Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şunlar işe yarıyor mu


Mal

Öne çıkan mesajlar

change.org avaaz.org gibi kampanyalara imza atılan siteler cidden işe yarıyor mu? bi kaç tane imza attığım oldu geri dönüş felan olmuyor maille

şu var mesela

https://www.change.org/p/bebe%C4%9Fimin-ya%C5%9Famak-i%C3%A7in-acil-yard%C4%B1m%C4%B1n%C4%B1za-ihtiyac%C4%B1-var-sma-muezzinogludr?recruiter=74383408&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

yeni tedavi yöntemi 6 aylıktan küçük bebeklere onaylanmış tr de. 6 aydan büyüklere onay bekleniyor. yurtdışında her ikisi için onaylanmış. bürokrasi yüzünden bekletiyolar. imza atınca değişiyor mu bişey?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

yani ne yapıyolar ilgili kuruma gidip bakın 200 bin kişi imzaladı bunu mu diyolar.


yani yaklaşık evet. amaç kamuoyu yaratmaya çalışmak, gazetelere haberlere düşen olayları nasıl kapatmak için devlet öncelikle hareket ediyorsa burda olay aynı durumu yaratmaya çalışmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siz hedef aldığınız kişi için bir e-mail adresi belirttiğinizde kampanyanıza gelen her bir imza için otomatik olarak bu kişiye e-mail gönderiliyor. Hükümetler, şirketler ve bireyler itibarlarını düşünür, komşularının, müşterilerinin ya da oy verenlerin ne düşündüğüne bakar. Yüzlerce, hatta binlerce e-mail karşısında hiçbir şey yapmadan oturup beklemek pek de kolay değildir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mesela şunda diyoki

said:
İmza Teslimi

Seçim öncesi kargaşada imzaları teslim etmek mümkün olamadı. Şimdi bu kargaşanın geçmesiyle bu kurumlardan tek tek randevu isteyecek ve hepsine imzalarınızı teslim edeceğiz. Bu süreçte üzerlerindeki baskıyı artırmak için desteğiniz çok önemli olacak.


https://www.change.org/p/internet-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-haks%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-dur-de-btkbasin-ofatihsayan?recruiter=74383408&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

elden de teslim edebiliyolar yani demek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İmza kampanyaları işe yarar. Nasıl yaramaz ? Eskiden kapı kapı dolaşırdık, ondan sonra iki bin imzaya sevinirdik şimdi daha da iyisi var. Önemli olan bir duyarlılık oluşturmak ve etki uyandırmak. Change.org bunu başarıyor. Bu önemli. Yaparlar - yapmazlar o başka bir şey ancak duyarlılık oluşması yeterli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sitelerde davranış ve yaptırım regülasyonları için istek belirteçleri gibi işte. B Blok 5. dairede oturan emekli ismet beyin kameriye olmalı diye görüş birliği sağlamaya çalışması gibi.

İsmet bey yönetim toplantısında bu imzaları yönetime sunar, beyler biz site sakinleri böyle bir şey istiyoruz yapalım der. Orada fiilen kendisine destek çıkan olursa iş çabuk hâllolur.

Yani bir nevi tersinden saha araştırması gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...