-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 şu kadar saydım sövdüm ama d3 patch 2.4.0'la gönlümü biraz aldı blizzort, hoş olsun overwatch beta'ya giremediğim için hala çok kırgınım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bir gün oturup alliance tarafından "lok'tar ogar" şeklinde görülen texti bulmuştum hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Öf overwatch dandiğimtrak ya. Bi tane moba varken ikinci bi fps moba yani meh. Ama 2.4 fena diil evet gibi aferim blizze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 aynen ovewatch'a kadar tüm betaların inviteını almıstım :( denemek istiyordum ya, hele paralı olduğunu öğrenince daha cok istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 WOW has produced a vast population able to play but unable to distinguish what is worth playing .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Wowun tutulma sebebi çok basit oyun yapısı var ve Space tuşu. Başka hiçbir şey değil o zıplama olmasa o kadar tutulmazdı wow. Wow mmorpg olarak gerçekten en shit tier oyunlardan biri, TERA online,Archeage gibi oyunlar varken hala nası Tuş spam & Hesap makinesi Online'ı oynuyorsunuz anlamış değilim gerçekten. Çok basit abi Tab a bas 1 2 3 4 biri mi geliyo alt 1 yere çak alt 2 blink at 1 2 3 4 rasgele bas bu yani gerçekten oyun. Ne dodge vaaaar ne bir şey var. Counter logic de bi zahmet olsun yani her oyunda olan temel şeyler. Oyunda skillerin birbiri ile etkileşimi bile yok lan asdfa. Dark age of camelot oynanmamasının sebebi oyunun mantığı tamamen satranç gibi olması. Ağır karşındakinin yaptığı şeyi yapacağı şeyi bilmen gerekiyor. Nerde nasıl hamle yapman gerek bunlar çok kritik şeyler. Hani dark age of camelotta Ben harbiden bodyguardlık gördüm. Clericin götünden ayrılmayan Slam paladinler, snare root stun icin götünü yırtıyorlar. Wowda öyle bir şey yok ki. bubble at kendine %10canda healla kendini flash healla bilmem ne ile çok çabuk kurtarabiliyorsun. Bilmiyom abi bliz her taraftan çalıp çırpıp önünüze aynı şeyi daha şatafatlı sunuyor. Lole basit denmiş :D Siz de dota ile karşılaştırıp CREEP DENY YOK ABİ, ÖLÜNCE GOLT KAYBETMİYON BABcılardansanız uzak durun, zira lolun dota ile hiçbir alakası yok tamamen farklı alt yapılar üstüne kurulu iki oyunda. Ha 3 koridor var jungle var diyeceksenizde Lütfen susun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 ahahahahaha fikir sıçıp bırakmıs lol ile dota'nın alakası yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 wow'u basit diye eleştirip lol övmek asdasfasdasfasdaa offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Allahın clickfestcisine bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Oyun dünyasında en takdir ettiğim şey eve online oyuncusu tavrı. Kaç senedir gözlerim var daha bir eve online oyuncusunun offf CCP ne iyi yaaa bizim mekaniklerimiz ne kadar süper diye gezdiğini görmedim. Mutluluk salgılamak için cumartesi gecesi dışarı çıkma gerekleri olmayan, popüler kültür kıskacına yakalanmamış olduklarından yaptıkları eylemlerden bir onay-övgü feedbacki beklemeyen bireyler onlar. Bunu kişisel zevk ve nedenlerden o community'e girmemiş biri olarak söylüyorum. Girmiş olsaydım muhtemelen böyle bir şeyi yazmayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 beyler siz popüler kültür kıskacına yakalanmışsınız ondan godoşmussunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 applev0dka said: Cuce said: sonuncusu imkansız derim ben, lol'u ve cs'i gecemez 3-4 sene gecmeden baska hiçbi oyun bence lol'ün tek başarısı bebelere inebilmiş olması. https://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcI https://www.youtube.com/watch?v=B3fb4-XbjLY şu da çok ayrı bi ağlama. ABİ ÖFF SAKLAMBAÇI HEP ÇOCUKLAR OYNUYO YAŞ ORTALAMSI ÇOK DÜŞÜK YA demek gibi bişey. çocuk oyununu çocuklar oynar kim oynayacak başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 öyle abi zaten kötü bişey demedim ben de başarı dedim. yoksa azcık ''yetişkin erkek işi'' bişey yapsalar HoN gibi yok olup gitmeye mahkum olacaktı. yaş kitlesini düşük tutup vurgunu yaptılar ki baya başarılı olup iyi para kazandılar. kardeşim mesela ilkokul boyunca lol oynadı, bu sene liseye başladı 4-5 aydır lol oynamıyor dota'ya geçti bir nevi yetişkinliğe adım işte dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 applev0dka said: ahahahahaha fikir sıçıp bırakmıs lol ile dota'nın alakası yokmus var mı gerçekten ? varsa neyi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 temel ihtiyaç gibi bişi blizzard oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: applev0dka said: ahahahahaha fikir sıçıp bırakmıs lol ile dota'nın alakası yokmus var mı gerçekten ? varsa neyi var ? nasıl yani abi ne demek alakası var mı ? aynı lan işte nesi farklı bu iki oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ccp denmiş, ccp iyidir ya bi ara kotickleşmeye başladılar sonra jita olayından sonra kendilerine geldiler. blizzard immersion olayını iyi yapıyor, zaten bi oyunun en guzel yapan seyde bu. star citizenı bekliyoruz işte ortalıgı toz duman etsin diye, ama yanı blizzard girdiği oyunlarda cidden en iyisini yapıyor. Girmedikleri için diğer şirketleri konuşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 lol'ün dotaya göre daha basit olduğu gerçek de biz de o yaşlarda frozene throne'da daha adına dota bile demeden dota oynuyorduk. sonuç olarak piyasada ne varsa onu oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Wolfteam denince yerden yere vurup lol deyince başarı demek... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: applev0dka said: ahahahahaha fikir sıçıp bırakmıs lol ile dota'nın alakası yokmus var mı gerçekten ? varsa neyi var ? https://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Feak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hayatinda guinsoo's scythe of vyse yapmamis adamlar gelmis lol ile dota karsilastirip fark yok diyor =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 baron ''nashor'' adının nerden geldiğini öğrendiği zaman acıdan 3 gün falan ağlayacak onu söylemeyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcI ahahah çok iyi ya, arkadan sound cuk oturmuş ama. asfdddf hl- cs nin 2000 li yılları geldi aklıma biz de aynısıydık. bütün sınıf ya da hafta sonu dersane kaçardık net cafeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hattok said: zira lolun dota ile hiçbir alakası yok tamamen farklı alt yapılar üstüne kurulu iki oyunda.D HAHAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAHAHA HAHAHAHA HAHAHAH HAHAHAH HAHAHAHA HAHAHAH HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar