Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard'ın dünyanın en iyi oyun firması olduğuna hemfikir miyiz?

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Wowun tutulma sebebi çok basit oyun yapısı var ve Space tuşu. Başka hiçbir şey değil o zıplama olmasa o kadar tutulmazdı wow. Wow mmorpg olarak gerçekten en shit tier oyunlardan biri, TERA online,Archeage gibi oyunlar varken hala nası Tuş spam & Hesap makinesi Online'ı oynuyorsunuz anlamış değilim gerçekten. Çok basit abi Tab a bas 1 2 3 4 biri mi geliyo alt 1 yere çak alt 2 blink at 1 2 3 4 rasgele bas bu yani gerçekten oyun. Ne dodge vaaaar ne bir şey var. Counter logic de bi zahmet olsun yani her oyunda olan temel şeyler. Oyunda skillerin birbiri ile etkileşimi bile yok lan asdfa. Dark age of camelot oynanmamasının sebebi oyunun mantığı tamamen satranç gibi olması. Ağır karşındakinin yaptığı şeyi yapacağı şeyi bilmen gerekiyor. Nerde nasıl hamle yapman gerek bunlar çok kritik şeyler. Hani dark age of camelotta Ben harbiden bodyguardlık gördüm. Clericin götünden ayrılmayan Slam paladinler, snare root stun icin götünü yırtıyorlar. Wowda öyle bir şey yok ki. bubble at kendine %10canda healla kendini flash healla bilmem ne ile çok çabuk kurtarabiliyorsun. Bilmiyom abi bliz her taraftan çalıp çırpıp önünüze aynı şeyi daha şatafatlı sunuyor.

Lole basit denmiş :D Siz de dota ile karşılaştırıp CREEP DENY YOK ABİ, ÖLÜNCE GOLT KAYBETMİYON BABcılardansanız uzak durun, zira lolun dota ile hiçbir alakası yok tamamen farklı alt yapılar üstüne kurulu iki oyunda. Ha 3 koridor var jungle var diyeceksenizde Lütfen susun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun dünyasında en takdir ettiğim şey eve online oyuncusu tavrı. Kaç senedir gözlerim var daha bir eve online oyuncusunun offf CCP ne iyi yaaa bizim mekaniklerimiz ne kadar süper diye gezdiğini görmedim.

Mutluluk salgılamak için cumartesi gecesi dışarı çıkma gerekleri olmayan, popüler kültür kıskacına yakalanmamış olduklarından yaptıkları eylemlerden bir onay-övgü feedbacki beklemeyen bireyler onlar.

Bunu kişisel zevk ve nedenlerden o community'e girmemiş biri olarak söylüyorum. Girmiş olsaydım muhtemelen böyle bir şeyi yazmayacaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Cuce said:

sonuncusu imkansız derim ben, lol'u ve cs'i gecemez 3-4 sene gecmeden baska hiçbi oyun bence

lol'ün tek başarısı bebelere inebilmiş olması.

https://www.youtube.com/watch?v=RgG3lmYKpcI

https://www.youtube.com/watch?v=B3fb4-XbjLY

şu da çok ayrı bi ağlama. ABİ ÖFF SAKLAMBAÇI HEP ÇOCUKLAR OYNUYO YAŞ ORTALAMSI ÇOK DÜŞÜK YA demek gibi bişey.

çocuk oyununu çocuklar oynar kim oynayacak başka...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle abi zaten kötü bişey demedim ben de başarı dedim.

yoksa azcık ''yetişkin erkek işi'' bişey yapsalar HoN gibi yok olup gitmeye mahkum olacaktı.

yaş kitlesini düşük tutup vurgunu yaptılar ki baya başarılı olup iyi para kazandılar.

kardeşim mesela ilkokul boyunca lol oynadı, bu sene liseye başladı 4-5 aydır lol oynamıyor dota'ya geçti

bir nevi yetişkinliğe adım işte dsafs
Sosyal ağlarda paylaş

ccp denmiş, ccp iyidir ya bi ara kotickleşmeye başladılar sonra jita olayından sonra kendilerine geldiler.

blizzard immersion olayını iyi yapıyor, zaten bi oyunun en guzel yapan seyde bu.

star citizenı bekliyoruz işte ortalıgı toz duman etsin diye, ama yanı blizzard girdiği oyunlarda cidden en iyisini yapıyor.
Girmedikleri için diğer şirketleri konuşabilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...