Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su dokuldu / laptop calismiyor

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Macbook air
Dun bilgisayari kullandigim masada su devirdim, touchpade gelen 1-2 damla disinda masaya akmisti ben de silip oynamaya devam ettim. Ama bir sure sonra klavye inputlarimi alakasiz yorumlamaya basladi ve kapattiktan sonra bir daha acilmadi. Sanirim touchpadden iceri sizmis bir miktar ama cok bisey yoktu yani 1-2 damla vardi onu da silmistim.

Kapagi acip ters cevirdim ama 1 gundur duzelmedi. Bilgisayarin mallasmasi devreye kalici bir hasar geldigi anlamina gelir mi? Ne kadar sure sonra hala calismazsa bilgisayarimin bozulduguna kanaat getirmeliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
abi yarın servise götür söksünler. ya da elinde tornavidası varsa kendin sök. direkt pilden sürekli gelen akım anakartta pilin girdiği bölümü yakıyo. bizim gibi bi hafta bekletme derim pirinçte. ha şerefsiz servis temizlemiyo esasen, direkt güvendiğin bi yetkisiz servis ya da bu işlere eli yatkın bi arkadaşın varsa ona da gidebilirsin

sadece klavye bölümüne döküldüyse bişey olmayabilir belki hızlı kuruladıysan ama arkada havalandırma ızgarasından girdiyse muhtemelen benim başıma gelen senin de başına gelecektir :/

bi de ben de bu topiğe bakıp güldükten sonra başıma geldi aynısı. bence bu topik silinsin
Sosyal ağlarda paylaş

yetkili teknik servis temizlik, tamirat falan yapmıyo. açıyo bakıyo evet su var diyo öyle bırakıyo. abv apple teknik servisi. ABV

komple kendi özel vidaları var bu arada. evde yoksa hiç boşa uğraşma, bu işlere eli yatkın birine götür. sökerken banko kırarsın bişeyleri, bi daha hiç çalışmaz alet
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Neyse bizim laboratuvardan 96 lik etil alkol alacagim bir miktar. Sabaha kadar kalsın pirincte, sabah açıp temizlemeye çalışacağım, daha önce ram bile takmayan bana iyi bir alıştırma olacak

bu tarz elektronik zımbırtı temizliğinde izopropil ( böyle bişeydi ) alkol kullanılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...