Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Macbook air Dun bilgisayari kullandigim masada su devirdim, touchpade gelen 1-2 damla disinda masaya akmisti ben de silip oynamaya devam ettim. Ama bir sure sonra klavye inputlarimi alakasiz yorumlamaya basladi ve kapattiktan sonra bir daha acilmadi. Sanirim touchpadden iceri sizmis bir miktar ama cok bisey yoktu yani 1-2 damla vardi onu da silmistim. Kapagi acip ters cevirdim ama 1 gundur duzelmedi. Bilgisayarin mallasmasi devreye kalici bir hasar geldigi anlamina gelir mi? Ne kadar sure sonra hala calismazsa bilgisayarimin bozulduguna kanaat getirmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Kisa devre yapmissa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 said: molotof hazirlanirken dikkat edilmesi gereken kurallar madde 5. sabit ve guvenli olduguna emin oldugunuz bir masa kullanin. gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 pirince koy, 5 gün bekle. düzelmezse servise götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bi 500 gayme sıkışmış touchpade gitti alıversinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 PİRİNÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ay söylenmiş heyecan yaptım bi an ona da bi çuval pirinç lazım lan laptop parası asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aynıısı başıma geldi. kadıköyde bi laptopcuda 70 dolara halletmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 su döküldükten sonra kurumadan kullanınca kısa devre olabiliyor bazen. çare pirinç. 2kg pirinç al leğene koy laptopu içine yatır 1-2 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Kisa devre gerceklestiyse pirinc nemi cekince duzelir mi ki? Zaten 4 gun oldu artik icerde nem yoktur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 şey kablolarda falan kopukluk varsa pirinç onları da onarıyor bu arada. fakat organik alman gerek pirinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Pirinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bi tasa pirinc koy, 2 haftaya yeni laptop bile cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Millete gülerken az önce bir fincan çayı Macbook aire döktüm, pirince yatırdım inşallah çalışır dedim hanima ama calismasada pek uzulmeyecegim.Yurtdisindan retina Macbook alayım diye hanima dil dokuyordum ikna için. Neyse yukardakinin bir bildiği vardır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi yarın servise götür söksünler. ya da elinde tornavidası varsa kendin sök. direkt pilden sürekli gelen akım anakartta pilin girdiği bölümü yakıyo. bizim gibi bi hafta bekletme derim pirinçte. ha şerefsiz servis temizlemiyo esasen, direkt güvendiğin bi yetkisiz servis ya da bu işlere eli yatkın bi arkadaşın varsa ona da gidebilirsin sadece klavye bölümüne döküldüyse bişey olmayabilir belki hızlı kuruladıysan ama arkada havalandırma ızgarasından girdiyse muhtemelen benim başıma gelen senin de başına gelecektir :/ bi de ben de bu topiğe bakıp güldükten sonra başıma geldi aynısı. bence bu topik silinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Nigha pirinç ilet, tonton laptopa pirinç ilet. Kurut onu nigha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Pirinc mi bulgur mu bulgur daha saglikli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hiç uğraşma direk servise götür, içi kurumamış su kalmış oksit oluşursa daha kötü.söküp temizler tekrar topalrım diyebiliyorsan kendin yap fırça yardımıyla yada pamuk. yoksa servise götür a dan z ye baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Neyse bizim laboratuvardan 96 lik etil alkol alacagim bir miktar. Sabaha kadar kalsın pirincte, sabah açıp temizlemeye çalışacağım, daha önce ram bile takmayan bana iyi bir alıştırma olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yetkili teknik servis temizlik, tamirat falan yapmıyo. açıyo bakıyo evet su var diyo öyle bırakıyo. abv apple teknik servisi. ABV komple kendi özel vidaları var bu arada. evde yoksa hiç boşa uğraşma, bu işlere eli yatkın birine götür. sökerken banko kırarsın bişeyleri, bi daha hiç çalışmaz alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bide bu servislerin arıza tespit adı altında haraç gibi para alması nedir ya genelde 30-40$+ kdv arası oluyo apple da yapıyomu böyle bişi bilmıyorumda ben daha önce pc yi verdim bi de mal gibi bunu ödedim tam bir souygun hıamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Çalışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 elektronik biseylere sivi dokulunce calismaya devam etti, kullanmaya devam ettim tarzi seyler diyenlere kurekle vurasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Arıza tespit en zor yanı zaten olayın sdfds edit. akilaya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 miyaw33 said: Neyse bizim laboratuvardan 96 lik etil alkol alacagim bir miktar. Sabaha kadar kalsın pirincte, sabah açıp temizlemeye çalışacağım, daha önce ram bile takmayan bana iyi bir alıştırma olacak bu tarz elektronik zımbırtı temizliğinde izopropil ( böyle bişeydi ) alkol kullanılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar