evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 görmemiş cahiller gibi konuşmak istemiyorum ama bu nedir arkadaş ya böyle kaptan güllesavar gibi tahta aparatla bira içeceğime bi soda açar yancı gibi ehe ehe diye takılırım kulplu bardak diye birşey icat edilmedi zaten bu nedir yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kwak rus birası değil miydi? Düşük alkollü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 aksine kazik alkollu belcika birasiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Geçen ekşide bunun muhabbeti vardı kukada bu bardağı kırmış kızın biri, garsonlar yapışmış yakalarına çok pahalı bunun parasını ödeyeceksin falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bu birayı ajans hipsterlarının olduğu bir ortamda sipariş ettim. bi geldi böyle bişey. ilk kez de gördüm bardağı yerinden çıkarıp içtim zaten 1 şişe rakı sonrası oturmuşuz bardak mardak görmüyor gözüm. Meğerse o tahta kulbuyla içiliyormuş da çok boş bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 14 euro 20 dolar filanmis simdi baktim da bardak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 garson ne yapsın ki firmanın yavşaklığı d&r da geçen gün küçük çocuk kupa kırdı mağaza müdürü geldi ödeyip ödememek sizin tercihiniz ödemezseniz personelden kesilecek. adam zaten 3 kuruş para kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Ya tamam da garsonun şunu servis ettikten sonra tahta kulptan tutup kaldırılması gerektiğini açıklaması lazm, yoksa müşterinin kırdıktan sonra ödemek istememesi normal. Ben bile ilk bakışta anlamadım tahta kulptan tutup kaldırılması gerektiğini, çok saçma bir dizaynı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 alt tarafı taşak gibi begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 2 tane sölüycen ki bişeye benzesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 KWAAAAAAAAAAAAAAAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kwak alirsaniz sisede soyleyin diyorsun yani. ok noted. guzel mi yoksa "bardagi gibi birasi da bi boka benzemiyor" denilecek bi urun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 tatlı bira güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 gıt gıt gıdak biram kwak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 gene aşırı derecede komiğim amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Kotu komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 hello forgiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 bLackcha0s said: garson ne yapsın ki firmanın yavşaklığı d&r da geçen gün küçük çocuk kupa kırdı mağaza müdürü geldi ödeyip ödememek sizin tercihiniz ödemezseniz personelden kesilecek. adam zaten 3 kuruş para kazanıyor Böyle salak bir şey yok. d&r ne.. Tekno marketler ne yapsın o zaman? Arkadaşım uzun süre teknosa da çalıştı. Her mağazanın m2 oranına göre kayıp-kaçak limiti varmış. Misal 3000m2 bir mağaza ayda 2bin tl lik mal kaybına uğrayabilir. (Çalıntı mal) Bunların mağazasında her ay 6-7k ya yakın çalıntı mal oluyormuş. Personelden kesilse hepsi aç kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Beni o capsizla nasil karistirirsin Ahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 imzan belli ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Deno'ya yazdım ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 ABİ SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 daha komiklik yapsana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 öyle diyince yapamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 kwak wak wak kwak wak wak kuyruğun nerede kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim derede bu nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar