akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 estağfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Canını sevdiğim LTC sinde tık yok. Nereden girdim ya ben bu LTC sevdasına. Tam kara sevda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 iyiydi bi ara ltc ama 48$ i görmustu tey gidi gunler sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Ya bende dün merak salıp azıcık araştırma yaptım. Zorluk seviyesinden dolayı artık bilgisayarda mine etmek kazançlı değil diyorlar. Hazır satılan donanımlardan alıp pool'a bağlanın diyorlar. Bide cloud mining'de işte yıllık 20-40$ arası alıp aynı donanım üzerinde elektrik vs. gideri olmadan sizin adınıza çalıştıran siteler var. Günlük ödemeyi wallet'ınıza yapıyorlarmış. Başlangıç için ne tavsiye edersiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 hertürlü onlar karlı çıkıyorlar işten... fazla bişi gelmiyor... diğer coin türlerini evde minelamak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 aynen, biraz marketi ve konuşulanları takip etmek, manipülasyonları önceden tespit etmek gerekiyor. aşağı yukarı yeni çıkan coin'in takip etceği trend aynı zaten, sadece zamanlama oynuyor. doğru coin'i tespit edip doğru zamanda mine edip oyalanmadan çekilmen lazım. bi kaç sene sonra baya isabetli kararlar verebilirsin bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 nolmus lan bitcoine ucmus yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 http://www.thehalvening.com/ halvening hype'ına fiyatlanıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 orc_lord said: Ya bende dün merak salıp azıcık araştırma yaptım. Zorluk seviyesinden dolayı artık bilgisayarda mine etmek kazançlı değil diyorlar. Hazır satılan donanımlardan alıp pool'a bağlanın diyorlar. Bide cloud mining'de işte yıllık 20-40$ arası alıp aynı donanım üzerinde elektrik vs. gideri olmadan sizin adınıza çalıştıran siteler var. Günlük ödemeyi wallet'ınıza yapıyorlarmış. Başlangıç için ne tavsiye edersiniz? :) girme, bu isi massive scale yapmadıgın surece donanımla da olsa kaybedersin. genelde bu donanımların satıcıları, on siparis topluyorlar, sonra siparisleri geciktirip kendılerı kullanıyorlar. cihaz sana gelene kadar pic oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Ya noluyor ya bu BTCye 700 doları vurdu TRde de 2000'i görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ltc ne yapacak çok merak ediyorum btc bu haldeyken 10-15$ olması lazımdı şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ee hadi yükselişi halvinge bağladık diyelim de bu düşüş neyin nesi? Takip edenler yorumlayabilir mi? Daha devam edecek mi düşüş kaçtan almak lazım vb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi cok basit bir mantigi var. BREXIT + halving = yukselme BREXIT => cikis olmuyor : risk off => altin, CHF, JPY asagi => bitcoin asagi haydi hayirli traslar $300-220 arasi alim yeri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Yuan devaluasyonundan btc ye kacan cin ve halvening hypei steroid etkisi yaratti.Major tradehublardan biri olan bitfinex sorunlari, yeter bu kadar profitlerimizi alalim diyen traderlar ve ustune brexit nedeni ile FIAT a cikan yatirimcilar da beklenen correctionu yapti.Ben de 350-400$ araligini bekliyorum ama hayvan gibi manipulasyon donen bir market, uzun sure o seviyeleri goremessek sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 kertenkel said: abi cok basit bir mantigi var. BREXIT + halving = yukselme BREXIT => cikis olmuyor : risk off => altin, CHF, JPY asagi => bitcoin asagi haydi hayirli traslar $300-220 arasi alim yeri... oralara normal şartlarda gelmez artık. çin'de btc alanlara vur emri çıkmazsa falan. 470'lerden sonra bekleniyordu o noktalara hiç uğramadı. bu summer rallysi de aylar önceden belliydi işte halvening hype'ına. yalnız rally bence bitti önce onu yazayım. daha üst seviyelerde 2014'ten beri bekleyenler var, o yüzden daha üst seviyeler çok zor şu aşamada. yuan 1 senedir devaluasyonda üstüne birde çin aralıkta yeniden oyuna dahil olunca (deposit limitleri kalktı) bull markete girdi btc işte. brexit falan hiç bişi etkilemiyor, spekülatör parası bu. çinli exchangelerin güdümünde abuk sabuk hareketler yapabiliyor, market makerların keyfine kalmış. dump gelmeden exchangeler kitleniyor falan. analizler hikaye biraz o yüzden. 400-420$'leri falan bekliyorum ben sonra tekrar al unut nasıl olsa artacak moduna girebilirim asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 türkiyeden işlem yapabileceğimiz güvenli yabancı siteler hangileridir, türkiyedekiler nasıldır acaba biraz bilgi verebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 discordta konuşma kanalı açtık tüm pati ahalisi olarak. btc takipçileri öm atsın davetiye göndereyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 beyler konudan çok uzağım. baya uzun vadede, alıp unutulacak olarak hangi crypto currency'i tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 btc ve turevleri abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bitcoin dısında hıc bır altcoine gırmeyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 http://coinmarketcap.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bence de uzun omurlu olmaz digerleri, ne o oyle 100 tane coin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bombilo said: bitcoin dısında hıc bır altcoine gırmeyın. uzun ömürlü olarak girilmez altcoinlere bence de ama anlık girilebilir. uzun ömürden kastım 2+ yıl, yoksa 3-18 ay arası girilebilir bazılarına, risk çok çok yüksek her zaman altcoin için nereyi önerirsiniz? güvenilir bi market lazım bana. cryptsy vardı bi ara, patlamış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar