Khiran Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 düşük bir meblayla gireyim dedim son 15 dakikadır acayip bi dalgalanma başladı. şanssızlığımı bitcoin piyasasına da taşıdım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 uahhaaha dususe bak asjlfhaslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 hah ben de böyle bi cenabet bekliyodum işte girmek için askdf bu arada, ilk defa giricem eğer güzel bi nokta bulursam. BTCTürk'ten hesap aldım. Minimum zaten 1000 tl yükleniyormuş, 1000'den giricem işte denemelik. Verebileceğiniz bi tavsiye vs. varsa alırım 1 dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 anlık olmuş bu wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 abi btcturk şu anda çok mu yavaş, bi sorun mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 abi her şey çok yavaş kraken da çok yavaş hayvan gibi düşüo şu an herkes satmaya çalışıyor sanırım ne oldu bişey mi oldu ether mether hepsi çatır çatır düşüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 100 sayfa olmuş ya. Bundan 7-8 bin tl karşılığı alıp unutmak istiyorum. En güvenli hangi şekilde alabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Mortis said: abi her şey çok yavaş kraken da çok yavaş hayvan gibi düşüo şu an herkes satmaya çalışıyor sanırım ne oldu bişey mi oldu ether mether hepsi çatır çatır düşüo bitcoin abi bu. şu düşüş o kadar normal ki. toparlar yine. support bırakmadan yukarı götürdü spekülatörler. 5k küsürlerden 11k'ya nefessiz gitmesi saçmalıktı zaten. 1 leg down'ı daha var gibi ama 8k'ya bi uğrar sanırım. https://i.redd.it/k0zsg1c7pv001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 bi arkadaşım bittrex.com ve bitstamp.net önerdi bana. kullanan var mı buraları? farkları da ne ya anlamadım. tutun lan elimizden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Xenocide said: hah ben de böyle bi cenabet bekliyodum işte girmek için askdf bu arada, ilk defa giricem eğer güzel bi nokta bulursam. BTCTürk'ten hesap aldım. Minimum zaten 1000 tl yükleniyormuş, 1000'den giricem işte denemelik. Verebileceğiniz bi tavsiye vs. varsa alırım 1 dal. 50% btc 50% eth al. btcturkte eth yoksa s*ktret btc al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 bugun bende gırmeye calısıcam, kar etmekten zıyade ogrenmek amacım. Cahil kaldık. Şimdi 1000tl lik alıcam btcturkten ama bu konustugunuz wallet hadısesı nedır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Xenocide said: bi arkadaşım bittrex.com ve bitstamp.net önerdi bana. kullanan var mı buraları? farkları da ne ya anlamadım. tutun lan elimizden :( ben sana sadece steam wallet tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Khiran said: düşük bir meblayla gireyim dedim son 15 dakikadır acayip bi dalgalanma başladı. şanssızlığımı bitcoin piyasasına da taşıdım sanırım asdasf abi yok kesin bombilo alim yapti oyuzden sdfdsg bekliyodum bu dususu iste Buarada yeni baslayanlar icin tepede sticky hayvan gibi konu icerik var abi, okuyun, bodoslama dalmayin alamda unutam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 sardalya said: Xenocide said: hah ben de böyle bi cenabet bekliyodum işte girmek için askdf bu arada, ilk defa giricem eğer güzel bi nokta bulursam. BTCTürk'ten hesap aldım. Minimum zaten 1000 tl yükleniyormuş, 1000'den giricem işte denemelik. Verebileceğiniz bi tavsiye vs. varsa alırım 1 dal. 50% btc 50% eth al. btcturkte eth yoksa s*ktret btc al :D şimdilik sadece eth giricem girersem ya. btc'nin tehlikeli bi dönemde olduğuna dair tüyolar alıyorum dfg dün akşam bankadan 1000 tl gönderme talimatı verdim de bakıyorum hala geçen bi para yok btcturke. ne kadar sürüyor gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 abi eth de yuksek baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 bu alış emirleri uzun sürmeye başladı. her sitede böyle mi? yoksa paribu'ya özel mi? normalde bu kadar uzun sürmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 her sitede oyle muhtemelen, dun coinbasede kac kere alim verdim en son zor aldi ki hayvan gibi fee aliyor. cok iyi alis firsati gencler, yatirim tavsiyesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 onun sebebi bi nevi şöyle bence fee'yi ne kadar yüksek tutarsan o kadar hızlı işlem görürsün cünkü poollar transaction secerken önceliği highest fee üzerinden yapıyo e tabi bu da düşük fee işlem yapmak isteyenleri gerilere atıyo sürekli. tabi bombilo falan daha güzel açıklayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 exchange'deki islemlerle bitcoin transactionlarinin alakasi yok :) oyle olsa her alis emri 1 saat surerdi ve 6 dolar fee verirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 aynen abi, sardalyanın dedigi gibi exchange ici islemler kendi iclerinde ki ledgerda donuyo yoksa oo isimiz vardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 benim 1000 tl hala geçmedi lan. üstüne mi yattılar bak kıllanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 senin 1k parana anca kıçını siler adamlar, milyarlarca dolar hacim var. hangi sistemle attın direkt karttan mı çektirdin. hesap noya havale mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 iban ile gönderttim. orada para transferi isteği oluşturma gibi bişey vardı, bana bazı kodlar verdi, açıklama kısmına bu kodu girin vs. gibisinden. o şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2017 paribu patladı şu an. ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar