Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 herkes 15k kişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 evet sample size toplamidir. gene de turklerin bu iste ilerde oldugu acik avrupada tax > allah o yuzden insanlari almamaya alsalar da aciklamamaya itiyor olabilir. Almanya’da aldiktan sonra 1 yil icinde satmazsan 0% tax aslinda baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 BlockStack ile ugrasmis var mi Virtual chain ile ilgili anlamadığım bir kac konu var, state forklama uzerine ozellille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 bir crypto da bir de USD/TL pairinde teknik analiz yapanları anlamıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 crypto aslında teknik analize çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2019 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 ne hack'ler takedown'lar gördük de böylesini görmedik https://i.ibb.co/qBZ1qZJ/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 millet tabii bu isin magazininde ama turk profesor cok dogru bisey soylemis aciklasinlar cold wallet adreslerini biz de emin olalim onlardan bidaha hic tx olmazsa hakkaten keylerin kaybolduguna zaten multi olmamasi imkansiz* da hadi oldu diyelim bi de adam adresleri bile kendine saklamiyodur herhalde *: cunku risk multi yapmadin unuttun/kaybettin diyelim hakkaten adami ya oldururler ya hapiste curuturler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 çok ekmeğini yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2019 inanamiyorum ya twitter CEO'su butun gun Bitcoin hakkinda konustu, crypto bile degil direkt bitcoin +0.17% birinin ayagi bitcoine takilip dusse - 20% how bitcoin reacts to news 101... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 fırlamadan önce çakılması için dua ettim, olmadı usdt ile yakalandım, hay bacımı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 sell in May and go away abi. aralıktan beri uptrend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 parayı bi karakter dizisine gömme olayı hâlâ beni çok heycanlandırıyor dolayısıyla bozmayacak, üzmeyecek kadar yapıp kenara atmak gerekiyor. 3-5 neyse çıktı alıp saklayabiliyorsun. düğünde damadın göğsüne asabiliyorsun falan eğlenceli tabi şifreli private key oluşturmakta fayda var. mesela bunun şifresi "123" bu arada, bitcoinin bitişi muhtemelen quantum bilgisayar için bitcoin private key finder gibi salak bi uygulama ile olabilir. sdfasf 10 sene içerisinde bitcoin'in kullandığı sha-2 hash'i sıkıntı çıkarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 cikaracak gibi olursa hemen degistirilir, 1 satir kod degisikligi. bitcoin bible degil cogunluk ne isterse o olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 11k oldu To the moon??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 50k olcak abi girin. evi arabayi satip basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 12kyi gecti gecen 12den 20ye cikmasi 10 gun surmus. ama bunlar global piyasada para degil bikac milyon dolar olsun ki satalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 geçen artışında "gelecekten gelen adam btc 500k oluyor" diye haber çıkmıştı. hemen satıp geliri ile tv, telefon ve gezi yapmıştım. Düşük fiyattan yine aldım, bu sefer araba niyetim var . Satmak için yine böyle absürt haberlerin artmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 erken arttı bu kadar erken artmasını beklemiyordum, bence yine vuracaklar. asıl artış yıl sonu - 2020 ilk çeyrekte, halving öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 altlar falan pörtlek. Alttakileri çekecem de dipten çekmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Btc Dominance %64 olmuş lan , altların bir noktada fırlaması lazım artık yada altların fiyatının sabit kalip btc'nin 10k'ya falan gerilemesi lazım ki pek mümkün değil. Bakalım nolcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2019 Market cap 600b olmadan altlar hücuma geçmez bu hızla BTCde kalırsa herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Bir crash olsa da bu sefer alsak bari para yoktu alamadık 3-4k'lardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2019 sadece 94,504 bitcoin https://www.blockchain.com/btc/tx/4410c8d14ff9f87ceeed1d65cb58e7c7b2422b2d7529afc675208ce2ce09ed7d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar