Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Eth sularus oth mithas olmus yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Flassh said: aman xenusun kalbine indireceksin bu sefer bıraktım abi. alacağımı aldım zaten kazanan tarafta olarak. zaten eylülden beri bırakmıştım tadı tuzu kalmadığı ve bear olarak 6k altı beklediğim için. işten güçten, moralsizlikten depresyondaydım bi süredir. bu düşüş gözümü boyadı daldım geri illete. tarihi fırsat galiba, bu düşüş bear trap olabilir yok, dursun beklesin güzel dipledi yok 6.5k'dan 2.5k düştü zaten 20kdan beri düşüyor moduna girdim. meğer bearlar zaten bear, 6k umuda bağlayan bullarda bear dönünce iyice global çiftlik bank exitscamine döndü olay. aslında bear değil, gizli bullmuşum işte. #alımfırsatı mı diye 2018'de yaptığım karın çeyreğini 1 haftada kaybettim. eskiden 7/24 takip ederdim, şimdi işten güçten adam gibi bakamadım, düşük fiyata güvendim. o sırada ha artık döner derken para kuş olmuş. instrictic value'su sıfır, sürekli dalga geçtiğimiz magical internet paralarına para yatırdık. dolar mart'ta 7 olursa param çıkıyor yine de dsdfg. psikiyatr'a gitmeye ve prozac kullanmaya başladım dsdfg BITCOIN WILL MAKE OR BREAK YOU. IT DID BOTH ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 yav he he gelmeli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 "ben demistim" gelmemis daha ilginc sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 ABD merkezli araştırma şirketi Bonner and Partners Editörü Jeff Brown`un, amazoncryptocurrency.com ve amazoncryptocurrencies.com isimli iki yeni alan adı alan Amazon`un yakın bir zamanda Bitcoin`e rakip olacak yeni kripto para birimini duyurabileceği öngörüsünün ardından Bitcoin, 3,500 doların altına geriledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 haha Boner and partners ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Şöyle 3-4 ay daha diplerde sürünsün piliz , borcu harcı kapayım herşeyi basıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 amazon crypto para değil de sağlam bir exchange açsa ne para kırar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Korax said: "ben demistim" gelmemis daha ilginc sdfdiscordda gelmisti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 https://www.zerohedge.com/news/2018-12-10/ken-rogoff-bitcoin-betting-dystopia distopyansınız hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Dark_Soul said: Şöyle 3-4 ay daha diplerde sürünsün piliz , borcu harcı kapayım herşeyi basıcam abi bu dip bitmeyecek. hype'a kadar bekleyin o havayı yakalarsınız zaten. halveningi falan bekleyin. herkes ben de dahil olmak üzere btc grafiğine odaklandı. zaten hash rate sürekli artıyordu bütün minerlar btc'e kaymıştı mayıstan beri şimdi toplu çıkış + satış geldi. ltc 2014-2015'te bi ltc grafiğine bakın, 55 dolardan 1 dolara gitmiş. alt balonu çok daha büyük oldu bu sefer. yine benzer şekilde gömülecek herşey. 6-7-8k'da 1k'lık dump zor gelirken, 4.4kdan düşüyor 1k bildiğin devalue oldu coinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 sen yeni mi girdin bu işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Belli olmaz, Bi sabah bi uyanmışsın 15k, 0.5k da olabilir tabii(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 aynen :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 moon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 MOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 ilk çeyrekte 10k yı geçicekmiş btc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Son 2 haftalık downtrend dün kırıldı, 4.2k ilk direnç >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 en fazla oradan aşağı devam eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 var mı bull trap tavan tahmini olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 20 bini gecmez bence 2018'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 6k yı görüp hoop tekrar 3k ya geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 6K'yı görürse satıp çıkarım galiba bu saatten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Dünyada çok sayıda bulunan Bitcoin ATM'lerinin Türkiye'deki ilk örneği İstanbul'da hizmete girdi. Dijital para borsası Koineksin CEO'su Faruk Fatih Özer Bitcoin ATM'sini ilk olarak Citys Nişantaşı Alışveriş Merkezinde hizmete sunduklarını duyurdu. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 daha önceden hava alanlarındaki exchange makinalarını saymazsak ve yandex.money'nin atm'leri saymazsak ilk denebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar