ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 BA-DUM-TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Neyi göremedik abi kafan mı güzel? Hiç düşmeden 1 milyon dolar olacak mı dedik? Keko ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 kürdişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 kürd ne anlar kripto paradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Kürd anca törör yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sipeyskeyk said: Neyi göremedik abi kafan mı güzel? Hiç düşmeden 1 milyon dolar olacak mı dedik? Keko ya. olum ben de 1 dolara düşecek demedim. kumar güzellemesi yapıyosunuz. bet'ten bi farkı yok benim gözümde şuan kripto paraların. bi çıkıyo bi iniyo neresi stabil bunun. hangi metriklere göre yatırım yapalım? rulette de, blackjack'te de ya batıyosun ya çıkıyosun işte. benzer durumlar. doğru yarın 1 milyon dolar da olabilir. ama yarın evime flamingo da girebilir. ihtimal bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Tabii ki stabil değil abi, hatta en volatil yatırım aracı. Trade ciler için aynen sana katılıyorum, tam olarak kumar. Fakat, long cular ve HODL cular için iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Benim "kaybedersem koymayacak" atıl bir param vardı, koydum ve ciddi bir miktar olana kadar da ellemeyeceğim ve şunu da diyebiliyorum; "Batarsa da batsın, treni kaçırma riskine değer." Bu şekilde yatırım yapılsın yapılacaksa zaten. Rotatif kredi kullanıp çoluğunun çocuğunun rızkını yatıranların kafasına tüküreyim yani. Şunu unutmayalım: Satmadığın sürece zararda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Nedir şimdi battık mı komple? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sipeyskeyk said: Tabii ki stabil değil abi, hatta en volatil yatırım aracı. Trade ciler için aynen sana katılıyorum, tam olarak kumar. Fakat, long cular ve HODL cular için iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Benim "kaybedersem koymayacak" atıl bir param vardı, koydum ve ciddi bir miktar olana kadar da ellemeyeceğim ve şunu da diyebiliyorum; "Batarsa da batsın, treni kaçırma riskine değer." Bu şekilde yatırım yapılsın yapılacaksa zaten. Rotatif kredi kullanıp çoluğunun çocuğunun rızkını yatıranların kafasına tüküreyim yani. Şunu unutmayalım: Satmadığın sürece zararda değilsin. hah tamam lan hemfikirmişiz. <3 @Rewendor, sen yatırım yapınca oldu her şey, zarar edenler zararlarını senden tahsil edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sipeyskeyk said: Rotatif kredi kullanıp çoluğunun çocuğunun rızkını yatıranların kafasına tüküreyim yani. niye özellikle rotatif lan, merak ettim bi hinlik mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 obusun barisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ginaly said: sipeyskeyk said: Rotatif kredi kullanıp çoluğunun çocuğunun rızkını yatıranların kafasına tüküreyim yani. niye özellikle rotatif lan, merak ettim bi hinlik mi var en boktan kredi o ya, geçen bizim çalıştığımız bankacı söyledi rotatif çekip bitcoin alıyorlar diye asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 anaparayı ödemiyolar gerçi evet. vay barzolar ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Peregrin said: @Rewendor, sen yatırım yapınca oldu her şey, zarar edenler zararlarını senden tahsil edicek Ben yazın yaptım yatırımımı abi, ETH aldım 260€'dan, 3 gün içinde 130€'ya düştü sonra. Bu fiyatlar da çok güzel yatırım fırsatı şu anda, bi güzel yatırdılar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Kredi çekip 20k iken alanların halini düşünemiyorum şu an, yükselene kadar kalpten giderler heralde, belli de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Benim var bir tarıdık, 17k civarından btc almıştı iyi para verip. 10k civarına düştüğünde kafayı sıyırma noktasındaydı, sonra 12-13k olduğunda geçen gün "oh oh toparlıyor geri" diyordu. Bi süredir sesi çıkmıyor bak, bi arayıp sorsam mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 çelenk yaptır abi şimdiden zaman kaybı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 helva lazım olursa ben yaparım bitcoin karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Dombili naptı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ben 300 dolar koymuştum Aralık ayında. 850 dolara varınca 300 dolarımı geri çektim; anaparamı kurtardım Geriye kalan 550 dolar ise şu anda 175'e inmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Dram goreyim diye geldim dayanisma gordum arkadas. Nasil bir kardeslikmis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 2 arkadaşım 15k dolardan girdiler yüklücene. yazık oldular resmen. bizde bi kaç ortak makina topladık mining için o da günlük 10 dolar vermeye başladı btc'nin yeni haliyle. resmen 6 aydan 1 seneye çıktı roi :( kartlar dayanırsa paramızı çıkararırız demeye başladım kar falan hak getire şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Çıktım. Zarar yok, kar 82" tv ve samsung s8+. Daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 olm yok mu bu işin arkasında inanılmaz zeki milletin aklını uçuracak insanlar çıksın bir konferans yapsınlar kimse bişey anlamasın heyecanlanıp daha çok yatırım yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Trias gibi yapanlar kazandı ancak işte, bu bana yeter deyip çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar