sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 simdi segwit geldi block size artti mi? bence kotu bir hamle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Şimdi likite mi çıkıyoz yoksa currencyde kalıyoz mu BTC ve ETH için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 btc-e 15 saattir down yazılmamış buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 gg oldu yediler paralari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 btc-e patlamış olabilir. adminlerden biri tutuklanmış. https://uk.reuters.com/article/us-greece-russia-arrest-idUKKBN1AB1OP said: "According to documents, 306,853 bitcoins stolen after the attack on Mt. Gox entered the BTC-e purses ." oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 7 dk once Rusca bi tweet atmislar. Cevirince su cikiyo; said: Update2: At the moment, work is underway to restore the service. Approximate terms from 5 to 10 days. Thank you for understanding #btce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 serverı geri alcaklarmış böyle beklenmedik şekilde çöküp maintenance'a girdik diyenlerden pek hayır gelmedi şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 5-10 gün baya yalan bi açıklama olmuş. siteyi inceleme başlattılar herhalde onun için tarih vermişler. https://twitter.com/MagicalTux/status/890251940306632704 mark karpeles tweet atmış. http://blog.wizsec.jp/2017/07/breaking-open-mtgox-1.html filmi çekilir yakında dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Karpeles'den buyuk dolandirici mi varmis? :) Bana kaybettirdigi bitcoin'ler bugun $120K yapiyo bugunun kuruyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Tim kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 di nin alter egosu felandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Alter ego ama acik sacik genel yonetici yaziyo, herkes Tim diye bilirken nick'i de Tim yapiyo. Genius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 olm bizi kopartmasın bu Tim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Kaybi olan varmi? benim 1100 $ btc-e'deydi :D Tasinma falan derken "amaan 2-3 gun daha dursun sonra alirim" derken site patladi ahah lan resmen bedevilik benimki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Benim eskiden kalma 0.000002$ falan vardı :D Dolar ile tam btc karşılığını alamamışım. Edit: Yeni sayfa fef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Btc-e patlamış ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 btc-e bi onceki sayfada coktan patlamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Korax said: Kaybi olan varmi? benim 1100 $ btc-e'deydi :D Tasinma falan derken "amaan 2-3 gun daha dursun sonra alirim" derken site patladi ahah lan resmen bedevilik benimki sdfg iyi gülüyorsun o halde, döner umarım ben bi sebepten polo'ya geçmiştim daha 1 ay önce, yıllardır btc-e kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Sans ehueh, valla napiyim dönmezse yapcak bisey yok, kafayi ona takmanin bi faydasi da yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bir tane basit kullanışlı cep tel de kullanacağım android btc cüzdan tavsiyesi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 4 sayfa öncesinde yazdım, çok değil bir hafta sonra dediğim oldu asdhashd. Neyse umarım çok paranızı koymamışsınızdır. Adamlar çatır çatır sizin üzerinizden kara para aklıyor. Sadece bu sebepten yatırdığınız paralar hiç olacak. http://www.news.com.au/technology/online/us-jury-indicts-bitcoin-mastermind-alexander-vinnik/news-story/8730bece5a83dba4bcc9c814a3ac6969 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bu konuyu neden bu kadar yakından takip ediyosun ki madem? 95'te netscape'i duyup sık sık takip etmene rağmen hiç bulaşmadan, sürekli eşe dosta "interneti kullanmayın başkaları bilgisayarınıza bağlanabiliyormuş" demek şu dediğin. o yıllarda ne kadar net kullanıcısı varsa şu an da o kadar crypto kullanıcısı var. eh internetin şu anki kullanımını anlatmaya pek gerek görmüyorum. early adopter olmanın bazı gereksinimleri ve riskleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Çünkü bitcoin değil ama altında yatan teknolojinin ileride hayatımızın her alanında etkin bir teknoloji olacağını düşünüyorum. Ama bir para birimi olamaz, buna izin vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 japonya bitcoini legalize ettiğinde çoktan netscape noktasını geçmiş oldu btc. Since bitcoin was legalized, here’s what has happened in Japan: said: More than 260,000 stores in Japan are rolling out bitcoin as a payment method. Stores at famed electronics marketplace Akihabara have started accepting bitcoin. Japan is setting up a bitcoin “testing hub” for fintech companies. Leading Japanese bitcoin exchanges have unveiled plans to accelerate adoption. It’s all leading to increased usage of bitcoin in Japan. Volume on LocalBitcoins has accelerated since the law went into effect. And it had its highest volume week of the year the last week of June, topping 4.7 million yen (about $42,000). Tokyo’s Sushi-Bar Numazuko Ginza 1st is an example of the growing popularity of bitcoin in Japan. The restaurant was one of the first to accept bitcoin payments. steam bile btc kabul ediyor şu an. bi de amazon kabul ettiğinde ve segwit sonrası lightning network adapte edildiğinde tekrar konuşalım bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 çok haklısın murray, derhal bırakıyoruz coin işini. şeytan icadı zaten bak hep suçlular kullanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar