mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://www.twitch.tv/bobross 24 saat filan bob ross'un programını streamliyiceklermiş koşun bence kaçırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 İzliyorum :D Arkaplanda açık kalması bile rahatlatıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 akşam soru cevapta varmış arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bittiğinde gg wp, güzel bişey yaptığında vac, wh falan yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ASMR ustası herif, saatlerdir arkada dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 RUINED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 kuşumu çizmedi dün çok kırgınım boba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bütün günümü yedi lavuk ya çok mutluyum sebepsiz yere niye bu kadar mutluyum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ne güzel konuşuyormuş adam hiç ingilizce izlememiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 http://boards.4chan.org/tv/thread/62268007/bob-ross-marathon-thread-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 mekanı çizdiği yerler olsun, insanın hası. hay tam anime izlemeye gidiyordum, bırakamam şimdi bunu. erken yatacaktım güya tüh. bu bölümü 15 yıl önce filan izlemiştim herhalde ya, hey gidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 paleti gördükçe içim giderdi eskidende, yarımşar tüp sıkıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 kadın kim,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 kenardan baka baka çiziyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Daesu said: paleti gördükçe içim giderdi eskidende, yarımşar tüp sıkıyo adam O rahatlık ondan zaten, yok öyle al eline bıcagı şak şuk vur çıksın. Çok boya kullanıyor, bir de arka plan atıyo önce, son ŞAK diye detay çizdigi yerin üstüne ev atıyo falan, şımarık yani. Öyle sevdik. http://www.youtube.com/watch?v=ugJfjmxOR2I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sevmiyenin kalbi kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 of şu videoyu karısı öldükten sonra çekmişler, içime oturdu şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bobross is life bobross is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 hwight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 lan çok güzelmiş, bi fırça temizleyişine denk gelene kadar izleyeyim yada vandayk beyazı mıydı neydi, onu duyana kadar. ehe duydum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 lan bi açtım at harası çiziyor. ben manzara falan diye şey etmiştim sdfs AHAHA yorumlar videodan zevkli. adam böyle mantıksız görünen bişey çizince direk önüne gelen RUINED :( yazıyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Abi bu adam... Niye? Bob you ruined my weekend... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=86B6r_pku-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 titanium white prussian blue van dyke brown alizarin crimson cadmium yellow indian yellow permanent red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Resimlerin sonunda kocaman ağaç çizmesi ya ahah. Resmi mahvetti derdik hep küçükken. Şimdi twitch chatte herkesin ruined yazması epey güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar