Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expendables 4 (2017)


Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

Expendables serisi geçen yıl hazırlıklarına başlanan ve bu yıl çekime başlanacak olan 4. filmle yoluna devam ediyor. Filmi öncekinde olduğu gibi Avi Lerner yönetiyor, casting ile ilgili görüşmeleri ise bizzat Stallone yapıyor. Kadroya yeni katılacak karakterler için görüşülenler yada verdikleri röportajlarda katılmak istediklerini söyleyenler şunlar: John Cusack, Pierce Brosnan, Jean Reno, Ron Perlman, Jackie Chan, Robert De Niro, Kurt Russel, Chris Hemsworth, Clint Eastwood, Hulk Hogan ve Salman Khan

Ayrıca Jean Claude Van Damme daha önce oynadığı rolün ikiz kardeşi olarak geri gelmek istiyor ve filmin düşman karakterleri için Jack Nicholson, Dwayne "The Rock" Johnson ve Steven Seagal düşünülüyor.

Sızan bilgilere göre bu filmde ekip başarılı bir görevin ardından tuzağa düşürülüyor ve bunun aslında onları ortadan kaldırmak isteyenlerin bir komplosu olduğunu öğreniyorlar. Çekimler, dolayısıyla olaylar muhtemelen bir Güney Asya ülkesinde geçecek. Stallone filmin R-Rated olacağını doğruladı.

Kaynak: Expendables wiki, Wikipedia
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alzheimer ı yok diye biliyorum ama


“I’m not going to work until the day I die, that’s not why I started this. I mean, I’m not driven. I was driven—but I’m not, I don’t have to be out there any more… I had the most chilling thought that maybe people in their twenties and thirties don’t actually want to be moved anymore. They may want just to see more bombs, more explosions, because that is what they have grown up with. And I’ll never do that type of movie.”

şeklinde bişey dedikten sonra da bu filmde oynayacağını sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 yıl sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...