Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ne koyduk be penaltıda heheyttt en son sergen koydu mu böyle sevinmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 kasımpaşa'yla berabere kaldınız abi, uyandırayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 klasik cüneyt işte neyi tartışıyosunuz abi, adam içerde ayrı yurt dışında ayrı maç yönetiyor. Şu maç şamp. liginde olsaydı ve iki yurt dışı takımı maç yapıyor olsaydı cüneyt öldürseler vermezdi bunu penaltı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 genelde topun üstüne yatana her yerde herkes penaltı veriyor da siz daha iyi bilirsiniz tabii ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 elle önüne top alana da faul çalınıyor ama biz bilmeyiz pek. siz daha iyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 el değildir o, el olsa duramazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 beşiktaşlı duruşunu çok seviyorum ya çok karizma :D kendine haksızlık yapılınca yeri göğü inlet, karşındakine yapılınca komiklikler bir sürü işte gerçek kartal duruşu budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Alakası yok canım benım. Burdaki insanlar Nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladık biz de sadece. 10 santim ofsayt için yerli göğü ınletenler kendilerine olunca olur o kadar dedi Samimiyet turnusolu gibi pozisyonlarda kendi takımına başka rakibe başka yorum yaptı. Burda hangi takıma olursa olsun yapılan yanlişi söyleyenlere "gote got dıyenlere" ağlamayın çekildi sürekli. Madem öyle savaş baltaları çıksın o Zaman sdfsddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Hayır şu pozisyon net penaltı yani ağlamaya gerek yok. O yaşlar gözde durmayacak, illa akacak diyorsanız 1 puan için bile gidip biraz önceki Atiba pozisyonunu konuşun. Ona çıkıp laf edecek adam olacağını da sanmıyorum, ederse de zaten gelip tatavasını yaparsınız, dalgasını da komple geçeriz NP. Hayır adam topun üstüne yatıyor, yönü hızı her şeyi değişiyor. Eline çarptığını görülüyor vs. halen tatavası yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Dark, adamın eline değmediğinin 4 dakika boyunca incelendiği ve hemfikir olunduğu LigTV videosu bir iki sayfa öncede duruyor. Cüneyt Çakır'ın yardımcısından bir yardım almadan, görüş açısı da imkansız bir noktadayken tereddüt üzerine penaltı çaldığı da çok net aynı videoda. Pozisyonun gelişiminde önce hatalı taç, sonra bunun 10 katı bariz elle oynama var, onu da söyledik. Onlara bir cümle yorum yapılmadan "BUYRUN SİZE TEK KARE SS DEMEK Kİ PENALTI AĞLAMAYIN :sSs" diye saçmalanmaya devam edildi, şimdi diyorsun ki "onları konuşsanız neyse" falan. Tayyip tier çarpıtma. Adam da isterse yatar topun önüne, "yatamaz" diye bır kural yok, ya da "yattıysa elle oynamayı göze almıştır" diye bir kabulle penaltı verilmez. Sırtını dönerek yatmış sonuçta, kaleci gibi atlamamış. Ne argüman sunacağınızı şaşırıyorsunuz bazen. Liebe said: beşiktaşlı duruşunu çok seviyorum ya çok karizma :D kendine haksızlık yapılınca yeri göğü inlet, karşındakine yapılınca komiklikler bir sürü işte gerçek kartal duruşu budur :) Olayın özeti şu yani :) FB maçı da böyleydi, bu maçta da böyle oldu. Biraz daha böyle gitsin bu sene de, şu Cem Papila'dan beri bıkmadığınız ağlamalar bir son bulsun, gerçek yüzünüz iyice ortaya çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 icine tukurdugum ulkesinde bir futbol birde siyasetten anlamayan adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 beşiktaş'ı bu kadar ciddiye almayın ya. fener haksız puan kazanınca uyuz oluyorum da beşiktaş kazanınca seviniyorum. yazık onlar da sevinsin arada. nasılsa ligi yine şampiyon bitiremicekler. 2. devre şenol td değil gomez adam değil diye ortalara dökülür ztn beşiktaşlı kardeşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Penaltı pozisyonu değil ama önceki 1-2 dakika da verilmeyenler sıkıntı. Yapacak birşey yok. Herkes sırayla alıyor hakemlerden puanı. Ama açık olan bir hatayı söyleyince de ağlama denmesi baydı artık. Liseli ergen cevabı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 An itibariyle Erman Toroğlu'yla aynı uçaktayım, isterseniz ona sorabilirim pozisyonu. Gördüğünüz gibi alan yetkilileriniz her imkanı sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Hahah canlı destek hattı kursana sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Sırf buraya koymak için foto çektirecektim beraber ama yüzü çok asık nedense, rahatsız etmiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 şrfsz donk http://pbs.twimg.com/media/CS1ez2eWwAYECSK.jpg gerçi yeni mi bu sfsd her maç donk'la ilgili bir şey oluyor ak eskide olabilir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Peregrin said: bu yil besiktas aglak senol aglak fikoyla kusursuz ahengi yakalamis olabilir ya, 18-19. haftada goruruz zaten esameleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 nasıl bir içte kalmadır :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar