Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta | Beşiktaş - Kasımpaşa @ 30.10.2015 21:45

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Alakası yok canım benım. Burdaki insanlar Nasıl davranıyorsa öyle davranmaya başladık biz de sadece.
10 santim ofsayt için yerli göğü ınletenler kendilerine olunca olur o kadar dedi
Samimiyet turnusolu gibi pozisyonlarda kendi takımına başka rakibe başka yorum yaptı.
Burda hangi takıma olursa olsun yapılan yanlişi söyleyenlere "gote got dıyenlere" ağlamayın çekildi sürekli.

Madem öyle savaş baltaları çıksın o Zaman sdfsddfs
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır şu pozisyon net penaltı yani ağlamaya gerek yok.

O yaşlar gözde durmayacak, illa akacak diyorsanız 1 puan için bile gidip biraz önceki Atiba pozisyonunu konuşun. Ona çıkıp laf edecek adam olacağını da sanmıyorum, ederse de zaten gelip tatavasını yaparsınız, dalgasını da komple geçeriz NP.

Hayır adam topun üstüne yatıyor, yönü hızı her şeyi değişiyor. Eline çarptığını görülüyor vs. halen tatavası yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark, adamın eline değmediğinin 4 dakika boyunca incelendiği ve hemfikir olunduğu LigTV videosu bir iki sayfa öncede duruyor. Cüneyt Çakır'ın yardımcısından bir yardım almadan, görüş açısı da imkansız bir noktadayken tereddüt üzerine penaltı çaldığı da çok net aynı videoda. Pozisyonun gelişiminde önce hatalı taç, sonra bunun 10 katı bariz elle oynama var, onu da söyledik. Onlara bir cümle yorum yapılmadan "BUYRUN SİZE TEK KARE SS DEMEK Kİ PENALTI AĞLAMAYIN :sSs" diye saçmalanmaya devam edildi, şimdi diyorsun ki "onları konuşsanız neyse" falan. Tayyip tier çarpıtma.

Adam da isterse yatar topun önüne, "yatamaz" diye bır kural yok, ya da "yattıysa elle oynamayı göze almıştır" diye bir kabulle penaltı verilmez. Sırtını dönerek yatmış sonuçta, kaleci gibi atlamamış. Ne argüman sunacağınızı şaşırıyorsunuz bazen.

Liebe said:

beşiktaşlı duruşunu çok seviyorum ya çok karizma :D kendine haksızlık yapılınca yeri göğü inlet, karşındakine yapılınca komiklikler bir sürü işte gerçek kartal duruşu budur :)

Olayın özeti şu yani :) FB maçı da böyleydi, bu maçta da böyle oldu. Biraz daha böyle gitsin bu sene de, şu Cem Papila'dan beri bıkmadığınız ağlamalar bir son bulsun, gerçek yüzünüz iyice ortaya çıksın.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş'ı bu kadar ciddiye almayın ya. fener haksız puan kazanınca uyuz oluyorum da beşiktaş kazanınca seviniyorum. yazık onlar da sevinsin arada. nasılsa ligi yine şampiyon bitiremicekler.

2. devre şenol td değil gomez adam değil diye ortalara dökülür ztn beşiktaşlı kardeşler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...