BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 5 gün sürecek dikkat cekici pek bir şey yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ne heyecansız bi sale bu. walleta 2 kere enparadan 50tl atarak gta 5 almayı düşünüyom heralde bi daha 120 tl olmaz. 70 tl'ye geliyo bu mantıkla. iyi fikir midir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Christmas salei bekle acelen yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Hiç yok da düşer mi 120nin altına dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ark ı aldım ben zaten pahalı değildi 32 ye düşmüş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 altına dusmese de en kotu bugunku indirimi gorecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Aynen bende onu düşünüyorum. Belki dolarda düşer. Ama seçimde hüümet kurulmazsa 5 lira olur o ayrı eahuhuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ark alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Benim tavsiyem almanız, yıl sonu geliyor ve seçim sonrası ortalık uzun süre karışık olacak. Dolar uçacağı için + yıl sonu steam indirimlerinin seviyesi belli olmayacağı için alınır. Zaten %80 indirim var bazı ürünlerde yıl başında %90 olacağının garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Fallout 3 GOT edition bekliyorum, gelmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 2 Kasım'a kadar süre var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 evet, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 gta 5, 120tl ye inmiş.ilerki zamanlarda daha fazla iner mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 secimden sonra dolar allah kerim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 benjani said: gta 5, 120tl ye inmiş.ilerki zamanlarda daha fazla iner mi ki http://new4.fjcdn.com/comments/Woah+deja+vu+_95016404ffd240afc1d8a7f7c771adb2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robot Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bütün indirimlere sevindiğim gibi bunlarada sevindim. Oynamasam bile kütüphanede bulunsun şeklinde düşündüğüm için bana bi'kaç malzeme çıktı şimdiden. Yaşasın oyunlar için açılan cüzdanlar, yaşasın müsriflik (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 gta 5'i malum ortamlardan indirip bitiren ve satın almak için fiyatının makul seviyelere inmesini bekleyen bazı insanlar var. bi düşse de online heist yapabilsek diye kıvranıyorlarmış. bir arkadaş söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 "nutella yerim" said: Fallout 3 GOT edition bekliyorum, gelmedi daha 1 hafta önce indirim vardı Fallout 3 GOTY i 15 tl ye aldım steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 indirim iyi olmuyor ya. oyunda hoşuna gitmeyen ufacık birşey olsa "nasılda 3 kuruşa aldım" deyip sallıyoruz kenara. halbuki 150 lira versen o oyuna en az 2 kere bitireceksin dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ahaha parasını çıkartıyım diyon yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Eskiden korsan oynayip yerden yere vururdu millet oyunlari, simdi ise 1 dolara bundle dan aliyim yerden yere vurayim kafasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 huun said: indirim iyi olmuyor ya. oyunda hoşuna gitmeyen ufacık birşey olsa "nasılda 3 kuruşa aldım" deyip sallıyoruz kenara. halbuki 150 lira versen o oyuna en az 2 kere bitireceksin dsfds malum ortamlardan beleşe çeken arkadaş oyunu inat edip bitirdi, dahası için almak istiyor. bedavaya aldığı halde bitirdiyse bi de para verse ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Law said: "nutella yerim" said: Fallout 3 GOT edition bekliyorum, gelmedi daha 1 hafta önce indirim vardı Fallout 3 GOTY i 15 tl ye aldım steamden. kacırdım onu yav, neyse yakında yine gelir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 BonePART said: 5 gün sürecek dikkat cekici pek bir şey yok şu an. mark of the ninja, left 4 dead, hotline miami, killing floor, orcs must die, outlast, shadow warrior, dmc, cities skylines, magicka, bioshock, bloodlines, shadow of mordor, shadowrun dragonfall, pillars of eternity, this war of mine, resident evil... gibi bi sürü güzel oyun indirime girmiş. dikkat çekici daha ne olacatı. ha bunların hepsi varsa, 1000-2000 oyunun vardır, zaten indirimlerde pek bişi bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Halloween nedeniyle horror/zombi temalı orta-eski oyunlar + beklediği early access satışını yakalayamayan bazıları + ahı gitmiş vahı kalmış seviyesinde random oyunlar girdi indirime. Bir Black Friday veya Christmas sale gibi değil. Sabit 53 tane oyun bir de, heyecan yok, çeşit az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar