DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Kimse açmamış topağı. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu ve mutlu olsun. Cumhuriyet candır, gerisi heyecan. http://www.yenimeram.com.tr/wp-content/uploads/2015/10/29/29-ekim-cumhuriyet-bayrami.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Türk milletinin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 keske kurulmasaydi.hep aci hep gözyasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ama almanlık öyle mi ne güzel almanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 emperyalistlere, kürtlere ve yobazlara rağmen 92 yıldır ayakta duran cumhuriyet kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 o bahsettiklerin ülkenin %70'ini oluşturuyor. baya başarısız bir cumhuriyet hayalin var. derdin onlarsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 olmayan şeylerin ne cok bayramı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 https://www.reddit.com/r/polandball/ reddit polandball sayfası çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 nice 92 yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun. 100 üncü yılda Baş Kötü'nün Silivri'de hak ettiği yeri ömür boyu hapis cezasını çekmek üzere aldığı, onlarca yıl gecikme ile de olsa ülkemizi adam gibi adamların yönettiği ortamda hep birlikte sağlıklı ve mutlu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları yapabilmeyi diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 o bir halk adamı, elbette vals yapan halktan kopuk elitleri eleştirecek, işte halkla kucaklasma bundan onceki cumhuriyet bayramlarına her seferinde hasta olup katılamamasının nedeni de duydugu kahırdı, eski bayramlarda vals esliginde kızla erkekli kulturumuze tamamen uymayan fuhus-vari goruntuler ortaya cıkardı. Simdi halka butunlesen lider hamdolsun halkın ıcıne karısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ulu önder karalamak isteyen dhkpc, fetö, el muhaberat, boko haram, daeş, pyd, ypg, el kaide, el nusra ve çeşitli çevrelerin kıskancagı bir tutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 şu foto gerçek mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Xenus said: https://www.reddit.com/r/polandball/ reddit polandball sayfası çok tatlı happu kebobday sadfsdaf cok guzel yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Hic degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 "nutella yerim" said: o bir halk adamı, elbette vals yapan halktan kopuk elitleri eleştirecek, işte halkla kucaklasma bundan onceki cumhuriyet bayramlarına her seferinde hasta olup katılamamasının nedeni de duydugu kahırdı, eski bayramlarda vals esliginde kızla erkekli kulturumuze tamamen uymayan fuhus-vari goruntuler ortaya cıkardı. Simdi halka butunlesen lider hamdolsun halkın ıcıne karısıyor. adam cins ya. ulan oradan halka taksi tutsan 20 lira yazar. hesapta halkla mı kucaklaştığını zannediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Xenus said: https://www.reddit.com/r/polandball/ reddit polandball sayfası çok tatlı iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 özel sayfa değişmiş, default haline dönmüş zaten. neyini alıntılıyon anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ben mesajın şu an ki halini gördüm ve gördüğüm kısmı bok gibi. türkiye ile dalga geçilen espiriler. beni de güldürmedi ki espiri anlayışım da fena değildir, bilenler bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 kulliyenin balkonundan halki selamladi ..-bildigin saray- bunu yapan kim vardi kim kaldi..diktatorler ve monarsik hanedanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 KuddusiMavra said: ben mesajın şu an ki halini gördüm ve gördüğüm kısmı bok gibi. türkiye ile dalga geçilen espiriler. beni de güldürmedi ki espiri anlayışım da fena değildir, bilenler bilir. Orada olay tum ulkelerle dalga gecmek. Hepsiyle gecsinler ama bize dokunmasinlar demek ilkellik asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar