Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş/Evlilik problemleri vol.52342


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Şuan otelde çalışıyorum heralde sağır sultan bile duydu , burdan gelip bizle çalışıp giden bile oldu emenike.

Bir milyar tane farklı iş fikri bulup hepsine atıldığımı da burda yazdım (barcade , yazılım , hamburgerci) en son denememde basketbol antrenörü olmak , zaten hali hazırda basketbolu takip ediyodum ve bir iki çevre vardı hem oynayan hem antrenör hem spiker falan.

Sağı solu yokladım , bir internet sitesine scout tarzı bir iş buldum , iş buldum dediysem iş miş değil bedavaya gönüllü idealist bir durum ama fikir hoşuma gitti , 12 yaşında millet nasıl öğreniyor bu basketbolu onu öğrenmeden tony parker neden pası leonarda değilde duncana verdi demeye kalkmam benim mallığım olurdu. Gidip iki maç izlicektim 3-5 haber giricektim oradan yardırıp işte çevre olursa bir gün antrenörlüğe kadar gidicektim.

Bunlar işin iş kısmı , bir de evde yaşadıklarım var. Doğruya doğru gezen tozan bir adam değilim. İşe gidiyorum eve gelip bilgisayarın başına geçiyorum sonra yatıp kalkıp tekrar iş. Şimdi bu basketbol işine girince maça falan gittim , daha ilk maçımda saat 11de döndüm diye eşim ağzıma sıçtı, konu neden bu saatte geliyosundan ziyade , neden benimle bu saatte dışarda olmuyorsun üzerine yoğunlaştı. Sen eşinle gezme gezme gezme sonra arkadaşlarınla haftada 2-3 gün maç planı yap.

Şimdi ben hanıma , hem maça gidicem , hem gözlemimi yapıcam hem seninlede gezicem bundan sonra desem yemez bi kere , imkanı yok , 8 senedir beraberiz 1.5 senedir evliyiz ayda 2 kere dışarı çıkan adamım , haftada 2 çıkıcam desem bsg der.

Şimdi benim bir yolunu bulup hem bu işe devam etmem , hem bir gün antrenör olacak yolu kendime açmam (hem çalışıp hem bu işe zaman ayırıp hem eşime zaman ayırarak) hem eşimi beni kanser etmeyecek ses tonunda tutmam lazım.

Öneriler?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu da mı foruma sorulur. özür dilerim tepki göstermeden duramadım azıcık da kendi çözmeli insan problemlerini. hayır biz eşin ne tepki verir, nasıl huyları vardır, ilişkinizin rutinleri nelerdir bunları hiç bilmiyoruz ki.

bilmiyorum bana çok aşırı geldi. tamam problemler paylaşılır öneri alınır da bu ne lan.

basketbolla eşinin trip atmaması arasında orta yolu bulucan işte bi şekilde. çözüm bu al.

biz ne bilelim nasıl yapacağını.

sinirlendim biraz galba pardon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...