Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 di said: Bu Ataturk de ne saapmis arkadas, adini anmadan post atamaz olmussunuz. Neyse, gayet okuzluk yapmissin. Sinemadasin, karanlik ortamdasin, acip mesaj yazinca gunes gibi doguyo o telefon salonun bi ucundan ve evet rahatsiz ediyo. Sinemaya girerken kapatmis olman ya da sessize almis olman gereken telefon caliyosa titriyosa mesgule dusur at cebine, durmuyosa karsidaki sessize al telefonu at cebine. O da olmuyosa doktorsan cik salondan konus, geri gir sonra. Secenek bol. koskoca mesajda gormen gerekeni gorup ataturk'u bokladigimi dusunmen cok garip degil mi sence abi? Neden her mesajimda surekli ayni seyi yapiyorsun, hakikaten yani ataturk dusmani falan degilim de, putlastirman can sikiyor. telefonun isigi da cin keranesi gibi degildi bu arada, ve insanlarin gozune sokmadim, yillardir sinemaya giderim, arada olur oyle. onde oksuren kel adam ve yerini bulamayan dayisiz sinema olmayacagi gibi telefon durumu da normaldir. gereksiz sekilde hassaslasmanin manasini anlayamiyorum. benim solumdaki kiz da mesajlasiyodu catir catir. ama filme dikkatimi verebiliyordum yani, ses cikarmadiktan sonra, ekranin isigini barney stinson tv si gibi acmadiktan sonra zararin yoktur. cok rahatsizsan evinde izlersin, daha da rahatsizsan sinema salonu kapattirirsin parayi basip olur biter yani. elitizmin ve menopozlu olmasinin ceremesini insanlara cektirmeye gerek yok.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 lan nelerle uğraşıyosunuz hehe gidin para kazanın
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 @Peregrin; Bence sinemaya girerken telefonu kısmayarak %60-70 haksızsın, kasten yapmamış olman direk aklayıcı bir şey değil. Bir defa 15-20 saniyeliğine yapılmış bir şeyi bütün film mesajlaşmışsın gibi kafasına takıp vır vır konuştuysa o kısımda haklısın ama, insanlık hali. Aşırı hoşgörüsüzlük de ayrı mallık. "Git evde izle" ise konudaki en saçma argümanlardan. Minibüste 20 kişilik yere 35 kişi alındığında itiraz edene "behenmiyorsan gid tahsiye bin ablajım" diyen kekolardan olsa olsa bir tık yukarıda.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 telefon sessizdeydi zaten dayicim, cebimde vibrator gibi titremesin diye cikardim.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 "Çaldı" lafını görünce bildiğin çaldı sandım da sessizdeydi diye ayrıca yazmışsın, pardon. O zaman 50-50 anlaşalım :p
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Black-ice said: angel wing Aaa böyle bişey vardı dimi? Bende yoktu sanırım, o yüzden alanları boklayabilirim. Kessin dandik bişeydi Baggio da poposunun büyüklüğünden dolayı 2 kişilik yere tek kişi oturmuş, bunun verdiği eziklik hissini gariban wage-slavelerden çıkarmış. Onun yerine 2 koşup deadlift yapsa pırıl pırıl olacak.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Peregrin said: diploma cehaleti alir, eseklik bâki. ikiniz icin de gecerli bu. -- Ben de gecenlerde filmekimi filmine (me&earl&dying girl) gittigimde telefonum caldi, cebimden cikarip mesgule attim (telefon sessizdeydi zaten) mesaj attim, filmdeyim sonra ararim diye. 2 yan koltukta oturan izmirli chp kadin kollari uyesi AY BU SINEMALARDA TELEFON YUZUNDEN FILIME ODAKLANAMIYOM YA DOMAT CIGDEM BOYOZ ATATURK vs diye diye filmin sonunu getirdi. film bittikten sonra yaklastim efendi efendi yanina "TEYZECIM ben de boyle bi sanat haftasi filminde telefonlardan hazzetmiyorum ama titremesini engellemek icin yaptim, kusura bakmayin TEYZECIM" dedim. insanlar sikkodur, bosver. Şu inanılmazmış ya, hem odun hem Atatürk düşmanı hem de haklı olduğunu sanıyor, 3-in-1 paket program.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 imamizer said: olm forum olarak ne kadar gerginiz lan. belli bir seviyenin üzerinde beklentilere ulaşınca kalibrasyon bozuluyor ülke ve insanıyla olan.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 atatürk'e nasıl geldi lan konu, carls senior ile bağlantısı mı çıktı?
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Madcat said: istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız. Mesajindaki mantigi cozemedim.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 "Beğenmiyorsan taksiye bin ablacım" argümanının şehirli olanı işte o da.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 bok gibi şehir kaçın gidin kaçmıosanız da ağlamayın diyo herhal
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Xaenin said: Madcat said: istanbul'da çalışıp ama insanlar çok kötü diye ağlayıp konu açmak yeni moda oldu yalnız. Mesajindaki mantigi cozemedim. bi kaç tane daha istanbul ve insanları ana temalı konular açıldı ya yakın zamanda onu diyom. bi eleştiri bişi yok :D
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 deniz olmayan yerde yaşayamam diyen ilk ben olayım o zaman.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 insanlar istanbulu çok sevdiği için istanbulda yaşamayı seçiyor zaten. metrobüsüne, trafiğine hastayız agaaaaa.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 köpekle gezerken yaşıyorum ben bu sıkıntıyı. köpek daha sıçma eylemine geçerken elimde torba hazır bekliyorum hayvan sıçsın diye. ordan biri geliyo 'yalnız onu temizliceksin dimi yani sıkıldık artık' falan. gözünün içine baka baka torbayı mic droplar gibi bırakıyorum arkamı dönüp gidiyorum artık. ya 2 köpek. ikiside bağlı. ama bak bağlı elimde tasma var götümün dibinde köpekler karşıdan karşıya geçiyoruz ki caddebostanda tam migrosun karşısından geçiyorum öbür kaldırımdaki kadın AY AY diye çığlık atıyo. neden? köpekle aranda 5 metre var. köpek sana bakmıyor. köpek dümdüz yürüyo. öbür kaldırımdayım aradan arabalar geçiyo. sonra yanındaki dallama dönüp KARDEŞİM SAHİP ÇIK KÖPEĞE HAA falan diyor. işte o noktada köpeğin tasmasını salıyorum. çünkü altına sıçsın korkudan orospu bu yüzden. evin önünde kavga çıkıyo gece 3. uykumdan uyanıp karşı kaldırımdaki polise bağırıyorum baksanıza şuraya ya diye. polis eve yukarı çıkıp bana kimlik kontrolü istiyor karakola götürmeye kalkıyor. aşağıda yumruklaşan adamlar var yanlarından geçip beni polise hakaretten götürmeye kalkıyolar. baksanıza kardeşim falan dedim diye bu arada. bu bahsettiğim yer dudullu değil caddebostan.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Istanbul'un kotu taraflarini dengeleyecek kadar iyi bir sehir yok ki Turkiye'de. Gunun belli bi kismi sinirle geciyor olabilir ama geri kalanini verebilecek sehir dunyada bile sayili. Sub optimal sehirlerinizden cokvkonusmayin.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 op haklı, vingthor da haklı, sağane diyenler akp'li.
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Vingthor said: bu bahsettiğim yer dudullu değil caddebostan. Adam ayrımcı beyler.
Öne çıkan mesajlar