bingildak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ilk çeto-noyan alliance'ı kurulduğunda bunlar köpek gibi birbirini yiyecek demiştim, aynen öyle oldu(olmuş doğrusu asdasd) sequo-noyan çatışmaları da güzeldi ama sequo deliver edemedi. attı tuttu sonra backpedal bastı. şimdi işi düştü herhalde suyuna gidiyor. o günleri de göreceğiz umarım. seku hırsla adres alıp, bir yandan avukat diğer yandan stereoid ile girecek diye bekliyorum. popcorn elimde http://media.giphy.com/media/6ZXoMtHImZOgw/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ya o diil de baya bildiğin vergi kaçırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 http://4.images.southparkstudios.com/images/shows/south-park/episode-thumbnails/season-9/south-park-s09e13-free-willzyx_16x9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 enerjim çekildi benim, akmıyor hiç bu topikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 para için kaka yememiş miydi bu arkadaş öyle bişey kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Wishmaster said: Abi senin hayatında bi sorun mu var flam? Sanki kendi dertlerinden uzaklaşabilmek için bu wotu döşemişsin gibi geldi bana. ivit. tayin kararım halen çıkmadı. çok mutsuzum. şaka bi yana, cidden iyiyim, hayatta istediğim herşeye sahibim *tahtaya vurur* meslek hastalığı o WoT'lar ya, psikolojik bi'durum yok(umarım gerçekten yoktur :)). elli kişinin neredeyse bütün konuşmalarını yazmak zorunda olduğun bir mesleği olursa, eline klavye geçince sapıtabiliyo bazen insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 lan noyan sonun benzemesin, bizim bi akraba vardı, aynı bu yoldaydı, 35'inde paranoid şizofreniden intihar etti. ya da benzesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Çeto-kun bak babam erken yaşta ayrıldı bu dünyadan. Ailemdeki ne mason eniştem ne de hardcore maço dayım bana senin dayatmaya çalıştığın ataerkil saygı dayatmasını yapamadı çünkü annem bizi tek başına büyüttü. Asker arkadaşın da değilim olmam da. Eğer birisinin sana ailenin koyduğu isimle hitab etmesi gücüne gidiyorsa bunu içine atıp 1.5 yıl sonra demek yerine anına söyle anında müdehale olsun. O zaman şu an i halimden daha nezih davranıp Çetin üstad ya da başka bir ek eklerdim. Ben de genç nesille haşır neşirim. Karşımda saygıdan aşırı heyecanlanan gençler bana soruyor Noyan demem de sakınca var mı yoksa abi dememi ister misin diye ben gülüyorum "ne abisi takılıyoruz işte aynı zamanda aynı yerde takılma böyle şeylere saygı bambaşka birşey" diye. Senin yaşında olup bana abi diyen de var önümde adabından el pençe duran, gayet saygın sporcular ya da spritüel eğitmenler de Noyan Üstad diye verirler , Yakışıklı Prensimiz Karınlıkların Lordumuz diyen kadınlar da ... Bunlar hep insanlar nasıl kendilerini daha samimi , rahat veya şakacı hissediyorlarsa öyle yapan kişiler... Ama aşırı enerji dolup da aşırı kibirli olduğum zamanlar da oluyor ve bu zaman zaman çevremdeki bazı insanları huzursuz ettiğinin farkındayım ve bununla ilgili hayatımda ciddi ilişkisel kopuşlarda yaşattı. Çünkü insanların benlik duygularına delüzyonların krişlerini çatlattığında, seni önemsediğini ve anlayabildiğini zannettiğin kişiler , samimiyetin verdiği ters basınçla birlikte çok zarar ziyan hareketlerde bulunabiliyorlar sağ duyularını yitirecek kadar gözleri karardığında. Bu yüzden artık biliyorum ki bir birine saygı ve samimiyet kurabilecek insanların birbirini genel olarak anlayabilecek düzeyde olmaları ya da içtenlikle anlamaya meyilli olabilmeleri gerekir. Çok açık ki cümlelerinde beni anlayamadığını fakat kullandığın bazı kelimelerin sende oluşturduğu varsayımsal karakter tiplemeleri üzerinden hakkımda gerçeğimden çok uzak fikirler yürütüyorsun ve bu söylediklerine de kendini fazlasıyla inandırmış bir durumdasın. Senin bahsettiğin spiritüel , hedonist , hippi ya da arzularının esiri modellerden biri değilim. Hepsiyle alakalı kısımlarım olabilir ama öyle bilgisayarının başından yazdıklarımı okuyarak aşırı yüzeysel çıkarımlar yapmaktan öncelikle vazgeç. Artık kimsenin beni olduğum gibi kabul etmesini beklediğimde yok. Kimsenin anlayışı ya da saygısını da beklemiyorum. Hoşlanmayan ya da saçma biri olduğumu düşünen insanlar kendi ifade alanıma gelip küfürlü ya da küfürsüz sataşmalarına son versinler diyorum. Anlama meyili olmaksızın insanlara sataşmaktan pişkince zevk alan tiplerden anlayış ve hoş sohbet beklemek bir şempazeden yemek pişirmesini bekleyip sonra da pişiremediği yemek için hüsrana uğramak gibi birşey. İnsan ve maymun arasında kalmış sadistlerle muhatap olmamayı tercih ediyorum. Eskiden dışarıda sorun çıkaran insanlara uzun cümleler kurardım cümlenin yarısında cümlenin başınnı unutup anlayışsızlığın pişkinliğinde daha da şımarırlardı. Şimdi hiç cümle kurmaksızın gözlerine bakıyorum ve beni hemen anlıyorlar.. Paticikte eksik kalan kısım da bu... Konuşuyoruz , yazıyoruz , döşüyoruz ama bir birimizin gözlerini göremiyoruz. İletişimler eksikliğinde oluşan kaoslar ile de kaçınılmaz tartışmalardan areneda gladyatör izlercesine keyif alan bir kalabalık var bir birimizi sözlerimizle yaralarken sıçrayan kanı izlemekten çok keyif alan. Ama şimdi elimdeki kılıcı karşında eğilerek yere bırakıyorum seni daha fazla yaralamak istemediğimin niyetini net belirtmek için. Eğer sen de saygı istiyorsan yere bıraktığım kılıcı yerden alıp , üç defa öpüp başına koyarsan sana talep ettiğin saygı ifadesi olarak Çetin Ağabey demeye başlarım. Teklifimi kabul ediyor musun ? KuddusiMavra said: Aruzyon said: Çeto bana abi diyeceksin diyor ama gösterdiği reaksyonlar resmen bir kere sevviştikten sonra istediği ilgi ve ilişkiyi alamayan kızların nefret kusuş tarzı ile aynı ya.. Ben böyle birine nasıl abi diyebilirim ki ya ? birader, nefret kusan birisi varsa sensin. bir de bunu sevgi böceği kıvamında yazmaya çalışıyorsun ama olmuyor işte. aklın fikrin sevişmekte,bu en alakasız konudaki yazdıklarına bile yansıyor. tamam,kabul,sevişmek önemli tabi ama insan spiritüel bir mevzuda iddialı olduğunu söylerken bile konuyu nasıl sevişmeye getirebiliyor yahu? sen nasılki tarzınla ilgili sınırlar çiziyorsun diğer insanların da benzer hakları var. hiç yüz yüze görmediğim, hiç buluşmadığım bir adamın bana yaptığımız telefon konuşmalarında asker arkadaşım gibi adımla hitap etmesine elbette kılım,uyuz oluyorum. bunu da söylüyorum işte açık açık. bu da benim hayata bakışım, görgüm, kültürüm, terbiyem. seni olduğun gibi kabul etmelerini istiyorsun insanların ama insanlara saygın yok. "her boku ben bilirim, siz düşük seviyelerdeki zavallı insancıklarsınız" modundasın. oysa şu forumda insanların çok büyük çoğunluğu maytap geçerken seninle adam yerine koyan da bendim. halen de seninle dalga geçiyor çoğunluk ve halen ben sana saygı duyarak yazmaya çalışıyorum. yoksa bana abi desen neeeee, demesen ne? ortak bir şey paylaşmışlığımız mı var ya da olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bence birbirinizi yalayarak bitirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Offf resmen bbg eray ile melih kapismis, okuyasim da geldi kacirmamak lazim ama ben okuyana kadar bekleyin cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bence iki insan bu kadar uzun tartisabiliyorsa aralarinda bir cekim bir elektrik var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Off okudugum kadariyla noyan cetoya abi demedigi icin ceto kizmis. Ben bundan sonra cetoya noyan dicem. Noyana da yenebilir enerji duyebiliriz hahaha bindildak (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Fizban sen niye moderator degilsin artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Enerjimi cekti. Yalniz okuyup duruyorum, arkadas u...unun legal oldugu ulkede bu kafayi yasayan adam yok. Helal olsun. Oyum sana ceto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Çok ciddiye almayın tartışmaları. Sadece gerçek insan modelleri ile aktif mind streching oyunu benim için. Kelimelerle oynadığım bir çeşit lego oyunu gibi beyin kaslarımı esnetik , farklı açılardan güçlendirirken duygu seviyelerimin iniş çıkış kontrol kabiliyetimi arttırmak için pratik yapıyorum. Tartışma önemsiz olsa da , yaptığım antreman daha iyi bir kendim olmak adına geçerli bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 beyin kası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Bilimsiz noyan. Beyinde kas mi var olm. Cahal herif. Dusunsel idman yaptikca anca yeni norotransmiter otoyollari olusturursun. Farkli kombinasyonlara sahip olursun. Anlik islem kapasiten hep aynidir. Yeni yollar acarsan 50 araclik islem kapasiten varsa yeni yollardan 50 arac gotururken eski duyumsamalarini algilarini kaybedersin bedel olarak. Beyin gelismez. Sadece sekil degistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Ouvv ayni seyi elestirmisiz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 fizban said: Off okudugum kadariyla noyan cetoya abi demedigi icin ceto kizmis. Ben bundan sonra cetoya noyan dicem. Noyana da yenebilir enerji duyebiliriz hahaha bindildak (y) bak yenilenebilir enerjinin nasıl yazıldığını biliyorum. şu aşırı sevindiğiniz şey sadece bir typo . İnanmıyorsan bu konunun ikinci sayfasında nasıl yazmış olduğuma bak. Tırnaklarım aşırı uzun ve çok hızlı yazarken typolar yapabiliyorum. Bu kadar basit şeylere bu kadar yükselmeyin . https://forum.paticik.com/read.php?20,8225087,page=2#msg-8225194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 chrome said: Bilimsiz noyan. Beyinde kas mi var olm. Cahal herif. Dusunsel idman yaptikca anca yeni norotransmiter otoyollari olusturursun. Farkli kombinasyonlara sahip olursun. Anlik islem kapasiten hep aynidir. Yeni yollar acarsan 50 araclik islem kapasiten varsa yeni yollardan 50 arac gotururken eski duyumsamalarini algilarini kaybedersin bedel olarak. Beyin gelismez. Sadece sekil degistirir. Bu net olarak böyle olmayabilirmiş pampik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Abi kapasiten vardir. 1000 islem per seco Dingilsindir 30 islemle gunu geciriyorsundur. Arada ayilirsin kafan acildi zannedersin. O kadar sadece. Yoksa kapasite biyolojik yani. Duvara falan toslamadikca ya da 999 yasina gelmedikce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 ya da surekli uyusturucu kullanip beyni yakmadikca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 chrome said: Abi kapasiten vardir. 1000 islem per seco Dingilsindir 30 islemle gunu geciriyorsundur. Arada ayilirsin kafan acildi zannedersin. O kadar sadece. Yoksa kapasite biyolojik yani. Duvara falan toslamadikca ya da 999 yasina gelmedikce Eaööh kapasite sabit tabi verimden bahsetmiyorsak zaten boş konuşuyoz. Ama sen ilk postunda zaten kapasiteyi tam olarak kullanmaktan bahsetmişsin. Böyle bi durumda olan insan olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 O da yakiyor galiba da uyusturucu bambaska path ler de aciyormus. Randomizer gibi o yuzden bokunu cikartmadikca bilmiyorum yani etkileri ne duzeydedir. Hayatimda uyusturucu gormedim lan ben kanli canli sffafgd kullanan varsa anlatsin ama. Ben salak oldum desin. Konuya aciklik getirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 chrome said: Bilimsiz noyan. Beyinde kas mi var olm. Cahal herif. Dusunsel idman yaptikca anca yeni norotransmiter otoyollari olusturursun. Farkli kombinasyonlara sahip olursun. Anlik islem kapasiten hep aynidir. Yeni yollar acarsan 50 araclik islem kapasiten varsa yeni yollardan 50 arac gotururken eski duyumsamalarini algilarini kaybedersin bedel olarak. Beyin gelismez. Sadece sekil degistirir. Ya kelimeler diyorum lego diyorum hem metafor kullanıyorum hemde şuan bahsettiğin açıklama mevcut bilimin el verdiği ölçüde kabul anlamlar bütünlüğü oluşturuyor aklında. Bunu anlayabilirim çünkü entellektüel kavrayışlar bilimsel makaleleri okumanın dışında beyninin pratik anlamda çok farklı yönlerini keşfedebileceğin deneyimler yaşamamış ve bu deneyimlere dair de bilimsel araştırmaları incelememiş olman çok doğal. Herkes herşeyi her zaman bilse, öğrenebilmenin , keşfedebilmenin , bilimde sınırları aşabilmenin tutkusu asla olamazdı. Beynimi birbirinden çok farklı deneyimlere sokmuş ve bazılarınıda hoşuma giden kısımlarının işleyiş tarzlarını çözümleyerek zihnime kalıcı olarak birer add-on ya da aplikosyonlarmışçasına ekleyebilmiş ve hale geliştirmekte olan biri olarak beynin farklı bölümlerinde sıkışma gibi hissedilen manyetik yoğunlaşmalarını kasma ve gevşetme hareketlerini fiziksel bedeninden değil , merkabah alanınan kontrol ediyorsun. Bu yüzden lütfen kabul gören bilimi inkar etmeksizin bunun da ötesinde işleyen mekanizmalar belirtiyorum diye bana bilimsel dogmatiklikler yaparak cahil v.s. demenin medeni bir davranış biçimi olmadığının farkında ol. Yukarıdaki gösterilen beyin bedava olmasına rağmen kullanım performansı kullanıcı modifiyelerine ve bireysel programlamalara kullandığımız otomobiler ve cep telefonlarından çok daha fazla imkan sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar