Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oluk Oluk Enerji Akacak.. Siyasete Atıldım

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:

2014 yıl sonunda ne kadar gelir vergisi ödediğini paylaşır mısın bizimle bir milletvekili adayı olarak

Aruzyon said:

Geçimimi ise en iyi yaptığım şeylerden biri insanlara iyi gelebilme, ruh hallerini fizleyip hayatlarına verimli devam etmelerine engel olarak ruh hallerinden çıkmalarına ve daha ilerisine cesaretlenmelerini sağlayan terapiler yapıyorum tarot kartlarımı kullanarak. Karşılığında ise para yerine işime yarayabilecek her türlü takas teklifini kabul ediyorum..

Şuan benimle seans yapmak isteyenler 2 gr altın ya da ederinde takas edebileceğim kumaş , organik erzak , beni heyecanlandıran herhangi birrşey ya da elimde olmayan kitaplar herşeyi kabul ediyorum yeter ki işime yarasın. Çünkü ben insanların işine fazlasıyla yarıyorum ve karşılığında adil bir takas istiyorum.

3 soda kapağı atmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

2014 yıl sonunda ne kadar gelir vergisi ödediğini paylaşır mısın bizimle bir milletvekili adayı olarak

Aruzyon said:

Geçimimi ise en iyi yaptığım şeylerden biri insanlara iyi gelebilme, ruh hallerini fizleyip hayatlarına verimli devam etmelerine engel olarak ruh hallerinden çıkmalarına ve daha ilerisine cesaretlenmelerini sağlayan terapiler yapıyorum tarot kartlarımı kullanarak. Karşılığında ise para yerine işime yarayabilecek her türlü takas teklifini kabul ediyorum..

Şuan benimle seans yapmak isteyenler 2 gr altın ya da ederinde takas edebileceğim kumaş , organik erzak , beni heyecanlandıran herhangi birrşey ya da elimde olmayan kitaplar herşeyi kabul ediyorum yeter ki işime yarasın. Çünkü ben insanların işine fazlasıyla yarıyorum ve karşılığında adil bir takas istiyorum.

ldp adayı olduğundan vergiye karşı. o yüzden ödemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Aruzyon said:

Hemen açıklayım bütün altınlarımı ayakkabı kutularına koyup sonra mage halamdan aldığım kumaşa sarıp kutuları telepati yoluyla 24 yıl önce ölmüş babama "namaste babacım ben şimdi büyülü kumaşla bir elimde tutarken astral seyehatle yanına geliyorum sen artık Akaşik kayıtlara ve vergilere geçmeyecek şekilde" saklarsın derken, Obama H.A.A.R.P projesindeki gizli silahını kullanarak babamla ses kayıtlarımı ele geçirip bana santaj yaptı. Dedi ki : "Noyan eğer liberal partiden millet vekili olup bize büyük ortadoğu planlarında yardım edersen eğer, paralel bir boyuta sakladığın altınlarının vergi borcunu sıfırlarız".

bende okey dedim yani hesaplar temiz.
Sosyal ağlarda paylaş

siz yine çok azmaya başladınız. teke tek tartışmalarınız hüsran olunca raid grubu gibi çoğalıyorsunuz ve örgütlenerek beni banlatıyorsunuz.

Bu döngüyü kırmak adına şimdi birşey yapmam gerekiyor o da şu ki paticikte hiç bir şekilde muhatap olmak istemediklerimin nicklerin imzama ekleyeceğim. O kişiler lütfen boş muhabbetler çevirip ortamın vaktini ve keyfini kaçırmasınlar olur mu ?

Muhtemelen olmaz ama yine de yapıcam çünkü yaşadığım haksız durumlara rağmen burada olmayı ve kendimi ifade etmeyi , diğer insanlarla yaşadığım etkileşimi , zamanla oluşan arkadaşlıklarımın hayatıma getirdiği güzellikleri seviyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Bazen bazı aptallara bakıyorum, lan keşke ben de bu aptal gibi olsaydım dertsiz tasasız yaşardım diyorum.

Bazen bazı başka aptallara bakıyorum, lan iyi ki böyle bir aptal değilim diyorum.

Tarot destesinin ilk 0 numaralı ilk kartıdır The Fool ...Saf yürekli aptallığın sağladığı sınırsız gücün, niyetlerinin saflığını korunduğu müdettçe uçurumların ötesine bile köprüsüz geçebileceğini temsil eder.
Yanında ise beyaz bir paticik var ona engel olmaya çalışan , gitme etme yürüdüğün yol yol değil diyen.

Bu da mı tesadüf ?

Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

yani 2014'te vermiş olduğun "hizmetler" karşılığı kazandığın takas ve altınlar için vergi ödemedin?

ginaly said:

kes lan tıraşı, düzgün cevap ver.
var mı vergi levhan?

belli ki 2014 yılında verdiğin "hizmetler" karşılığı bir gelir elde etmişsin.

sözünün eri, adam akıllı bir milletvekiliysen gelir vergisi beyanını seçmenlerinle de paylaşman gerekir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese sıradan basit hayatınız diyorsun, çoğunu tanımıyorsun bile. Böyle demenin tek sebebi bu insanların senin gibi hayatlarını milletin gözüne sokup kendi bildiklerini empoze etmeye çalışmamaları. İnsanlar benim mükemmelliğimden faydalansın diye gerizekalı bir laf ederek karşıdakini de küçümsemeye kalkışmıyorlar.

Kendini başkalarından yukarıda görerek dağılmışlığını, öfkeni kurtarmaya mı çalışıyorsun bilmiyorum ama sayın 32 yaşındaki ldp li milletvekili, yaprak gibi iş yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

sen daha iyisini yap o zaman sorumluluk alıp. Ben senin bildiğin mv adaylarından değilim. Senin beklentilerine uymak zorunda hiç değilim. Varlığım seni rahatsız ediyorsa , kendini aşağılanmış hissediyorsan ifadelerim yüzünden o zaman hiç benimle muhatap olma.
Sosyal ağlarda paylaş

zevkle izliyorum. noyan'a hep nötr olduğum için böyle topicler çok hoşuma gidiyor.

demek ki millet ben sequoyla kavga ederken böyle eğleniomuş. üstelik bizim party daha az kişiydi. izlemesi daha bile zevklidir.

kuddusili bölümler çok iyiydi de şimdi biraz baydı. keşke kuddusili bölüm olsa yine.

aquila yine chaotic neutral. ne fenadır aquila, bi seni destekler sonra bakarsın sana vurmuş. manyak eder adamı. dm öldürse keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

zevkle izliyorum. noyan'a hep nötr olduğum için böyle topicler çok hoşuma gidiyor.

demek ki millet ben sequoyla kavga ederken böyle eğleniomuş. üstelik bizim party daha az kişiydi. izlemesi daha bile zevklidir.

kuddusili bölümler çok iyiydi de şimdi biraz baydı. keşke kuddusili bölüm olsa yine.

aquila yine chaotic neutral. ne fenadır aquila, bi seni destekler sonra bakarsın sana vurmuş. manyak eder adamı. dm öldürse keşke.

Sen nötr falan değilsin. Sen brit köprüde millet aksyon kasarken hem ortam trolleyip sonra invis olup birisi yattımı hemen cesede koşup ne düşürsem diyen tarz birisin black-ice.
Sosyal ağlarda paylaş

Beklentim yok, kendinle ilgili sunduğun şeylerden çıkarım yapıyorum. Sorumluluk aldın diye büyük iş başarmış olmuyorsun işte. Zaten benim yapmak gibi bir niyetim de yok.
Kendimi aşağılanmış hissetmiyorum senin aşağılama çabanı görüyorum. Seninle zaten çoğu zaman muhattap olmuyorum. Olduğum zamansa mümkün olabilecek en net ve açık şekilde niye forumda bu kadar tepki çektiğini söylemeye çalışıyorum. Sandığın kadar marjinal olduğundan değil. Elbette marjinallik tepki getirir, senden çok daha marjinal spritüel insanlarla karşılaştım. Burada benden başka da çok kişi vardır böyle kişilerle karşılaşan. Senin yaptığın şov, insanları beni izleyin beni dinleyin benden öğrenin beni lider görün ayakların zaten en başında savunduğun bütün ilkelere karşı. O kadar ruhani liderin böyle götlerini yırttıklarını nerde okudun da hala bu çabadasın ya. İç pınarın damlatıyo senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...