totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ayın 26'sı baya hareketli geçecek; tw warhammer mortal empires çıkıyor, cadılar bayramı indirimleri başlıyor, fm 2018 beta başlıcak.. nakit var ama keşke eskisi gibi bir de vakit olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 malesef onlar hep ters orantılı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 kendi başlığına da yazdım gerçi ama sevaptır: warhammer total war'un ilk oyunu %50, dlc'leri de %33 indirimde (norsca ve blood for the blood god hariç :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 beles guzel adventure: https://paperash.itch.io/darktrain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 kara tren he mi. güzele benziyor. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 platformu severim beleşi ise daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 beles escape from syria temali JPRG: https://causacreations.itch.io/path-out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Deadpool'un oyunu ucuyormus steamden, %70, wishlistinde falan olan varsa eger son sans: http://store.steampowered.com/news/34483/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 d&r'da bugün total war: warhammer 2 vardı 80 lira yazmışlar kampanya stickerlı. aldım direk. 7₺ de dr kart da birikmiş 73'e geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 11-18 aralık arası ac black flag, ubi play'de beleş. kaçırmayın yoksa kütüphanenizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 1000 liralık oyun verseler bile uplay yüklemeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Celtics said: 11-18 aralık arası ac black flag, ubi play'de beleş. kaçırmayın yoksa kütüphanenizde. steam indiriminden almıştım bunu görünce direk iade ettim. yaşasın DH Ölücülüğü!! iadeden gelen parayla rimworld alacağım indirime girmese bile bana indirimli gibi gelecek. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Hero Siege için %90 İndirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 aldım direkt sağ ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 1.10 TL iyiymiş ahah. İnsanlar 1 TL düşürünce dönüp almıyor artık, sakızdan ucuz anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 hayır ben bir de almadan önce gameplay izledim, izlerken aslında o an harcadığım izleme süresinin 1 tlye değmediğine karar verip aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 He işte aynen. 5-10 TL ve altı biraz o seviyeye indi yani. 10 dakka gameplay izlediğine değmez. Hele 1 TL yani... Beğenmezsen, refund için 8 kere mouse's tıklaman gerektiği için değmeyebilir asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 aldım valla refund etmeye bile uğraşmam muhtemelen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 https://www.gog.com/game/grim_fandango_remastered Gog'da grimfandango Remastered bugünlük Free halen oynamamış varsa direk çöksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 yine bir beleş gog oyunu alınıp asla oynanmamak üzere gog kapatıldı dhsafuasdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 gog'a girdim oyunu almaya sacred'a başladım.. dwarf'ı özlemişim. asdf iyi birşeye vesile oldunuz teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 kerbal steam'de %50 indirimde. max bu kadar gelmiş şimdiye kadar. bence bundan daha fazla indirim görmez yaza kadar, bekleyen varsa kepsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 %66 yedigi olmustu. ben de o donem alip iade etmistim, cok vakit harcamak gerektiginden. https://steamdb.info/app/220200/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 öyleymiş hakkaten, steamprices'tan baktım ama görmemişim. "indirim" öyle bişey ki %50'den alınca ederinden fazla vermişim gibi geldi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 rimworld girsin indirime ya.. inat ettim almıyorum, ilaçlı da oynamıyorum videolar falan izliyorum çıldırıcığım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar