Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 steam link ile online oyun oynayıp "kötü abi gecikme oluyo alma" demek. ilk çıktığında çıkar çıkmaz almıştım 50 dolara amazondan. o gün bugündür kullanıyorum, benim için fazla kullanışlı bişey. 100 dolar da olsaydı alırdım. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yolda zaten sipariş iptal etmeyi düşünmüyorum rocket league falan oynayacağım zaman pcde oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Xenocide said: steam link ile online oyun oynayıp "kötü abi gecikme oluyo alma" demek. ilk çıktığında çıkar çıkmaz almıştım 50 dolara amazondan. o gün bugündür kullanıyorum, benim için fazla kullanışlı bişey. 100 dolar da olsaydı alırdım. net. Benim yazdığımı önce bir idrak et sonra yazdığına bak bakalım öyle bir cümlem var mı?. Senin için güzel olan kısmını yazmışsın bende benim için kötü olan kısmını yazdım. Ayrıca ister online ister offline oyna gecikme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 benim asıl amacım bu arada oyun oynamak değil zaten screen sharing denemek gecikme sıkıntı değil o sebeple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 İdrak Ediliyor... İdrak Edildi. Pallando said: İptal edebiliyorsan etmeni tavsiye ederim. Gecikme oluyor sürekli. Equals to: Gecikme yapıyor, alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 desktopta açıp, laptoptan homesharing yapıp tvde oynayabiliyorum. Steamlinke gerek yok laptop alın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Çok fazla yazmamaya özen gösteriyorum açıkçası senin gibi klasik paticiklere hatta hiç yazmayıp okuyorum. ilginç insanlarsınız. uzatmayıda düşünmüyorum daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 steam'de paradox ve stardock indirimi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Dungeons 1-2 ve dlcleri exp. paketleri vs %80: http://store.steampowered.com/app/200550/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Sleeping dogs definitive edition %85: http://store.steampowered.com/app/307690/Sleeping_Dogs_Definitive_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 http://www.hepsiburada.com/star-wars-empire-at-war-gold-pack-pc-p-GAMESAGAN1171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 nasıl yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 steam link işimi gördü bu arada çok temiz bir şekilde htpc almak zorunda kalmadan ucuza halletmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Greenman ne zamandan beri TL ye geçti yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Silphatos said: http://www.hepsiburada.com/star-wars-empire-at-war-gold-pack-pc-p-GAMESAGAN1171 bu ne lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 OYUN SANDIM TIE FIGHTERMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Gold paket dedigi gercek altindan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 indirim oyle degil boyle yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 civ3 beleş humblebundle da link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 oo güzel. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 calvaria said: civ3 beleş humblebundle da link Gecenin körü atmışım belki seveni vardır. Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 civ6 digital deluxe için %50 indirim kuponu gelmiş. herkese mi geldi bilmiyorum ama benim alacağım yok, ilgilenen varsa pm'den yürüsün. 30 ekime kadar geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 indirim demiskene bu yilki kalan steam sale tarihleri sizmis: Steam Halloween Sale October 26 - November 1 Steam Autumn Sale November 22 - November 28 Steam Winter Sale December 21 - January 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bana da gelmiş civ 6 deluxe %50 indirim kodu. muhtemelen herkese geldi evet. he ola ki birilerine gelmediyse ben de verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar