alperozg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Normalde Chivas favorim. Talisker aldım pek damak tadıma uymadı. Viski de ucuz bir içecek olmadığından çok fazla deneme yanılma yapılamıyor. Favorinizi işaretlerseniz bir sonrakine onu deneyeyim. (listeyi doldurdum ama burada insanlık dışı fiyatlarla satılan, maaşla alınamayacak viskiler de vardır onlar "kapsam dışı") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 blue label var elimde istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 White Horse mukkemel: https://img.thewhiskyexchange.com/540/blend_whi1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 jameson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Johnnie walker double black yok listede. Eksik olmuş. Ayrıca red labela oy verdim kalite ortalamamız düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Laphroaig'i yanlis yazmissin ama neyse (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Blue Label o fiyatı hakedecek bir lezzet farkı yaratmadı bende. Gerçi anladığımdan da değil, viski içimi rahat geliyorsa seviyorum. Viskiye bir şey karıştırmayı sevmiyorum bir de. Sadece buz. Hatta buzda sulandırması diye geçen Migros'tan dışı plastik içi sıvı yapay buzlardan aldım. üşenmedim foto da çektim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 abi .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 famouse grouse çok zevksizim gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Jack abi alayina gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Fakir misiniz Macallan 1946 ve Dalmore 62 Single Highland Malt Scotch Matheson dışında viski içilmez zaten onlar da oylamada yok. Edit: Onlara en yakını Chivas Regal Royal Salute ona oy verdim tabi onun da tazesi değil 50 yıllık fln mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Disi plastikse tadini bozmaz mi viskinin? Viski taslari var. onlardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Jack favorim dimple da güzeldi. geçen kuzenle aldık macro dan bi tane ismini yazarım bi ara unuttum yeşil bi şişe güzeldi ama içimi kötüydü. Pek viski içebilecek bir ortamda değilim. En yakın arkadaşım kolasız içemiyor :) eve viski koysam gelen giden karıştırır kolayla piç ederler güzelim içkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Viski taşları daha iyi olur bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Ayrıca listede Frank Underwood reisin viskisi yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 genelde Jack bulabiliyoruz onu iciyoruz. o yoksa ev viskisi geliyo ondan iciyoruz. shot yapmaya alistik son zamanlarda baya baya iciriyo ya. Viskiye bi seyler eklemeyi sevmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 yine kalpler kırılacak bu başlıkta. haftasonu ayarı almak isteyen arkadaşlar parmak kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ucuz viskilerin en iyisi bushmills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Esh said: yine kalpler kırılacak bu başlıkta. haftasonu ayarı almak isteyen arkadaşlar parmak kaldırsın. sende bi tane icmistik boyle baileys sisesine benzeyen bi sisesi vardi, batonumsu pambik gibiydi tadi. tabi yozgat'ta olmaz da bi sordurayim saga sola belki buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 https://img.thewhiskyexchange.com/900/bowob.12yov10.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 http://i.imgur.com/7IdDORr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 glenlivet cokguzel dediler ama bakamadim tadina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 http://popsop.ru/wp-content/uploads/silver_snow_grouse.jpg sebep yok hipsterlık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Peregrin said: Esh said: yine kalpler kırılacak bu başlıkta. haftasonu ayarı almak isteyen arkadaşlar parmak kaldırsın. sende bi tane icmistik boyle baileys sisesine benzeyen bi sisesi vardi, batonumsu pambik gibiydi tadi. tabi yozgat'ta olmaz da bi sordurayim saga sola belki buluruz. laphroaig dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar