Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim ayı masaüstünüz


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

hahahahahaha

Tartışmayı çıkaranın ismini de verecektim dur dedim kendi kendine summonlanır zaten.

Hayattaki en basit şeyleri kanserojen hale getirme yönün beni rahatsız ediyor Sam kusura bakma tepkimi dile getiriyorum. Yoksa tabi ki istediğinizi tartışın.

Sadece sen değil bunu yapan herkesi aşağılıyorum elimden geldiğince.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir mantığım olduğunu nereden çıkardın. Kendi kendine çıkarımlar yapıp bunları yalanlayarak dikkatimi dağıtmaya mı çalışıyorsun?

Günün çok büyük bir bölümünü bilgisayar başında buradan dolaylı olarak da paticikte geçiriyorum.

Bütün işim işsizlere ayar vermek değil, ben de bir işsiz tadında yazıyorum bu foruma. Herşeyden önemlisi işsizleri rahatsız edici bulmam, senin "garip"leri bulurum. Hah lafın gelişi abi işsiz misiniz dediysem onu da bu şekilde algılamamışsındır inşallah.

Forumdaki insanlar masaüstlerinden screenshot almayı bırakıp direk arkaplan resimlerini atmaya başladılarsa bu çoğunluğun kolayına gelmiştir. Buna gelip arkadaşlar lütfen arkaplanlarınızı atın simgelerinizi de görmek istiyorum güzel adetlerimizi bozmayın diye mevzu çıkarmak işsizin değil, garip bir adamın yapacağı şeydir. Bırak insanlar için burası bir elenmiş, beğenilmiş wallpaper merkezi olsun? Ne var bunda?

Sen de çok garip birisin. O yüzden seninle uğraşıyorum. Bilgisayar oyunlarında ottan boktan konularda tartışanlarla da uğraşıyorum, İslam'ı barış dini sananlarla da tartışıyorum.

Hepsini olmasa da zamanımın çoğunu acaip huylu insanlarla uğraşarak geçiriyorum, yaşasın, işsiz değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir mantığın olduğu attığın mesajlardan belli her bölümde. "işsiz bakirler, gidin seks yapın benim değersiz bulduğum şeyleri tartışmayın" türevi mesajlar atıyorsun yıllardır. bir değil beş değil. bunun arkasında bir kendini tatmin duygusu olmasa bu kadar uzun süre şaşmadan devam etmez bir insan zaten, "işim mi yok ne uğraşıcam" der geçer. sen kendine meslek edinmişsin, bir ego tatmini hevesi var kendin farkında olmasan da.

yukarıda açıklamışlar neden "masaüstü" başlığında "duvarkağıdı" koymak yanlış, kaldı ki yıllar önce biz gene anlatmıştık. hala gelip durduk yerde yıllar sonra dersini almadığın gibi bir de utanmadan hala pişkince insanları aşağılamaya çalışıyorsun ki ciddi bir iz bırakmış olsa gerek. aksi halde aylardır açılmamış masaüstü başlığına en önden dalıp "of lafımı koydum, kaç zamandır bu anı bekliyordum" kıvamında bir mesaj yazmazdın.

forumlara yazan insanların konular hakkında bir fikri olur ve bunu ifade eder. yoksa fikri veya ilgilenmiyorsa birşey yazmaz. "konuyla ilgilenmiyorum ama ilgilenenleri aşağılayayım" diye bir sefere çıkan insan modeli görülen birşey değildir çünkü modlar ağzına çarpar normalde, çarpmasa forumlar ayakta kalamaz çünkü burada tartışılan her konu birilerinin "ya bunu mu tartışıyor işsiz bakirler" diyeceği birşey. oyunundan politikasına kadar bu böyle. ama işte senin gibi tipler bile barınabiliyor burada, bu hale geldik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

döner koltuklarınızdan ürettiğiniz saçma ve oldukça bakirce tartışmalarınızı hakaret ve aşağılamalarımla engellediğim için çok özür dilerim. forum kuralları sınırları dahilinde buna devam edeceğim. banlanırsam da banlanırım.

misal neden ingilizce nick aldınız türkçemize saygı gösterin diyen bir menapozluya da aynı mantıkla girişip banlanmıştım.
eh birilerinin ona ne kadar gereksiz olduğunu göstermesi gerekiyordu işte.

sekssiz diye giriştiğim 1-2 adam var işte yıllardır. onlardan en çok geri dönen sen olduğun için hiç usanmıyorum. elimde değil. mesela kaede'ye falan da çok sarardım. adam siktir lan derdi. ben de sen siktir lan derdim ve biterdi.

tabi burada şimdi ben düzenli olarak seks yaptığımı belirterek -sonuçta birisine bakir diyorsam ben seks yapıyorumdur?- egomu mu tatmin ediyorum, yoksa sen mi gereğinden fazla alınıyorsun bunu tartışmak istemem kesinlikle.

sen böyle ciddi postlarla her geri dönüşünde bu olay hafızama bir kat daha kazınıyor, cevap yazmak çok eğlenceli oluyor. böylece yıllar sonra hala ne kadar hayatsız olduğunu yüzüne vurabiliyorum. bundan da zevk alıyorum. galiba bu forumda benden, senden daha rahatsız olan biri yoktur lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...