sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Esh said: Taksi ya da firman varsa leasing/filo kira Yan urunleri falan koydugunda araba sahibi olmak mantiksiz yan ürünler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sevgilinizle aynı eve çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 barbu said: elesso said: barbu onlarda gene aileden aldığın harçlıkla yaşamışın belliki oda sayılmaz. everelim senide Hayır. Gayet kendim çalışarak çıktım en son eve. Sonra ev arkadaşıyla olmuyor diye çıktım o evden. Parasal durumları halletmeden evlenmek saçma. Neden evleneceğin kişiyi zor bir hayata çağırasın ki. Bazı zorlukları birlikte çekeceksiniz ki ilişkiniz daha sağlam olsun. Hazıra konarsa kıymetini bilmez. Ayrıca ne özelliği var ki? Prensesle mi evleneceksin. Sen ne çekiyorsan o da çekecek. Paylaşacaksınız her şeyi; o da parasını, emeğini koyacak. Öteki türlü trophy wife deniyor evlendiğin insana. Güzel hayatına son dokunuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sabonis said: Esh said: Taksi ya da firman varsa leasing/filo kira Yan urunleri falan koydugunda araba sahibi olmak mantiksiz yan ürünler? Benzin, vergi, sigorta, otopark parası, temizlik, bakım vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 istanbulda ailemin yanındayım ben. hem yemek, bulaşık, çamaşır vs işleri ile uğraşmamak güzel hem de maaşın yarısı kiraya gitmiyor. üniversitede kaldım ayrı evde çilesini bildiğim için zorunda olmadan ayrı eve çıkmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 leasing fiyatlarını biraz daha makul yapsalar bireysel olarak bile leasing yapılabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Leasing yapana kadar araba alırsın abi. Kiraladığın süreçte verdiğin parayı arabanın kredisine verince araba senin oluyor zaten. Leasing yapınca kasko, vergi vs. uğraşmıyorsun sadece ki onlar da devede kulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 deadwoll gençlerin hayallerini yıkmak üzere görevlendirilmiş bir maşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sparkcaster said: arkadaşlar 1950 lerden telefon geldi şimdi ev arkadaşı diye bir şey ortaya çıkmış kira paylaşıyorsun falan Her gece batak oynayıp akşamları sadece kuru makarna da yiyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Tuor_annare said: Sevgilinizle aynı eve çıkın şunu sakın yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ya aslında boktan gecekondu mahallesine 50-100 genç kaliteli adam girişsse, adam ederiz o mahalleyi. var mı +1 ssdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 git balat'ı adam et kiralar felaket ucuz taksim'in dibi deniz manzarası var bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 barbu said: Ya aslında boktan gecekondu mahallesine 50-100 genç kaliteli adam girişsse, adam ederiz o mahalleyi. var mı +1 ssdfs. 3 aya kiralar x3 olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Black-ice said: buradan bekar ve ortada "sebep" yokken kendi evine çıkan varsa hepsine selam ederim. üniden mezun olduğumdan beri kendi evime çıkmak istiyorum. insanlar anlayamıyor bunu genelde. anne babalarıyla yaşamaya bayılıyorlar, bir adamın evlenmeden durup dururken kendi evine çıkmasını algılayamıyorlar. ki benim ailemle aram fln süper, haftasonları ve senede 3-4 ay eve gelmiyolar. buna rağmen kendi düzenim olsun istedim hep. ortalamanın altında maaşla çalışarak iş kurma öncesi geçici bir dönem yaşayan biri olarak eve çıksam %40'ı falan gidecek eve o yüzden çıkamıyorum. sırf kira bu. iş kurmaya soyunduğumda para lazım bi yerden para bulsam yine çıkamıyorum. iş kurduğumda başlarda yine doğru dürüst kazanamazsam eğer yine çıkamıcam. ne sikko bir dönem lan. :( bi yerlerden voliyi vurup çıkmam lazım. Aynen abi. Ya evleniceksin, ya 40'a kadar aile yanında yaşayacaksın ezik gibi. Resmen başka yolu yok, ben de aynı ikilemdeyim uzun süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Rasmon said: Tuor_annare said: Sevgilinizle aynı eve çıkın şunu sakın yapmayın. bunu yapmadan evlenme gibi bir hataya düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Black-ice said: Sparkcaster said: arkadaşlar 1950 lerden telefon geldi şimdi ev arkadaşı diye bir şey ortaya çıkmış kira paylaşıyorsun falan Her gece batak oynayıp akşamları sadece kuru makarna da yiyelim mi? whats wrong with that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.quickmeme.com/img/52/528e851fa7d44042b50ad38c4dddf9d1620ec9c54429bba8b644b67332fefb56.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sparkcaster said: Rasmon said: Tuor_annare said: Sevgilinizle aynı eve çıkın şunu sakın yapmayın. bunu yapmadan evlenme gibi bir hataya düşmeyin sakın evlenmek gibi bi hata yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Bi de illa evleniceksen, senin ayrı evin olur, kız arkadaşının ayrı evi olur, kız arkadaşın sana gelir. Atıyorum haftanın 4 günü sendedir. Ama aynı eve çıkıyoruz başka bir olay. Haftada 4 gün aynı çatıda yine tanırsın evleneceğin kişiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Rasmon said: Sparkcaster said: Rasmon said: Tuor_annare said: Sevgilinizle aynı eve çıkın şunu sakın yapmayın. bunu yapmadan evlenme gibi bir hataya düşmeyin sakın evlenmek gibi bi hata yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 deadwoll said: Leasing yapana kadar araba alırsın abi. Kiraladığın süreçte verdiğin parayı arabanın kredisine verince araba senin oluyor zaten. Leasing yapınca kasko, vergi vs. uğraşmıyorsun sadece ki onlar da devede kulak. kiralama = vergiden düşme. aldığın arabayı küt diye düşemiyosun vergiden, ticari olup olmaması da şirketin ne tür şirket olduğuna bağlı. ote yandan lüks arabanın yüksek kaskosu bakımı boku pusuru falan var. onları da hesap et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Black-ice said: http://www.quickmeme.com/img/52/528e851fa7d44042b50ad38c4dddf9d1620ec9c54429bba8b644b67332fefb56.jpg tamam sen puro içip seks partileri düzenlersin solo çıktığın rezidansta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 AhhahahAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 annemle oturmak isterim şahsen ev masraflarım kira cart curt falan zorluyor açıkçası beni ama beylikdüzünde oturması işi bozuyor işte :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 beylikdüzünde günlük 60 liraya eşyalı evler var arkadaşlar bikaç gün kalıp eve çıkma ergenliğinizi yaşayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar