Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara da canlı bomba. (fake)

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

ben şu başlığı niye açtım https://forum.paticik.com/read.php?31,8185421
ankara metrosu iğrenç biryer abi, birara hergün kullanıyordum vallahi illallah ettim. adamlar kızılay metrosuna cami-dükkan açmışlar yetmiyor cuam günleri yerin altında namaz kıldırıyorlar metrodan iniyorsun yüzeye çıkarken kalabalıkta tek sıra yürüyorsun yanda birileri namaz kılıyor, yeni hat açıldı i.melih sağ olsun metro var diye otobüsleri azalttı kalabalıktan binilmiyor, havalandırma çalışıyor ama içerdeki havayı devirdaim yapıyor buz gibi ama 0 oksijenli havada yolculuk ediyorsun falan. yok valla yok ya, ordaki insanlar rayda türürken ölse şaşırmazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi yalnız yüzlerce kişi ölebilirmiş, çok ilginç ulan hem güldüm hem altıma sıçtım korkudan insanlar metrodan atlarken aşağı

ya sanırım böyle bi durum olmaması için engelliyici mekanizma var. metro böyle sefer halindeyken acil durumda durarsa elektrik hat kapatılıyor direk iki durak arasında, karşıdan gelen de durur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Sakat kalıcağına veya acı çekerek öleceğine seri gidersin veya yalansa izdiham yaratıp insanlara zarar vermezsin. Kafası çalışan var çalışmayan var.

o trende vagonlar arası geçiş var yani koşarak baya uzağa kaçabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

Vagonda adım atacak yer yok, metro dış geçitin üstünde, kendini dışarı bile atsan 5m yükseklikteki geçitten aşağı atlamadan kaçabileceğin bir yer yok, şöyle koyun gibi koşuşturmak büyük aptallık.

Siz deprem olunca merdivenlere koşanlardansınız heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...