sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Metro da kadının biri canlı bomba diye bağırıyor sonrası acayip komikli şeyler oluyor; http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/ankara-metrosunda-canli-bomba-panigi_121201?hid=30326471 https://www.youtube.com/watch?v=9pvrA1UMn2g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 "arkadaş" canlı bomba nedir ya ahahah. canlı bombaya bu kadar sevecen davranan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 insanlar can havliyle kaçıyor normal olarak acayip komikli kısım neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 kadın baya bildiğin bunalıp trollemiş milleti gibi geldi bana aynen bi piston aşağı indi değil ki bu, fistan'ın haklı olduğu anlardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 a) canlı bomba diye kaçtıkları adam bunlarla beraber kaçıyor b) adamın canlı bomba olmadığını anladıkları halde metro yolunun ortasından durağa kadar yürüyorlar ve bilmiyorum o indikleri yeri biliyormusun ama çok ilginç bir yerde duruyor metro. c) i.melih gökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi otobüs değil ki bu, bütün metro boşalmıştır yani bi anda. polis bağırsa bile yüzlerce insan alandan uzaklaşmaya çalışmıştır dinlemeden zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 olsun ben güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 karsidan tren gelse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi yalnız yüzlerce kişi ölebilirmiş, çok ilginç ulan hem güldüm hem altıma sıçtım korkudan insanlar metrodan atlarken aşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ben şu başlığı niye açtım https://forum.paticik.com/read.php?31,8185421 ankara metrosu iğrenç biryer abi, birara hergün kullanıyordum vallahi illallah ettim. adamlar kızılay metrosuna cami-dükkan açmışlar yetmiyor cuam günleri yerin altında namaz kıldırıyorlar metrodan iniyorsun yüzeye çıkarken kalabalıkta tek sıra yürüyorsun yanda birileri namaz kılıyor, yeni hat açıldı i.melih sağ olsun metro var diye otobüsleri azalttı kalabalıktan binilmiyor, havalandırma çalışıyor ama içerdeki havayı devirdaim yapıyor buz gibi ama 0 oksijenli havada yolculuk ediyorsun falan. yok valla yok ya, ordaki insanlar rayda türürken ölse şaşırmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 benim başıma böyle bir şey gelse 10 saniye sürmez bir göt korkusundan soluğu nerde alırım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Aynı vagondaki canlı bombadan pek kurtuluş yok ya, koşarak kaçmaları cahillikten başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 İnsanların kaçışmasından çok "Arkadaş canlı bomba!!!" diye haykırmasına güldüm ya, o nedir abi arkadaş canlı bomba nedir hjagsdhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Liebe said: abi yalnız yüzlerce kişi ölebilirmiş, çok ilginç ulan hem güldüm hem altıma sıçtım korkudan insanlar metrodan atlarken aşağı ya sanırım böyle bi durum olmaması için engelliyici mekanizma var. metro böyle sefer halindeyken acil durumda durarsa elektrik hat kapatılıyor direk iki durak arasında, karşıdan gelen de durur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Aynı vagondaki canlı bombadan pek kurtuluş yok ya, koşarak kaçmaları cahillikten başka birşey değil. Ne yapmasini bekliyorsun abi "demek buraya kadarmis" diyip el mi sallasin shdhf Avrupada insanlar canli bomba ihbari duyunca kitap okuyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 mcdonalds a da hep fakirler gidiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Aynı vagondaki canlı bombadan pek kurtuluş yok ya, koşarak kaçmaları cahillikten başka birşey değil. di mi, hayatta kalma içgüdüsüne engel olup canlı bomba sandıkları kişiye sarılmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Aynı vagondaki canlı bombadan pek kurtuluş yok ya, koşarak kaçmaları cahillikten başka birşey değil. bu ne ya aahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 abi nası bir ülke burası ya. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 nası bi hayat yaşıyosun da gelip kaçmak cehalet diyosun ben anlamadım ya her gün ayrı şaşıyorum valla şu foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Sakat kalıcağına veya acı çekerek öleceğine seri gidersin veya yalansa izdiham yaratıp insanlara zarar vermezsin. Kafası çalışan var çalışmayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Aynı vagondaki canlı bombadan pek kurtuluş yok ya, koşarak kaçmaları cahillikten başka birşey değil. He sen oturur son otuzbirini cekerdin zaten. Vurun beyler. Olmedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Bright said: Sakat kalıcağına veya acı çekerek öleceğine seri gidersin veya yalansa izdiham yaratıp insanlara zarar vermezsin. Kafası çalışan var çalışmayan var. o trende vagonlar arası geçiş var yani koşarak baya uzağa kaçabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 10hp kalıcagına ölsün fullhp spawn olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Vagonda adım atacak yer yok, metro dış geçitin üstünde, kendini dışarı bile atsan 5m yükseklikteki geçitten aşağı atlamadan kaçabileceğin bir yer yok, şöyle koyun gibi koşuşturmak büyük aptallık. Siz deprem olunca merdivenlere koşanlardansınız heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar