Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 abi sana ne lazım spesifik olarak, çıkar kesin. subwoofer rca kablosu lazım mı mesela =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 SSD ne marka abi? Şimdi gördüm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 subwoofer rca kablosu dediğin kırmızı beyaz'dan jak'a giden mi? kaliteli bişeyse onu alabilirim. benimki çok dandiri. ha gerçi rca girişli bi ses kartına sahip masaüstü toplarsam ya da popcorn hour alırsam gerek kalmıcak elimde güzel rca to rca var ama olsun sdf cd rom u buldun mu bu arada? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Rca girisli ses karti da var elimde, onu alirsan external i yaninda hediye veririm :P Rcada da indirim yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 benim mousela bişeyi takaslayak la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 1.PC kac tl olarak baltalandi? Son fiyati ne komple sistemin? Bana okutmayin tum konuyu. Macbook pro takasa da sokabilirim eger uyarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 1. Pc gitti abi parca parca ama 980gtx duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Elimde sol tusu bazen basmamazlik eden razer imperator var yedek skatezli, ama onarilabiliyo, bi sure sonra tekrar onarmak gerekiyo. Her neyse. Bunu vereyim birine. Iki tane 200-250gb internal daha buldum bunlari da yolliycam 2 tane usb gamepad buldum biri saitel biri logitech. Bunlari da bundle olarak vericem Ayrica 3 tane 14 luk corsair fan var. Docsis2 modem var :P Steelseries ninjas in pijamas theme li xl pad var. Razer destructor pad var. Dac hala duruyo, nasil almiyonuz ben de anlamiyorum. 2. Pc duruyo, ekran karti fiyatina gtx770li gucte calisan pc lan. Alsaniza olm 980gtx duruyo. Fiyat sorup sorup kaciyonuz amk. 970gtx fiyatina 980. Uzerine ti sinirina kadar overclock cekebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bir de corsair h110 sivi sogitma duruyo. Talibi coktu bunun bi anda herkes kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Selam, Bak işte, ben başıma geleceği biliyorum! Corsair'in 140'lık fanları hangi model (:D Şu an için süpriz bir samsung robot masrafı var da önümde, kontrollü gitmem gerek :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Fanlar kasadan cikma. Hic kullanilmadi ama aldigim gibi isikli versiyonla degistirdim. 3u 60 lira olur sdfg Subwoofer kablosu falan lazim degil mi? 5metre korumali rca var elimde. Kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Beni Allah korudu şu satıştan lel. İyi ki paramın olmadığı döneme denk gelmiş. Ekran kartı, Dac, Hoparlörler ve hatta mousepad'lerin ikisi birden falan hepsine ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ben kutuyu kaptirdim bile, tam bir avm kadini oldum su satista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=OnB1TgxgwEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 herkes soruyo 2. pc yi ama geri donmuyo. olm desenize "2. pc o kadar para etmez lan" diye demin bi donanimhabere bakiyim dedim utandim mk. 1500 ediyo ortalama bi fiyat baktim. ilk pc nin parcalari da nispeten ucuza gitmis gibi (alana hayirli olsun =P) hadi alin gitsin pc yi yaninda hdd vericem printer vericem ups de vericem amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ONU DA MI BEN ALAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yolliyim kutulari da duruyo. kasanin bile kutusu duruyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 usb cdrom dürüm? ses kartı falan bana yalan bu arada. ben fazladan bi iki nöbet tutup raspi2+hifiberry dac+ alırım olsa olsa sdf ayrıca özel olmazsa eğer, evin kaç m^2? kasanın kutusunu nerede saklıyo olabilirsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 tamam yolliycam cd romu buldum dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 kutu buyuk dil ki balkonda sakliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 yazin otelde kole olarak calistirirsin artik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 4tb hdd'lerden kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 kaldi. almasi gereken biri almiyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Esh said: ilk pc nin parcalari da nispeten ucuza gitmis gibi (alana hayirli olsun =P) sömrüldüm. pad'i de hediye etsene evde koyarım rival'ın altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar