Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Evet evet bacak çocuğa telefon da neymiş, şımarırmış, anasını babasını keser, okulu aksatır gibi yaorumları geçtikten sonra gelelim ihtiyacımız olan cihazların özelliklerine. 1. Kızlarım kullanacağı için albenisi olması lazım malum bunlar iphone jenerasyonu 2. Fiyatı max 650TL olmalı çünkü 2 tane alınacak gibi duruyor. 3. Sağlam ve elbette işe yarayan bir telefon olması lazım. 4. User friend olası lazım malum bunlar iphone jenerasyonu. 5. Kameraları münkünse yüksek çözünürlüklü olsunmuş. 6. Whatsup viber falan su gibi aksınmış. 7. Dana gibi olmasın elde cepte taşınıbıl olsun ama iphone6s+ veya note 5de olurmuş hehe aklını sevdiğime bak. Tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 samsung al. hayat dersi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 general mobile 4g one ama iphonedan aşşağısında mutlu olacaklarını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 lumia 535 ler 480 tl felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 lumia 640'lar 700 lira abi. Gayet iyi gider kızlara çok da hızlı. Cicili bicili kapaklardan alırsınız bir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 MICROSOFT LUMIA 535 Nokia Lumia 625 Nokia Lumia 620 640 ben ayni durumda olsam windows tabanli telefon bakardim. bu modeller sahsen iyi hem rengarenk secenekleride var. rusyada ufakliklara aileler hep bunlardan almislar. hem basit hemde kaliteli neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 640 la 535 in farkı 640 da 4 çekirdekli işlemci var birde 640 8mpx 535 5mpx kameralı. ekran boyutu felan aynı. anlamazlar bile farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 bende 640 var mis gibi takılıyom abi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 abso boşuna direnme abi ayfon 4s hazır 900 liraya felam düşmüşken sıfırı, al 2 dene geç başka ne alsan arkadaşları "ayyy, senin ayfonun yoookmu ?" diyecekler, kızlar gelip başını şişircek al, kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ipod touch al iphone diye kandirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 iphone eski model alinmaz artik. napsin cocuk yavas telefonu. illa update yapacak amcasi o telefona programlari kullanabilsin etsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 1000tl bütçenin biraz üstü http://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-4-16gb-beyaz-P71899521?cid=601002&gclid=CjwKEAjw-vewBRDH1-b52Lig1hkSJACTPfVF6xdSgHDVy-5O8UJQDtffKAp8ooaTZLmKQBt_-KFG4BoCIorw_wcB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 10 yaşımda bana dondurma almıyordu ailem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Yav he zaman çok değişti şimdiki nesil bi acaib he Xiaominin trye geldiğini bilmiyordum ben, fiyat da fena değilmiş aslında. Kızlara iphone alma abso, iphone kullananlar aptal oluyor. Kızların android masterrace olsun http://i.imgur.com/ef3ESuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 15imde bana gazeteden kupon toplayarak telefon alın demiştim. hayatımda ilk tokadımı yemeye bu kadar yaklaştığımı hatırlamıyorum sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 nokia 3310 al. snake oynamanın keyfine varsınlar. el-göz kordinasyonları gelişsin. Hem hipsterız biz diye hava atarlar. O yaştakiler anlamaz da ne olduğunu. Cool bişi sanarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kendine araba alırken 100k+ limtler, kızlara telefon 2k- nırç nırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 axedice said: Yav he zaman çok değişti şimdiki nesil bi acaib he Xiaominin trye geldiğini bilmiyordum ben, fiyat da fena değilmiş aslında. Kızlara iphone alma abso, iphone kullananlar aptal oluyor. Kızların android masterrace olsun http://i.imgur.com/ef3ESuk.jpg android ve masterrace http://i.imgur.com/HqItOGD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 aslinda bir samsung alarak onlara sabri ogretebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 dreagloth said: kendine araba alırken 100k+ limtler, kızlara telefon 2k- nırç nırç benimde dilime geldide diyemedim :D benim ilk telefonum buydu aşağı yukarı o yaşlardaydım sanırım. ortamda çıkarmaya çok utanıyordum. http://www.gsmarena.com/motorola_m3688-67.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Şöyle bişey al kafalarını karıştır bonus http://img.memecdn.com/master-of-disguise_o_2393245.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 24 yaşındayım, ekranı çatlak, ses açma, sessize alma ve home tuşları bozuk, kilit tuşu zoraki çalışan bir iphone 4üm var. İkinci el kelepir iphone 4sten fazlasını alma bence, ayıp abi. Onlara olmasa bana ayıp sdfgdhühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 640 iyidir fiyatı da uygun performansı da yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 640 ve 535 güzel görünüyor ama biraz büyük gibi yani bundan önceki telefonları Nokia6510'du ve sadece malum iletişim için kullanıyorlardı. Şimdi ortaokullu olduk vs falan diyorlar bende ortalama fiyatta işlerini görecek bişiler alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Kimse niye dunyanın en iyi telefon markasını önermemiş şaşırdım. BLACKBERRY al abi. Telefonların şahı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar