axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Ooo belgrad hadi bakalım bak biliyon işini :)-D Hatta f/p iyiyse bi kenara kaydedelim ilerde lazım olur. Mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 forum akıyor iyi ki ayrılmışım lan o zaman söyleseydiniz önceden ayrılıdım :/ gerçi terk etti de.. ayrıca ilk mesajda belirtmedim ama post-erasmus sendromu da bir gerçek 4 yıl geçti hayvan gibi gezmiştim 4 yılda sadece rodos a gidebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 blackchaos rüzgara bırak düşüncelerini kardeşim, onlar doğru yere gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 dedi mc_yaqıshıqlı_sersery :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 birebir aynı durumu yaşadım 1 senelik bir depresyondan çıkalı 2 ay oluyor.işini bırakma iş seni oyalar.kızın gittiği iyi olmuş zaten bazı şeyler doğru olsaydı çoktan evlenmiştin.antidepresana başlama eski arkadaşlarınla görüş vakit geçir.meditasyon yapmayı öğren.beyninle oynayan herhangi bir ilacı kesinlikle kullanma.bir psikologa git.kesin git. öneri kitap:iyi hissetmek - david burns herşeyin ilacı beynini doğru bi şekilde kullanabilmek.düşüncelerinle açtığın yolları daha çok düşünerek genişletiyorsun.bunu engellemeyi bulursan depresyonuna çözüm bulursun.depresyondasın öğren ve bu konuda bilinçli olmayı dene. iyi şanslar öm atıcaktım belki işine yarayan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sina seks yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 o ne lan? sina yarimadasi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Anti depresan al ya da alma diyen arkadaşlar cipeg formatında diplomalarını da koyarlarsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b2/Linzer-Diplom.jpg kullansa da olur kullanmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kullanmıcam. /thread o değil de bakayım lan dün bok gibiydim bugün arkadaşlarla konuştukça rahatladım Sanki bir yarayı kapattım gibi değişik bir duygu biraz gezineyim belki gerçekten dediğiniz gibi buydu mutsuz eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 tek derdin ilişkiymiş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bLackcha0s said: kullanmıcam. /thread o değil de bakayım lan dün bok gibiydim bugün arkadaşlarla konuştukça rahatladım Sanki bir yarayı kapattım gibi değişik bir duygu biraz gezineyim belki gerçekten dediğiniz gibi buydu mutsuz eden Tebrikler... Hayata karış... Tüm kariyerin ve süre gelen düzeninin içine ekebileceğin mâna fidanları bul ve ek yaşantına. İçine sinen anlamlı uğraşların olduğunda , dışında daha rahat oluyor tüm zorluklara rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Bunu dinleyip mana falan yükleme bişeylere, manayla tek işin potion olsun. Hayat güzel ya gezip tozduğun eğlenebildiğin sürece, öyle anlam yüklemek için kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Pyro said: Sina seks yap. 5 aydır bu mesajı yazmak için beklemiş adam asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar