Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 liraya PC

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

yüzlerce sipariş eden olmuş tek seferde. 3-5 tane olsa hadi neyse namımız yürüsün desinler de binlerce ürünü heralde vermezler =) zaten iade süreçleriyle uğraşmaları yeterli ceza olmuştur işletmeye. abartmaya gerek yok versinler diyerek =)
Sosyal ağlarda paylaş

valla Carefourda 12 lira yazıyordu kaşarın etiketinde aldım kasaya geldim 19 lira cıktı.

Dedim 12 yazıyor bu ne böyle, mağaza müdürü kontrol etti, eski etiket kalmıs kusura bakmayın dedi, 19 liralık etiket bastı rafa koydu bana 12 liradan sattı ürünü.

tüketici her zaman haklıdır da 1 lira lan sadasfa
Sosyal ağlarda paylaş

Zikko said:

sözleşmesini okumak lazım, istediği zaman ürünü yollamama hakkına sahip gibi madde varsa boşuna mezarcılık yapar bebeler

Sözleşmeye istediğini yaz, kanundaki tüketici haklarına aykırı bir şey varsa yok hükmündedir o madde. Yani tüketici haklarımız arasında kalkınmış ülkeler gibi "tüketiciye o an bildirilen düşük fiyat bağlayıcıdır" tarzı bir madde varsa sözleşmeye "keyfimize göre iptal ederiz kanka" yazmanın bir anlamı olmaz. Bizim yasada kesin vardır ama bunun da açığı, maksat para babaları üzülmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl adamlar bunlar ya sdf

said:

Beyler deterjan azalmış, var mı bi cacık? Rinso tercihim.

said:

Eti bormstik te firsat varmi

said:

İlk kampanya yapıldığı zaman hanım yukarıda ki ifade gibi ev deterjan doldu alma demişti.
15-20 gün oldu mu acaba? bizim deterjan 20tb falan azalmıştır:) hazır 10 Lira çekim ve Nuvo ilavesiyle 15 TL'ye mal edebilirken, alsam mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...