barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Stok hatalı der geçerler hiç olmadı. Üstüne 10TL hediye çeki bile vermeyebilirler. Kaybedecekleri müşteri DH mezarcıları olur. Adamlar sevinir bile sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yüzlerce sipariş eden olmuş tek seferde. 3-5 tane olsa hadi neyse namımız yürüsün desinler de binlerce ürünü heralde vermezler =) zaten iade süreçleriyle uğraşmaları yeterli ceza olmuştur işletmeye. abartmaya gerek yok versinler diyerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 sözleşmesini okumak lazım, istediği zaman ürünü yollamama hakkına sahip gibi madde varsa boşuna mezarcılık yapar bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 bana benzeri olmustu bir indirim sitesinde lego indirime girmisti ama 300tl olan legoyu 120 falan satiyorlardi aldik iptal ettiler millet dava falan acmisti ne oldu sonra bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 valla Carefourda 12 lira yazıyordu kaşarın etiketinde aldım kasaya geldim 19 lira cıktı. Dedim 12 yazıyor bu ne böyle, mağaza müdürü kontrol etti, eski etiket kalmıs kusura bakmayın dedi, 19 liralık etiket bastı rafa koydu bana 12 liradan sattı ürünü. tüketici her zaman haklıdır da 1 lira lan sadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://forum.donanimhaber.com/m_110918554/tm.htm bu sıcak fırsat iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 yazan adamlardan birisi http://i.imgur.com/YpIfwtg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kaçırmayın arkadaşlar http://forum.donanimhaber.com/m_66716174/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 clit bang'e boş değilim aslında sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Zikko said: sözleşmesini okumak lazım, istediği zaman ürünü yollamama hakkına sahip gibi madde varsa boşuna mezarcılık yapar bebeler Sözleşmeye istediğini yaz, kanundaki tüketici haklarına aykırı bir şey varsa yok hükmündedir o madde. Yani tüketici haklarımız arasında kalkınmış ülkeler gibi "tüketiciye o an bildirilen düşük fiyat bağlayıcıdır" tarzı bir madde varsa sözleşmeye "keyfimize göre iptal ederiz kanka" yazmanın bir anlamı olmaz. Bizim yasada kesin vardır ama bunun da açığı, maksat para babaları üzülmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Nasıl adamlar bunlar ya sdf said: Beyler deterjan azalmış, var mı bi cacık? Rinso tercihim. said: Eti bormstik te firsat varmi said: İlk kampanya yapıldığı zaman hanım yukarıda ki ifade gibi ev deterjan doldu alma demişti. 15-20 gün oldu mu acaba? bizim deterjan 20tb falan azalmıştır:) hazır 10 Lira çekim ve Nuvo ilavesiyle 15 TL'ye mal edebilirken, alsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 http://2.bp.blogspot.com/-J3sC9skTutI/UQ6Ii0gcRAI/AAAAAAAB8pA/D5YUK5ZU37E/s1600/bekarlik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 geçim sıkıntısı çekiyor adamlar napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 O yüzden günde 5 saat donanımhaberde takılıyorlar değil mi? Şuna ayıracakları zamanı dil öğrenmeye ayırsalar kazandıkları para ettikleri tasarrufu aşar gider. Vizyonsuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 niye dil öğrensin ki onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kusadasinda ingiliz hatun kaldirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 günde 5 saat kaldıklarının istatistikleri nerede göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 di mi ne gerek ehu ehu ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 öğrendiğin her dil için sana devlet aylık ödeme yapıyor bilmiyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Fistan said: günde 5 saat kaldıklarının istatistikleri nerede göremedim ben lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 diyen kişi serzenişini yine bir forum üzerinden yapması.. kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Fistan said: niye dil öğrensin ki onu anlamadım Onlarla aynı vizyona sahip olduğundan anlayamamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 anlatır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 fistanla fistan olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kermit demiş işte devlet para veriyor ekstra, bunun haricinde yeni iş imkanları doğar, kariyerinde ilerler, hiçbir şey bulamasa freelance çeviri yapar ek gelir elde eder. Onun yerine eti çikisoks indirimlerini takip ediyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar