benjani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 peder bey ocak ayında kore'den gelecek, telefon getirtcem.şu an alınabilecek en mantıklı telefon hangisi.uzun süredir galaxy s4 kullanıyorum, ondan önce de iphone 4 kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 telefon sormayın abi burada sonra adres verişip dışarda kavga ediyorlar duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 en iyi telefon henüz yapılmayandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Şu lg v10 hiç fena değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Bu ay ikisi de çıkacağına göre Z5 mi V10 mu almak gerek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 s6 al geççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 samsung ve deno pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 adres versene sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 -Deno- said: s6 al geççççç s plus ultra filan alsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Acıbadem Çeçen Sk. No : 25 2.Kat No : 448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 woot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Benim de acilen telefon almam lazım s6 edge plus v10 ve s6 arasında düşünüp duruyorum. Düz s6 alıp geçicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 3 aydir alacaksin ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 HTC adam gibi bir M modeli çıkarmazsa benim bir sonraki telefonum LG V10 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Ne 3 ayı 1 senedir :D . Note 2 idare ediyordu ama artık çekmiyor kapanıyor vs zaruret doğdu. S6 da sd kart girişi olsa düşünmeye lüzum yok da olmaması sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 telefon dediğin tek el ile kullanılabilmeli. z5 compact al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Benim elim 6inch'e kadar el veriyor boyut sıkıntım yok :P İlk çıktığında Almanyadan getirdiğim Note 1 kullanıyorum yıllar oldu bataryası dışında sıkıntı yaşamadım tabi artık uygulama vs yüklenmiyor son 1 senedir depolama hatası alıp duruyorum bütün uygulamaları sd karta taşıyabilme şeysi bulsam kullanmaya devam ederim normalde bunu ama yok öyle bir şey sanırım belli uygulamalar taşınıyor kalanı mecbur telefonda. Samsungdan sıkıldım artık o yüzden farklı birşey denemek istiyorum bu ara yeni HTC M serisi çıkmayacağı düşünülürse M9 da Z5 ve V10 karşısında biraz zayıf kalıyor o sebepten onu elemek durumunda kaldım. Z5 fiyatı 2500TL olacakmış ben onu 2000TL civarında bulurum büyük ihtimal ama V10 fiyatını henüz bulamadım ülkemizde onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 rootla sonra https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidsail.dsapp2sd ile taşı ne istiyorsan ya da rootla sonra burada anlatılanı yap adam da senin telefonda yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar