progamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bitirdim en sonunda. ep 13 seyretmeyen açmasın Killgrave'in çenesini kıracak en son tuttuğunda konuşamasın bir daha diye filan beklediydim sdf. Claire'i eklemeleri de hoş olmuş. İyicene Netflix'in Coulson'ı yaptılar onuda. Keşke en sonda Trinity yerine Matt Murdock olsaydı avukatı. Daredevil değilde en azından bi Matt/ Foggy görsek giderdi ya. bide bi uçmasını göstermediler. 2. sezon ya da Defenders beklemeden ya Luke Cage ya Daredevil s2'ye koysunlar ama Jessica'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Hope dayanamadi baslarim senin oldurmeyelim kuralina diye kendini kesti kiz. Bir kisi icin kac kisi gitti, yok mu kotuyu aninda ilk gordugunde hic konusmadan cat diye indiren. Devamli ayni terane ayni hata. Polis iyiydi o konuda, dogru tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Jessica'yı her yere koyabilirler ya şu noktada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 _Rave said: 10.bölümü izledim şimdi.fena değil dizi izlettiriyor kendini ama daredevil seviyesinde değil.protagonistin süpergüçleri epey dandirik ve sıradan,aktris çirkin.antagonist epey başarılı ve ilgi çekici başlıyıp vasatlaşıyor bölümler ilerledikçe.trinity tam milf olmuş ama boşanma hikayesini gereksiz uzatmışlar,bayıyor suratsız karısı bisüre sonra. ha buarada zenci dedektif ''the wire''daki dedektif.ulan bu adamın sesi tanıdık geliyor biyerden diyodum ilk bölümden beri sonradan hatırladım. Hayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ben de hic begenmiyorum krysteni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Çirkin değil de hani max 7/10 yani. Would bang, but still... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Acaip seksi. Bi de guzel popo gormeyen varsa Krysten'i referans alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Sarisinin yuzu vs kusursuz da jessica orta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Hatun felaket iyi Dont trust the b den beri gayet iyi gidiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 tatava yapmayın gayet güzel kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 "krystenin yüzü tam da bir comic booktan çıkmış gibi, başrole ilk ve son düşündüğümüz isim oydu" gibisinden açıklaması bile var yapımcının hakkaten de öyle yani :p http://static2.hypable.com/wp-content/uploads/2015/10/Marvels-Jessica-Jones-poster-min.jpg mr.robot'a da aynısını diyorlardı böyle kara kuru baklavasız packsiz başrol mu olur diye ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Alias'da Jessica Jones bu abi: http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2015/06/alias-jessica-jones.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 benzemesi açısından dememiştir ki adam, hatta o yüzden posteri koydum zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 O tuzaga dusup eletrosoklu adamlardan dayak yedikleri sahnede "lan daredevil da super guc pek yok ama alayini doverdi" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Daredevil Kilgrave'e de immune zaten, will save tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 daredevil bolca dayak yiyor abi dizide 2 kere perte çıkarıyorlar zaten gerge bence mcuda öyle bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Yiye yiye dovuyor o. Bunlar yiyip, oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 MCU'da olması lazım öyle şeylerin. Adam Warlock, Collector ve Vision ile powerlevel epey arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kız kötü abi Patide çirkini övmek moda oldu son günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 güzelliğe sadece meme, göt, makyaj kalıplarında baktığın için kötü görünüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 yok nefes alsa yetiyor ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Kız epey epey güzel yahu. Çirkin diyenler Hepburn altına bakmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kız güzel değil sadece farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 farklı başlı başına güzel olabilir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Hellcat daha guzel, niye takildiniz buna. Bakinca wikiden hellcat oldugunu/olacagini ogrendim, bir nevi arrow cannary laurel olayi.. Hepsi kopya gibi bu herolarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar