sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yok ya diğer dizileri fena değil severim. daredevil güzeldi mesela. bu sanki biraz marvel seven, süper hero sevenlerin abartısı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 4. bölümdeyim ben de, yavaş yavaş sindire sindire gidiyorum ve feci keyif aldım. tabii bunun neo-noir polisiye filmleri (lethal weapon, blade runner vs) ve hayatın tokadını yemiş dedektif hikayeleri (backstrom, constantine vs) sevdiğim için de olmuş olabilir. bu açıdan dört dörtlük bir kurguya sahip. belki de ana karakterde kendimi yakın gördüğüm bi tavır var, onla da alakalı olabilir. luke ile jessica'nın tanışması, kilgrave'in ürkünçlüğü, jessica'nın delil toplaması... ve özellikle arkaplandaki müzikler... baştan aşağıya neo-noir akıyor ve kendimden geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 backstromu iptal etmis kodumun mallari ya, simdi baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 O kadar noir sevmeme ragmen hic haz almadim bundan. Cesika cok kotu karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ilk bölümlerden sonra noir bir etki yok aslında ya, ben mi hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ilk bolumden sonra 2-3 bolumden baska keyif aldim diyemem bende. Fazla gereksiz uzatilmis. Final hele :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 düşüyorlar bir bir kanuni fix zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Kotu hero dusman basina.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 heronun kapsamı belli ya, dizi için değiştirecek halleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Hero=aluriel ya :) Bende villain.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 emekli villain lelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 http://3.bp.blogspot.com/-F4EG4J2TU9A/T5Mm0EfoyRI/AAAAAAAAOwc/d8A3cfVB5_4/s1600/darth-vader-retired-424x318.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bitirdim, çok güzeldi bence. Korsanda diyaloglar falan mı eksikti arkadaşlar acayip acayip konuşmuşsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 2 bölüm fazla gibi geldi bana sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 3 bölüm izledim. yavaş ama güzel başladı. super hero dizisi karanlık olmalı biraz. o atmosferi yakalıyor netflix. tabi bi daredevil değil şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 asdfghjk 8. bölümün sonun allahu akbar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bende daredevili izlemedim, bunu bitirip ona geçicem, sizden duymasam bilmiyorum bile çok uzağım marvela evrenine vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ortalama olmus.. 'abi cok bolum var diyelim, bolum basi para aliyoruz lan!' demisler sanki. kisa kesselermis iyi olmaya yaklasabilirmis. simdilik ortalama sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 napsınlar 2 bölüm mü çeksinler? sensin ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 yaaa ripleyemedim Ultra HD versionunu ya neyse 1080p ile idare edecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Lectre said: napsınlar 2 bölüm mü çeksinler? sensin ortalama. la :D sende 2bolum vs 10bolum gibi bi skala mi var. arasi olamaz mi yani sdfsfsdfsdfsdf ahahah bariz fazla cekelim de cebe para girsin, netflix chill yaparken biz de paralari yelleriz demis yapimcilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 7 bölüm mü çeksinler kardeş, yeter mi seyirciye? çekip koymuşlar izlemiyorsan tatava yapma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ya dizinin uzun olması hoş bence ama şu Trinity'nin boşanma muhabbeti çok bayık ve gereksiz gidiyor. Hani main plotla alakasız. 8 i seyrettim gerçi en son belki ilerde daha bi bağlanırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 ben de onu dusunuyodum, daha bitirmedim ama, bu karinin bosanmasindan, yeni sevgilisinden bize ne ya. ilerde bisey cikar umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 10.bölümü izledim şimdi.fena değil dizi izlettiriyor kendini ama daredevil seviyesinde değil.protagonistin süpergüçleri epey dandirik ve sıradan,aktris çirkin.antagonist epey başarılı ve ilgi çekici başlıyıp vasatlaşıyor bölümler ilerledikçe.trinity tam milf olmuş ama boşanma hikayesini gereksiz uzatmışlar,bayıyor suratsız karısı bisüre sonra. ha buarada zenci dedektif ''the wire''daki dedektif.ulan bu adamın sesi tanıdık geliyor biyerden diyodum ilk bölümden beri sonradan hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar