Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel's Jessica Jones (2015) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4. bölümdeyim ben de, yavaş yavaş sindire sindire gidiyorum ve feci keyif aldım.

tabii bunun neo-noir polisiye filmleri (lethal weapon, blade runner vs) ve hayatın tokadını yemiş dedektif hikayeleri (backstrom, constantine vs) sevdiğim için de olmuş olabilir.

bu açıdan dört dörtlük bir kurguya sahip. belki de ana karakterde kendimi yakın gördüğüm bi tavır var, onla da alakalı olabilir.

luke ile jessica'nın tanışması, kilgrave'in ürkünçlüğü, jessica'nın delil toplaması... ve özellikle arkaplandaki müzikler...
baştan aşağıya neo-noir akıyor ve kendimden geçiyorum.
Mesaj tarihi:
3 bölüm izledim. yavaş ama güzel başladı. super hero dizisi karanlık olmalı biraz. o atmosferi yakalıyor netflix. tabi bi daredevil değil şimdilik.
Mesaj tarihi:
ortalama olmus..
'abi cok bolum var diyelim, bolum basi para aliyoruz lan!' demisler sanki.

kisa kesselermis iyi olmaya yaklasabilirmis. simdilik ortalama sadece
Mesaj tarihi:
Lectre said:

napsınlar 2 bölüm mü çeksinler?

sensin ortalama.

la :D sende 2bolum vs 10bolum gibi bi skala mi var. arasi olamaz mi yani sdfsfsdfsdfsdf ahahah

bariz fazla cekelim de cebe para girsin, netflix chill yaparken biz de paralari yelleriz demis yapimcilar.
Mesaj tarihi:
ya dizinin uzun olması hoş bence ama şu Trinity'nin boşanma muhabbeti çok bayık ve gereksiz gidiyor. Hani main plotla alakasız. 8 i seyrettim gerçi en son belki ilerde daha bi bağlanırda.
Mesaj tarihi:
10.bölümü izledim şimdi.fena değil dizi izlettiriyor kendini ama daredevil seviyesinde değil.protagonistin süpergüçleri epey dandirik ve sıradan,aktris çirkin.antagonist epey başarılı ve ilgi çekici başlıyıp vasatlaşıyor bölümler ilerledikçe.trinity tam milf olmuş ama boşanma hikayesini gereksiz uzatmışlar,bayıyor suratsız karısı bisüre sonra.

ha buarada zenci dedektif ''the wire''daki dedektif.ulan bu adamın sesi tanıdık geliyor biyerden diyodum ilk bölümden beri sonradan hatırladım.
  • Yeni Oluştur...