Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel's Jessica Jones (2015) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben 2'deyim, bi bölüm daha izlersem açıp lethal weapon serisini komple izliycem diye endişelenmeye başladım

https://www.youtube.com/watch?v=-V3kc56a20A
Mesaj tarihi:
dizi aksiyon olarak Daredevil'in baya gerisinde ya. Jessica ile Luke'un dövüş stilleri milleti sağ sola fırlatmak üzerine kurulu sdf

7. bölümü seyrettim şimdi. Sardı baya. David Tennant yardırıyor harbi. Jessica ile Luke Cage'de beğendim. Bi polis eleman garip. Herif çakma Captain America ile Troy Baker arası bi tipi var. Rahatsız ediyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
progamer said:

dizi aksiyon olarak Daredevil'in baya gerisinde ya. Jessica ile Luke'un dövüş stilleri milleti sağ sola fırlatmak üzerine kurulu sdf

7. bölümü seyrettim şimdi. Sardı baya. David Tennant yardırıyor harbi. Jessica ile Luke Cage'de beğendim. Bi polis eleman garip. Herif çakma Captain America ile Troy Baker arası bi tipi var. Rahatsız ediyor.

Polis eleman tam olarak olmasi gerektigi gibi. Spo bu ama degil de (herkesin bildigi bir cizgiroman karakteri sonucta), o karakter: Polis kim?

Dovus sahneleri duzgun geliyor bana. Dovusmeyi bilmiyor kiz, uzerine geleni atiyor iste.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

Klasik dovusmeyi beceremeyen aktriste hero rolu verelim sahneler kotu gorunsun problemi disinda guzel gidiyor gibi.. 6. Bolumdeyim btw.

pro dövüşçü değil ki, daredevil gibi kareografik dövüş mü bekliyorsun
Mesaj tarihi:
Dövüş olayına çok takılmışsınız da jessica nın pro dövüşçü hissi nereden geldi onu anlamadım. zaten über süper işe yarayan hero olsa marvel de bu kadar geri planda kalmaz.
Mesaj tarihi:
Veya oyunlara yüzlerce dolar gömerken pleb olmayın ayda 8 dolar basıp Netflix e üye olun lel (Amerika VPN kullanınca üye oluyorsunuz, ödemeyi neresinin kredi kartıyla yaptığına da hiç bakmıyor - adamlar da biliyor bunu ve göz yumuyor herhal)

Diziyle ilgili:

E10

Olm Nuke sana laflar hazırladım, öldüreceksen siktir git öldür ne diye dedektifi öldürüp kanıtları yokediyorsun ki çok kızdım ya

Mesaj tarihi:
hola kullanarak netflix'e girip tr kredi kartıyla üye oluyorum. çok şahane hizmet valla. ingilizce altyazılar, bi sürü dizi, kaliteli streaming...
  • Yeni Oluştur...