Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel's Jessica Jones (2015) - Netflix

progamer

Öne çıkan mesajlar

dizi aksiyon olarak Daredevil'in baya gerisinde ya. Jessica ile Luke'un dövüş stilleri milleti sağ sola fırlatmak üzerine kurulu sdf

7. bölümü seyrettim şimdi. Sardı baya. David Tennant yardırıyor harbi. Jessica ile Luke Cage'de beğendim. Bi polis eleman garip. Herif çakma Captain America ile Troy Baker arası bi tipi var. Rahatsız ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
progamer said:

dizi aksiyon olarak Daredevil'in baya gerisinde ya. Jessica ile Luke'un dövüş stilleri milleti sağ sola fırlatmak üzerine kurulu sdf

7. bölümü seyrettim şimdi. Sardı baya. David Tennant yardırıyor harbi. Jessica ile Luke Cage'de beğendim. Bi polis eleman garip. Herif çakma Captain America ile Troy Baker arası bi tipi var. Rahatsız ediyor.

Polis eleman tam olarak olmasi gerektigi gibi. Spo bu ama degil de (herkesin bildigi bir cizgiroman karakteri sonucta), o karakter: Polis kim?

Dovus sahneleri duzgun geliyor bana. Dovusmeyi bilmiyor kiz, uzerine geleni atiyor iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Veya oyunlara yüzlerce dolar gömerken pleb olmayın ayda 8 dolar basıp Netflix e üye olun lel (Amerika VPN kullanınca üye oluyorsunuz, ödemeyi neresinin kredi kartıyla yaptığına da hiç bakmıyor - adamlar da biliyor bunu ve göz yumuyor herhal)

Diziyle ilgili:

E10

Olm Nuke sana laflar hazırladım, öldüreceksen siktir git öldür ne diye dedektifi öldürüp kanıtları yokediyorsun ki çok kızdım ya

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...