Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ya ben 2'deyim, bi bölüm daha izlersem açıp lethal weapon serisini komple izliycem diye endişelenmeye başladım https://www.youtube.com/watch?v=-V3kc56a20A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 4 bölümdü galiba, adamla karşılaştığını iddia edenlerin gelip anlattığı yerde bi dayı denizden birisi çıktı asayı götüme sokmamı istedi falan diyo hangi filmdendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 dizi aksiyon olarak Daredevil'in baya gerisinde ya. Jessica ile Luke'un dövüş stilleri milleti sağ sola fırlatmak üzerine kurulu sdf 7. bölümü seyrettim şimdi. Sardı baya. David Tennant yardırıyor harbi. Jessica ile Luke Cage'de beğendim. Bi polis eleman garip. Herif çakma Captain America ile Troy Baker arası bi tipi var. Rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 eh, mantıklı. jessica ve luke sokak dövüşçüsü iken, daredevil bildiğin özel eğitimli savaşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 progamer said: dizi aksiyon olarak Daredevil'in baya gerisinde ya. Jessica ile Luke'un dövüş stilleri milleti sağ sola fırlatmak üzerine kurulu sdf 7. bölümü seyrettim şimdi. Sardı baya. David Tennant yardırıyor harbi. Jessica ile Luke Cage'de beğendim. Bi polis eleman garip. Herif çakma Captain America ile Troy Baker arası bi tipi var. Rahatsız ediyor. Polis eleman tam olarak olmasi gerektigi gibi. Spo bu ama degil de (herkesin bildigi bir cizgiroman karakteri sonucta), o karakter: Polis kim? Dovus sahneleri duzgun geliyor bana. Dovusmeyi bilmiyor kiz, uzerine geleni atiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 birde kilit ve kapilardan nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Kanuni said: Klasik dovusmeyi beceremeyen aktriste hero rolu verelim sahneler kotu gorunsun problemi disinda guzel gidiyor gibi.. 6. Bolumdeyim btw. pro dövüşçü değil ki, daredevil gibi kareografik dövüş mü bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 10 ve 11 varsa özelden ateşlese biri ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Beklemiyorum tabii de adami firlatirken adam kendini firlatiyor gibi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 13 bölümü nasıl yayınladılar birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Netflix hep boyle yayinliyor her dizisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Onun için bu kadar tutuluyor demek Netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 David Tennant'ın Oyunculuğuna bayıldım. Derisini mor yapmamaları çok iyi olmuş. Başarısına ve ciddiyetine gölge düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Dövüş olayına çok takılmışsınız da jessica nın pro dövüşçü hissi nereden geldi onu anlamadım. zaten über süper işe yarayan hero olsa marvel de bu kadar geri planda kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Takilmadim ya o kadar. Zaten azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 2 bölüm izledim. hoşuma gitti. luke olacak zenci kardeşimiz de çok acımasız duruyor. jessica nın çekeceği var fçasömdç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 12-13 yok :( Neyse yarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Hepsi var yarrbay a bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ahahahahahh yarrbay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Veya oyunlara yüzlerce dolar gömerken pleb olmayın ayda 8 dolar basıp Netflix e üye olun lel (Amerika VPN kullanınca üye oluyorsunuz, ödemeyi neresinin kredi kartıyla yaptığına da hiç bakmıyor - adamlar da biliyor bunu ve göz yumuyor herhal) Diziyle ilgili: E10 Olm Nuke sana laflar hazırladım, öldüreceksen siktir git öldür ne diye dedektifi öldürüp kanıtları yokediyorsun ki çok kızdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 hola kullanarak netflix'e girip tr kredi kartıyla üye oluyorum. çok şahane hizmet valla. ingilizce altyazılar, bi sürü dizi, kaliteli streaming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Bone said: ya ben 2'deyim, bi bölüm daha izlersem açıp lethal weapon serisini komple izliycem diye endişelenmeye başladım al bunu izle http://www.youtube.com/watch?v=eLZEzSk0jfE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bitirdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 4. bölümde baydım artık. değer mi bitirmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 baydıysan izleme. sıkıcı şeyler netflix dizileri zaten. işte bu yüzden hbo rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar