Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 yarin cikacak herhalde yok su anda hepsi.. 3 bolum bulabildim.. edit : 6 ya cikti.. tpb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 1080p leri dussede izlesek. 8.ci bolum var suan nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Niye duz ripleyemiyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Netflix'in 1080p'ler hep geç düşüyor ya pfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Netflix'in 4K'si da var bu dizi icin. O duser mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 setting çok iyi. adult tier çalışmışlar. dünya falan baya iyi. sadece dövüşler biraz lise tier. keşke sevişmelerdeki haşinliği dövüşlerde de görebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 1. bölümü izledim abi çok iyi ya devam bölümleri de aynı seviyedeyse klasik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 1. Bolumu izledim cok iyiydi. Heriften gormeden korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ilk bölümü webrip izledim ben ya gerisini beklerim ama daha iyi kalitelisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 OHşş Ultra HD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Daredevil'den iyi başladı. İntrosu da hoş olmuş baya. ep 1 Smile çok iyiydi. Kingpine yaptıklarından daha iyi beklenti yarattılar Kilgrave için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 netflix hype ına gelip ben beklentilerimi çok yüksek tuttum sanırım bölüm plotu 20 dk iken aşırı uzatılmış sahne çekimleri olmuş tmm karının ptsd sini yansıtmak istemişlerde gözümüze sokup burnumuzdan çıkarmak nedir. "son dk da aşırı vurucu olay" çok normal kaldı artık netflixden şu klişenin bi gömlek üstü bişey beklerdim. toparlıcak çok belli iyi de olucak ama biraz fazla hypelamışım ben kendi içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 derdevil o kadar iyiydi ki öyle bir yükseltti ki çıtayı ben hiç sevmem adını bile yeni duydum hatta bi bakıp geçmişim falan demek ki. kesin okumuşumdur ortak arklarda falan ama aklımda bile kalmamış ben bile çok iyi birşeyler bekliyorum. yarın izliym bi bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 daredevildan ziyade house of cards o çıtayı çok yükseltti dizi olayında ya yükseltti siktirdi attı gitti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 yani arrowdan flashtan sonra çizgi roman dizisi anlamında dediydim çıta yükselmesini kldfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ilk bölümü izledim çok keyifliydi. bazı yerlerdeki noir dedektif filmi müzikleri çalması beni kendimden geçirdi. dizide tam olarak o ton olmasa da yine de müzikleri koymaları iyi. tabii sonrasında gidip cehennem silahı flmini izleyesim geldi o ayrı... en sevdiğim doctor burda da şahane kötü adam olcak gibi. bir daredevil değil ama yine de dört dörtlük bişiler izleyeceğimi düşünüyorum. böyle dedektiflik/polisiye dizilerine ihtiyaç var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Bitirdim. Giriş çok iyi. Gelişme phase 1 çok iyi. Gelişme phase 2 ortalama. Sonuç meh. Son 4 bölüm bence sezona yakışmamış. Yükselttiği çıtayı deliver edemiyor. Filler var gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ilk bölümü izledim sevdim, sevişme sahnesi çok ateşliydi lol güzel izlerim ben bunu, biraz daha dedektiflik olur umarım dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 david tenant nasi cok rolu var mi ona gore izliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 valla ilk bölümde yoktu ama sanırım archenemy gibi bişi 2. 3. bölüm gibi çıkar, bizim karıyı yalayıp duran bu değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Tennant insanustu oynuyor abi, cok cikiyor sonraki bolumlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 3'e yeni başladım da evi yıkacak hayvanlar asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bişey farkettim dizi tam tumblr işi olmuş. https://i.imgur.com/gVqNpqT.png http://static4.fjcdn.com/comments/Something+something+muh+soggy+knees+_3ddbdf9be088a3a74c13fe89e4c9d0a1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ne var ki tumblr işi olan. bide dizinin creator'ı twilight filmlerinin senaristiymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Klasik dovusmeyi beceremeyen aktriste hero rolu verelim sahneler kotu gorunsun problemi disinda guzel gidiyor gibi.. 6. Bolumdeyim btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar