BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 amerika çok bozmuş diyolar
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Gördüğüm iyi oldu. 30'lu yaşlara geldikçe milli piyango oynamaya başladım. Green Card'ın neyi eksik?
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 1 milyon dolar yatirim yeter duzgun eyaletler icin, ugrasmayin lotoyla felan.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 1 milyon dolar olsa amerikada isimiz ne zaten iyy koylu gibi :D
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 1 milyon dolarim olsa cenifir lovrinsa evlenme teklif ederim.
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 1 M USD + 5 kişiye mi, 10 kişiye mi ne - tam hatırlamıyorum şimdi yazıyordur sağda solda - iş sağlama garantisi ile oluyor.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 1 M dolarım olsa amerikada napcam lan taylanda tasınırım krallar giib bi omur yasarım aq
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Red_Skull said: okuldan arkadaş grubundan 2 kişiye çıktı 5 kişi başvuruyorlar 2 tanesine çıkıyor 3 taneside başvurduk fln diyolarda yalan gibimize geldi neyse bunların götü yemedi yabancı dil yok vs ayagına gitmediler galiba malum değilseniz çıkıyor card ya birak nereye gitmediler
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 aquila said: 1 milyon dolarim olsa cenifir lovrinsa evlenme teklif ederim. 1 kere tıklarım sonra arkamı döner yatarım
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Vingthor said: benim arkadaşım baya ilgiliydi bu konuyla ver cwni önsöz yaz ben zaten atıyorum sürekli dedi. özel firmalara falanda yollamış bitek danimarka aradı ama o üzdü bi ayı geçti öğrenir yazarım naıslmış nereye atmış falan Sen git avustralya'ya burun kıvır sonra elinde cv ile gez... :)
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 karıştırdın galiba ben avustralyaya gitmedim ki
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mellbourne üniversitesine gidebilirdim diyordun ya. ''Saha araştırmasından tırstım'' dedin.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 haaa evet oha helal. beni engerek ısırdıktan sonra bi korku geldi. gitseydim de şimdiye ölmüştüm heralde. çünkü yılan tutmak için aletler var. ben o aletlerle kabız gibi hissediyorum kullanırken elle yakalamak çok daha kolay geliyo. sonra engerek ısırıyo karayılan ısırıyo falan. amaan yani ölmedim o iyi bence
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 tam bir has erkek işte. ten tene değecek.
benjani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 buna nerden başvuruyoruz, ne gerekiyor
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Ağzınla yakala bence yılanı kafasından tut çat diye.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 şu konsolosluktan başvurma işi filan nasıl oluyo basitçe anlatabilecek olan var mı? cv verip form filan doldurup sonra abi beni ülkeye al, bi de iş bul bi zahmet filan mı diyoruz? yoksa göçmenlik başvurusu ayrı, orada iş bulma ayrı mı uğraşıyoruz?
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Kazandığın zaman nasıl haber alıyorsun ? Posta yolu ile mi ?
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 internetten bakiyorsun ya postami kalmis artik :D hos sgk ya isim dustu ve posta veya elden ankaraya muracat etmemi istediler, eylul basinda basvurdum dun mektup geldi (adi posta yollamislar birde) ve bana "devlet" halihazirda "devlet" memuru olup olmadigimi soran bir evrak yolladi, evet veya hayir tickleyip postayla geri yollayin diyordu kagitta ffs
Flam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Laurelin said: internetten bakiyorsun ya postami kalmis artik :D hos sgk ya isim dustu ve posta veya elden ankaraya muracat etmemi istediler, eylul basinda basvurdum dun mektup geldi (adi posta yollamislar birde) ve bana "devlet" halihazirda "devlet" memuru olup olmadigimi soran bir evrak yolladi, evet veya hayir tickleyip postayla geri yollayin diyordu kagitta ffs ohannesburger, çoğiyiymiş. biz sms gönderiyoz valla devlet işinde, tebligat kanunen mecbur olduğundan tebligat basıp yolluyoz ama, çaresizlikten. elektronik tebligat yasası uygulansa herşey çok şeker olcak da. nerde onu uygulamayı becerecek zekada devlet memuru, uygulayacak memura lolo yapmayacak amir... yine karadüzen, yine eski usül.
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 kazanan var mı bu sene forumdan? benim çekiliş sonucum özetle şu: http://adminkardes.com/uploads/entry/skemedik-yine.jpg
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 sanırım aynı IP'ye belli bir intervalde ulaşım veriyolar. ben çünkü üstüste açmaya çalışınca hep server is busy uyarısı aldım. ama her 5 dakkada bir açmaya çalışınca siteye ulaşabildim
Öne çıkan mesajlar