Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 bu mavi kafa mangada yoktu herhalde yada benmi yanlış hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 vardı, ama ileride çıkıyor ve rolü daha az. bu bölümdeki sahneleri extra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi sürekli pazar olsun sürekli one punch ve one piece çıksın ve ömrümüzün sonuna kadar izleyelim başka bişey izlemeyelim das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 gintama. drop the bass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 mavikafa dediğin kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 amai mask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 heee aktör olan. vardı mangada, ama olayı çıkmadı daha. hero örgütünün gizli başganı gibi duruyor animede ama mangada öyle bir hava yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Başkanı değil de... manga spo En popüler hero, medya en çok bunu takip ettiği için hero guildinin PR sorumlusu gibi bir şey işte. O yüzden guildin aldığı kararlara bayağı etkisi var. Bir de kendisi S rank gücünde olmasına rağmen A rank #1 konumunu bırakmıyor gereksiz tipler A rank #1 olup S ranka atlayamasın diye. O yüzden sormuş ta olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 son bölümde kahkaha attım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Cuce said: git bakkalda yumurta al iki kas goz ciz koy masaya işte masraf cıkarma https://40.media.tumblr.com/f5be3190f7e0d0ae30d6f49a58b9a31b/tumblr_inline_nm1vxfuy2a1rz7rlu_540.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 valla görmüşler, billa görmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 yumurta daha ii das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 2 bölüm izledim. hayatımda izlediğim en iyi şeylerden biri sanırım bu ya. ya abi. DSJFHDSFJASDG BUNEDİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 kaçta çıkıyor bölümler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 izledim beş bölümü. abi altıbin bölüm olmalı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Gece oturdum uykum geldikten sonra üç bölüm izledim, şimdi de eve varınca diğer iki bölümü izlicem. Gerçekten inanılmaz bir şey ya, çekirdek gibi çitleniyo AAAA YOKSA ALTINCI BÖLÜM BUĞÜN MÜ ÇIKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 evet bugün çıkması lazım :3 şimdi kontrol ettim hatta ama daha düşmemiş, neyse akşama izlerim artık eve dönünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 evet, akşam 20.30'a sublanmış oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sekiz buçuk çok spesifikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 hatta 20.35 sdfs, horrible'ın verdiği saat o. Bi tek 4. bölümü tutturamadılar edit: 19.35 oldu tabi, saatler geri alındı felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Gelecek hafta yok mu yaw, sonunda öyle demişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Olması lazım, anime bölüm sitelerinin hiçbirinde hafta atlaması görmedim. En sonda dedikleri haftaya Fubuki yok diyedir herhalde ^^ Bir de Fubuki'nin sesini pek yakıştıramadım ya. Daha olgun, daha sağlam bir sesle düşünüyordum hep. Ama fena değil yine de... Tatsumaki tam olmuş ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 haftaya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 sea king plotu başlasın artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar