Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Ben biraz hayal kırıklığına uğradım ya anticlimactic oldu
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 (düzenlendi) Bu arada King niye Saitama'ya -shi suffix'iyle hitap ediyor ya, bir anlamı var mı acaba? İlk defa tanıştığın veya çok az tanıdığın birisine resmi bir şekilde hitap ederken kullanıyorlarmış genelde. Temmuz 3, 2019 Marl0_on tarafından düzenlendi
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Otaku stereotype. Hardcore otakular kullanıyormuş genelde. Steins Gate'te Daru da kullanıyordu bayağı. Neden bilmiyorum, kibar ama neutral bir anlamı var diyedir belki.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 1 saat önce, Dynun dedi ki: Ben biraz hayal kırıklığına uğradım ya anticlimactic oldu biraz mı? tüm sezon
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 ya işte otakular biraz sosyal olarak daha içine kapanık ve mesafeli diye öyle bir stereotip konuşma oluşmuş olabilir belki. king harici saitama'yı herhangi birşeyde yenebilen yok zaten ahah. o yüzden ünvanı boşa değil aslında. blast ne zaman çıkacak yalnız, en merak ettiğim şey sanırım hikayede.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 @Sam sivrisinegi unutuyorsun :) Saitama nin elinden kurtululabilen yegane yaratik (ne sahneydi o ya:)). Genelde -shi tanimadigin sahislar icin ozellikle gazete haberlerinde, bilimsel makalelerde ve kontratlarda kullaniliyor. Gunluk konusmada bayagi nadir kullanimi var. Vaktiyle bizim eski ofisteki Japonlarin kullandiklarina hic denk gelmedim. Ben mangayi takip etmiyorum, ama manga arc i bitti mi? yada bitmek uzere mi?
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Yok, monster association arc ında hala manga da.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 @Gallant ahah sivrisinek konusunda saitama'yı yenebilirim sanırım, odaklanınca havada tek elle tutuyorum bazen, literally one punch lol. ya bazı tarih otakuları gozaru gozaru kullanıyor antik, onun gibi. p5'te morgana wagahai kullanıyordu antik royal we gibi. günlük kullanımdan düşmüş de olsa biraz charın mindset'ini yansıtması açısından. webcomic hayli ileride ama adaptasonu kullandığı için anime arada fazla fark kalmadı, hala op'taki charlar dövüşüyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 yokluğunda gidecek anime önerin pls.
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 @GONDARCENGIZ yani tam bunun gibi değil ama yine kahraman dünyası, boku no hero academia var. daha gaz hem o. başlığının son sayfalarına baktım postun yok izlememişsin heralde?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2019 aynı tarz gene aynı mangaka elinden çıkan mob psycho var, en yakın benzer o. çizim tarzı da esas mangakanın yaptığına uygun.
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Ilk sezonun director u geri gelsin diye petition acmislar https://www.change.org/p/viz-media-bring-back-shingo-natsume-as-one-punch-man-s-director
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 ahah bütün charları koymuşlar. iyi gözüküyor bence de arena fighter filan mı olacak orasını netleştirseler, oyunun türü dışında herşeyi gösterdiler.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Nasıl olacak ki bu oyun, karakterlerin powerlevelları arasında uçurumlar var.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 şu son çıkan anime karakterlerli dövüş oyunu, narutolar bunlar vs bana hep aynı oyuna skin giydirilmiş gibi geliyo, bin yıl önceki tekken den pek farkı yok gibi, pixel kalitesi hariç.
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Bahsi geçti mi bilmiyorum ama bugün Reddit'te denk geldi, audiobookları varmış kısa kısa Wanpanman'ın. https://www.youtube.com/watch?v=cJPYTqqOewU
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 of ne kadar gereksiz. kesin kötü olur demiyorum ama gereksiz ve kötü de olabilmesi kolay.
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Offf Jumanji nin writer i yaziyormus, kesin rezil olur.
Öne çıkan mesajlar