Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 uplandığına değsin topic ^^ http://www.youtube.com/watch?v=D52Ji_22qL8
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 (düzenlendi) animasyon kalitesi 1.sezona göre baya düşmüş malesef. Mart 19, 2019 Xenus tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Walla gene izlerim. Hastasiyiz saitama sensei in :)
Borlach Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Pv çok gözüme batmadı benim o kadar. Gelsin de bakalım :)
Remus Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Bunun ovalarını sıraya dizebilecek biri var mı bana? İzleme sırası
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 ne zaman başlıyor s2 hasret kaldık reyise
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 izlencek gibi değil ya mangasını okuyun artwork hikaye kurgusu falan 10/10 s2 yarım bile kalabilir söyliyim size şu boktanlığa vakit ayırmayın boşuna berserkte de aynı hayal kırıklığı olmuştu yıl 2019, 1990 larda çekilmiş animelerden daha kötü nasıl yapıyolar anlamıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 madhouse yapar gene sanmıştım ama jc staff yapmış bu sefer tüh. ilki kadar iyi görünmüyor ama izlenmeyecek gibi değil ya.
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Genos un suratına ne olmuş öyle lol
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 başladı. tahmin edildiği gibi 1.sezondan müthiş fark var negatif anlamda. aksiyon sahnelerinde özellikle. genos vs saitama gibi bişi göremeyeceğiz gibi. ilk sezondaki charmını kaybetmiş net belli. Spoiler saitama aksiyon arıyorsa gaming'e gelsin, hemen kolu kırdı hayvan.
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 izlerken çok sinirlendim abi bu nedir ya? genos'un fightından hiç bişey anlamadım rezalet resmen. yazık etmişler. bi de saitama'nın konuşma şekli niye değişti onu da çözemedim.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2019 Günahını almışsınız sanki ya, ilk sezon kadar iyi olmasa da çizimler gene iyi yani. İlk sezon zaten yapılmış en iyi tv adaptasyonu tierdeydi yani, başka stüdyonun o noktayı yakalayamaması anormal değil pek. Bölüm de süperdi, king başladı zaten yıllardır beklediğim kısımlar lol. Yalnız opda gösterdikleri sahneler mangada hala devam ediyor, esas o endişelendirdi hani.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 abi daha ilk bölümden böyleyse, 5-6 dan sonra kalite iyice sıçışlar. bkz. opening'teki cgi centipede. king'de special ova'da süperdi. charm dediğim olay direkt yönetmenden kaynaklanıyor galiba birazda.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 olm az sabredin aq. genos vs saitama gibi fight 5 yılda bir geliyor zaten. Pain vs naruto olsa neyse
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 ya bu kadar kalite düşüşü olmaz ama. yani şu haliyle sanki animeyi ihaleye çıkarmışlar da stüdyo dip fiyattan işi alıp olabildiğince malzemeden çalmış gibi.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 öyle bişi zaten. deadline'a göre firmalardan teklif almışlar. jc staff en erken biz yetiştiririz gibi bişi demiş. daha süre geçerse franchise popülaritesini yitirebilir diye vermişler. animasyon kalitesi de one piece, dragonball seviyesine inmiş. https://www.sakugabooru.com/post/show/17706 https://www.sakugabooru.com/post/show/17710 mob psycho zaten story'de dövüyodu şimdi animasyon da dövdü one punch'ı.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 opm charları kat kat daha iyi mob'dan yalnız hani yarıştırmak gibi olmasın ama cevap hakkı doğmuş.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 4 gozle bekliyoruz. basarili adamlar.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Eskisine göre 1-2 tık kötü ama bu çok kıstas olmamalı bence. Bana göre ilk sezon olabilecek en üst seviyeydi zaten.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 of süper, şu bölümleri kaç yıl bekledim. eski stüdyo yapsa daha iyi de gene buna da şükür.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2019 (düzenlendi) MENACING iyiydi dsdfg kötü abi JC Staff baya. şu camerayı pan'leyip, rotateleyip, zoomlamaları tam kanser. takibi yorucu bi hal alıyor. adam çok iyi anlatmış shokugekideki sıkıntıyı. hiç bir sahnenin aklında kalmamasına neden oluyor. manga materyali taşıyor işte. sound directing de berbat. ne müziklerin kullanışı, ne seiyuuların utilizasyonu. redditdekiler de farketmiş. "Is it me or does Saitama's VA seem to have less 'heart' in this season compared to the previous one? Or maybe it's the sound mixing." + "Another huge dip in quality that I don't see anyone talking about, everything just sounds off, the explosions sound like earrape and the punches have no weight. The first season had such wonderfully explosive sound design which conveyed the strenght of the attacks but now it just sounds like everything went through a blender." Nisan 16, 2019 Xenus tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar