Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Molde 4 Ajax 2 Celtic 2 FB 1 Eh, fena değil. İçeride Ajax var sırada.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Fener ikinci yarı iyiydi baya ama futbol ilginç oyun zaten, adam o hatayı yapmasa pek de maçı kurtaramaz gibiydi gerçi. Direk 2. golde de hatası var elemanın.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Sotto said: Fener ikinci yarı iyiydi baya ama futbol ilginç oyun zaten, adam o hatayı yapmasa pek de maçı kurtaramaz gibiydi gerçi. Direk 2. golde de hatası var elemanın. hata olmadan gol olmuyo zaten abi.
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Yok da o basit sıradan bir hata değil. Bedavadan gol. Bir anda havaya sokuyorsun rakibi hiç yoktan. Neyse canım birşey olsun diye demedim, zevkli maçtı.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Sarı-Lacivertlilerin gruptan lider olarak çıkmasına verilen rakam 2.10 olarak belirlenirken, Ajax'a 3.20, Celtic'e 5.20 ve grubun zayıf halkası olarak gösterilen Molde'ye 7.00 katı oran belirlendi.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Diego noktayı koydu. Bu takım bensiz olmaz dedi..
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ilk yarıyı izlemedim 2-2 den sonra açtım maçı. açtığım kısımda fener baya iyi ve etkili oynadı. fakat son toplarda sıkıntı var gibi, hani ortada iyi oyun çeviriyor kanatlara iyi iniyor ama son paslar tırt kaldı. diego biraz hareketlenince yukarı taşıyor takımı volkan ve mert varken böyle bidon kaleci getirmek büyük başarı gerçekten TD ise tamamen bir el freni
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 valequenta said: Olm sen niye böyle yüzsüzsün ya. Daha geçen yarrak gibi oynadığımız maçı zor bela berabere bitirdik neyin kafası bu.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Fotosunu gördüm golleri feci ofsayt..
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ortasahaya kampl tarzı bi adam daha lazım diegonun yanına. o zaman ucacak takım
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 moriarty said: ortasahaya kampl tarzı bi adam daha lazım diegonun yanına. o zaman ucacak takım Ayrıca defansın ortasınada keşke Uche Högh olsa..
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 kjaer iyi de bruno alves o kadar kötü durumda ki kjaer alvesi toplıcam diye kendi hata yapmak zorunda kalıyor alves yüzünden. ba oynarken bile kapı gibiydi kjaer. alves 10 üzerinden 1 ile oynuyor.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Alves'in yerine bir adam lazım, çok net, fena sırıtmaya başladı artık. Bir de dendiği gibi orta sahaya süpürücü, topal tarzı bir adam lazım, meirelesle olmuyor olmayacak...
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 süpürücü değil iki yönü de harika oynayan ortasaha lazım. diegodan bi tane daha. takım savunması da çok iyi diegonun.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 moriarty said: ortasahaya kampl tarzı bi adam daha lazım diegonun yanına. o zaman ucacak takım Abi kim kimi kesecek. Markovic, Volkan, Nani var zaten. Kim yedek kalsa Pereyra eleştiriliyor. Adamcağıza da yazık.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 meireles yedek olacak abi pili çabuk bitiyor. valla ben pereirayı eleştirmiyorum, eleştiren de haksız eleştiriyor. tipik türk klasiği daha 1. maçtan zaten pereira eleştirilmeye başlandı. boşa baskı. adam geldiği günden beri sıfırdan kurulan kadroyla 3 günde bir maç oynuyor. yeni bi şey deneme şansı bile bulamadan hep önemli maçlara çıktı. denese bu sefer niye onu yaptın niye takım hala oturmadı diyoalr. herkesin her şeyi çok iyi bildiği ülkede normal ama. benim anlamadıgım neden forumda yazmak yerine teknik direktör olup yılda 3 milyon euro almıyolar. bunu anlamıyorum. 2-3 tanesi yapsa bari. cacık yani tam kanser türk taraftarı.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bu kafayla bakarsak Barça'nin kadro kuramamasi lazim.
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evet egemen ve mert'in gönderilmesi yapılan tek hataydı bence sezon planlamasında.
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Celtic bastirinca tirsip ba yi oyuna alan td beraberlige yatti. Yazik su kadroyu harciyor. Grupta bi garip oldu emenike.
Öne çıkan mesajlar