dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ahahha bir tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Klay Thompson'un normalde girmemesi gereken bir kac tane uclugu var. Bir tanesi maci 7 sayidan 4 e indirdi son dakikalarda alakasiz salladi resmen. Donovan oralarda hep mola alirdi bu sefer kendi de hep girmeyecegini dusundu heralde ki 4 sayiya indiginde oyunu kesmedi. Erken faul problemine giren GSW'yi cozmeleri gerekirdi 4. ceyrekte bence sok oldular. Normalde hala ortada diyebilirdim ama OKC moral olarak dibi gordu bence bu mactan sonra. KD felaket kotuydu. Ama bakiyorsun o kritik pozisyon olmadan giren ucluklerin bir tanesi girmese mac biticek cunku 3-4 dk ya girerken bile fark 4-5 sayi bandindaydi hep. Her fark 5+ yi buldugunda Klay cikti sahneye. Attigi uclukler sacma sapan... Acayip isler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ulan gece full alkollü iken geldim 5 bardak falan su içip kendime geldim de izledim. iyi ki sızmamışım, muhteşem maç oldu. durant ve westbrook verdiler son çeyrekte resmen maçı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 atletico madrid dedim pissss real aldi okc dedim gsw aldi fb dedim diger herkes aldi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ben hiç takip edemedim, 7. maça mı uzadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 çok istedik OKC-TOR finali GSW de burdan vermez GSW-CLE olacak final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Kanuni said: atletico madrid dedim pissss real aldi okc dedim gsw aldi fb dedim diger herkes aldi:( abi mümkünse fener maçlarında tahminde bulunma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 fenerliyim napiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 OKC daha çok isteyen takım gibi görünüyor 2. çeyrek itibarıyla. Bir de nedensizce kendimi OKC tutar buldum bu seride. Dedeler iyi ki elenmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 OKC agir dovuyor su an. Game 7 yi istiyordum acikcasi ama Durant'le cok dalga gecildi gecen mac, gene underdog sevdama yenik dustum. Enes de iyi baya da bir turlu isinamadim su adama. Birseyler eksik ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 çok iyi maç oluyor, russel komutanda nasıl bir bersek var anlamadım, onun dışında steven adams yerine enes olsa fark biraz daha olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Russel MMA yapsa çok iyi dövüşçü olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Meh Gsw vs lebron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Saka maka surpriz olmadi. Ama zaten baktiginda NBA tum spor dallari icerisinde en az surpriz olanlardan heralde. Cok mac sonunda gucluyu bir sekil sonuna kadar tasiyor. GSW-CLE de kimi tutacagiz olay o simdi. Ama guzel final olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Lebron! Tutuyorum net ama siz paranizi gsw ye basin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Abi durant :( Neyse lebron gecen sene tek basina deviriyordu az kaldin bu sene love ve irving de var koyar gecerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Durant bu sene kesin bırakır okc yi, lakers iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 3.ceyrekte moralmen zıgıp attılar ordan sonra okc nın toparlanması mucize olurdu zaten. ara ara 3 lük yersin eyvallah da sürekli rakip takım 3 lükten farkı eritip, üstüne bir de acınca karşı takımda baya baskı hissediliyor sanırım. bu işin içinde olup bilen eden varsa aydınlatsın bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 3-1'den konferans finali çevirmek de sağlam iş yani. OKC hem SAS hem GSWY'yi tokatlayarak gelseydi o ivmeyle Cavs'ı da geçerdi. Şimdi Cavs-GSW serisinde çok ters eşleşmeler olacak. Lebron, Draymond'u dövebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 29-12 3. periyot ama gsw hep bunu yapiyor 3. periyotta. plan : 3. periyotta sicmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 durant bey los angeles lakers danışmasından çağırılıyorsunuz efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mithat said: Yok ya bu tamamen şanssız bir tesadüf. GSW güle oynaya şampiyon olur. Mithat said: GSW alır yine iki maç kaybetti diye bu kadar gaza gelmeye gerek yok Bana basketboldan anlamıyorsun diyenleri buraya davet ediyorum. GSW güle oynaya şampiyon olur dediysem olacak. Anderson Varejao'nun şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Mithat said: offf <3 okc almış , korkuyodum gsw alıp yürüyecek gibi geliyodu hep. Yürü be bestbrook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 asfdaasdjlşlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar