applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 lebron'un ben mvp olcam diyip kimseye top vermediği mactan daha kötü değildi sanırım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 La 196-173 ne! eve bi geldim maça bakiim dedim heralde maçı 96 dakika falan yapmışlar dedim , o nasıl skor . Bi de torrent falan olmaz , kaan kural ve murat kosova anlatımı halini bulup indirmek lazım asıl , onlar maçı daha eğlenceli kılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 369 sayı atıldı tek maÇta. Beğendiğin birkaç tane olmuştur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Mithat said: Bi de torrent falan olmaz , kaan kural ve murat kosova anlatımı halini bulup indirmek lazım asıl , onlar maçı daha eğlenceli kılmıştır. hakkat şunu izleyebilsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 şimdi izleme fırsatı buldum gordon'un bariz hakkı yenmiş adam yerden 2,5 m kesilmiş bacak altından alıp vurmuş. daha ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 oha helal lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 sezon bitti olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 üç uzatmaya giden bi all star hatirliyorum hayal meyal sene 2000 bilmem kac 99 da olabilir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 playoffları alsa bile yeterdi, gelecek yıl da tam sezon alır sanırım. zaten ya acun alırdı nba'i ya da telekom alırdı, en iyi yere gitmiş free olarak. belki seneye birlikte alırlar, nba tv'yi tivibu'ya atıp vs. birlikte kastırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 ajmet said: SEVİYORUM ARTIK SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 http://tr.global.nba.com/schedule/broadcaster/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Bir de Kaan Kural olsa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 abiii ne maç oldu izlediniz mi gs-okc curry insan değil ya herif bi de rekor kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Sacma sapan birseydi ya. Sacma sapan. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 o son üçlük neydi öyle hahah durant gg olmasa belki cevap verebilirdi ya bi kere daha uzasa süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 basketbolun messisi. son ucluk girmeden, top daha havadayken enes kanterin sictik diye ellerini havaya kaldirmasi bambaska ya ahahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 3luk :( Bir de sut stili ne kotu gorunuyor adamin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=h3IllsoQ1Rk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Çok hızlı çıkartıyor adam elinden topu. Ondan kotu gözüküyor. Bileğiyle degil kol kuvvetiyle atıyor şutu. Bloklamak da imkansız oluyor o Zaman. Belki de çocuklara gençliğinde öğretilen sut tekniği yanlış. Belki bi adamın attığı teknik doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Goruntusundeyim zaten yoksa adam it gibi atiyor, kimin umrunda olur gerisi.. Ha ben sevmem izlememde su adami orasi ayri, arada cok guzel hareketleri var ama izlenecek basketbolcu denince bana hic hitab etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 adam hile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 eskiden ea'nın nba oyunlarında editle adam yapar hayvan gibi üçlük atardım falan. o zaman bile bu curry'nin attığı yerlerde kaçırıyordum üçlükleri. adam hile ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ruhunu şeytana satmıştır abi. anlaşması bitince hellhoundlar gider ziyaretine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ya işin garibi adamın o sol çarpraz, uzak mesafeden aşırı isabetli şutları var. Fark ettiyseniz bu tip soktuklarının tamamı o köşeden geliyor ve koşarak gelip sokuyor. Resmen şu şekil attığı şutlarla 10 maç falan kazandırdı. Hayır o mesafeden koşarak gelip, dengesiz şut çıkartan bir adamın sürekli isabet bulması kadar moral bozucu bir şey yok. Zaten GSW direkt bu sayede maç kazanıyor ya bir anda 3-6-9, rakip takım ağlamaya başlıyor bitiyor 10 sayı önde de olsa dsfsd Playoff'ta başarılı olamayacaklarını düşünüyorum halen, geçen yıl ki gibi kolay olmaz da bu herif böyle atmaya devam ettikçe yine herkesi yanıltacak gibi duruyor. Şut yüzdesi inanılmaz saçma ve gerçek üstü ya, fizik kurallarına aykırı resmen, robot ile bu kadar keskin yüzde yakalayamazsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar