roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Vodafone Kamu Akıl Küpü Mavi tarifeye geçin. 750 dk 1000 SMS 4 GB, 45 TL. Kamulu olmanız lazım falan diyolar ama geçtim ben, hiç bişi de sormadılar. http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/mevcut-vodafonelulalara-ozel-kamu-akil-kupu-kampanyasi.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 seni kazıklamışlar roket,aynı tarifedeyım 39 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 şu roketin koyduğuna atlıyorum direk. aveadan gelicem daha da ucuz bi de oh edit: numara değişikliğiyle gelmişindir işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 aylık 30 tl'ye 2gb internet, her yöne 620dk ve her yöne 5000 sms. ucuz ama ankara'nın göbeğinde evdeyken telefon çekmiyor avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Vodafon dandik. Konu dışına girmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 ehihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 benjani said: aylık 30 tl'ye 2gb internet, her yöne 620dk ve her yöne 5000 sms. ucuz ama ankara'nın göbeğinde evdeyken telefon çekmiyor avea 620 dakka nasıl bir tarife lan sfd tunceli tarifesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Dragonfire said: platinyum yerine profesyoneller klubü karşılamıyormu hepsinide? gnctrkcll ve Profesyoneller Kulubu'nde de var ama günleri farklı. Platinum'u diğer kulüplerle beraber kullanabiliyorsunuz, öyle olunca haftanın neredeyse her günü sinema olayından yararlanılabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 CthuLhu said: benjani said: aylık 30 tl'ye 2gb internet, her yöne 620dk ve her yöne 5000 sms. ucuz ama ankara'nın göbeğinde evdeyken telefon çekmiyor avea 620 dakka nasıl bir tarife lan sfd tunceli tarifesi mi? 500 dakika pakette var, 30 tl yükleyince de aylık 120 dakika hediye veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 CthuLhu said: Liebe said: benimde taahhüt bitti, 1000 dakika konuşma 4gb int. 5000 sms galiba 55 tl bişi aveada ama değiştirmeyi düşünüyorum çekmiyor hala çekmiyor lanet şey. böyle bol internetli vodafone pakedi yok mu sms olmasa da olur aveada http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/BolKepce6GBTarifesiMevcut http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili1000 http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili500 bu üç tarife güzel. Ben sonuncuya geçeceğim herhalde. İdealtepe dolaylarında vodafone çok kötü, senin evin orada da sıçabilir haberin olsun. aynen kanka vodafone hiç çekmiyormuş burda, aveada kalıcam galiba tarife inceledikçe resmen 5 lira için bir sürü şeyden feragat ediyorum başka tarifeye geçince benimki çok iyiymiş. arayıp taahüt veriim 5-10 tl indirim yapın diim bari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Tukcell'de Kacmaz 39 diye bir paket var onu da soyleyeyim yazilmadiysa 500 Dakika 1000 SMS 3 GB Internet kullanimi veriyor. 1 yillik kalma taahhudunuze de 1 yillik fiyat taahhudu veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 25 yas alti bi tc lazimdi galiba ona qeqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 benden bi sey istemediler panpa, zart diye gecirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 chrome said: 150 lira veriyorum her ay platin paket dakikasi yetmiyor bazen Şöyle adamlar yüzünden foruma şöyle konular açmak istemiyordum ki her zaman haklı çıkıyorum. 1000 dk+1000 sms 4 gb 27 tl içişleri hattı. Varmı bana referans olacak içişleri bakanlığı çalışanı özelden yazarsa sevinirm. Vodafone 1000 dk 1000 sms 4 gb 39 tl +1tl vodafonlularla sınırsız hattına geçeyim mi geçmeyeyim mi kararsız kaldım ama şu an ki hattımda 1 sene kaldığım için avea 1 sene daha taahhüt önerdi ve kabul ettim. Gerçi daha ilk ay cayabilirim daha güzel tarife bulursam. Şu an ki tarifem 500 dk +5000 sms+ 2 gb 20 tl. İnternet biterse durmayıp yavaşlıyor. Whatsapp, mobil bankacılık, havadurumu, mail gayet çalışıyor. Benim ihtiyacım ise 300-400 dakika 20 sms 4-6 gb internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 aveada yukarda verdiğim linkler var ona uygun. gerisi kamu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Vodafone 1000 dk 1000 sms 4 gb 39 tl +1 tl vodafonlularla sınırsız iken avea nın o linklerde yazan tarifeler pek avantajlı değil. Bu dediğim hat kamu fakat kamu kimliği sormuyorlar, oradan ayarlıyorlar diyen okudum internetten ayrıca şu an avea müşterisi olunca en tavandan geliyor o fiyatlar. Çoğu tarife geçişler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 avea süper ya woopstan bedava ttnet wifi aldım. 6 ay boyunca ayda 300 dakika ttnet wifi woopsluysan 5060 a woops wifi yaz gönder şifren gelsin kullan bedava ttnet wifi dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 hızı ne oluyor ttnet wifi nin? tam sömürmelik bişeymiş. yakınlarda olsa 3g ile gez dolaş, video izleyeceğin dosya indirceğin zaman hemen wifi ye bağlan işin bitince kapat. hızı baya iyiyse ayda 5 saat az değil. tarifemde 500 dk, 5000 sms, 2gb tan sonra kesilmeyip 96 kbps ye düşen internet 23 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Is hattim vodafone red business elite Bireysel turkcell platinum Yurtdisina sik cikan biriyseniz vodafonenun hersey dahil pasaport cidden cok guzel Onun disinda turkcell i tercih ederim Ne zaman telefon acsam hediye internet veriyorlar Hediyeyi gectim musteri hizletleri cok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar