Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Red said: sostizm said: Bi tane film vardı çok benzeyen bourne serisine, daha eski ama. Bir kadın. Hafıza kaybı. Bıçak kullanmadaki becerisini görünce CHEF sanıyor kendini Film ortasında sarışın oluyor Oyuncak bebeği yakıt doldurup patlatıyor. Pencereden düşerken uzo gibi bi hafif makineli silah ile buzu kırıyor. Anımsayan? Spoiler verdiysem affola. gone girl sdgfds good night kiss gibi bişi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Long Kiss Goodnight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 dövüş sahnesi denmiş http://www.firstshowing.net/img/eastern-promises-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Nekro said: en iyi dovus sahnesi denmis abv. sonuna kadar izledim ya. öf nasıl bir pişmanlık çöktü üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 DavidMills said: Long Kiss Goodnight. Doğru, bu filmi diyordum. Bourne trilogy'e en benzeyen film budur muhtemelen. Aklımda kalan sahneleri sormuştum, fragmana hepsini koymuşlar. http://www.youtube.com/watch?v=oDuma1M09B0&spfreload=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bu kadın anılarımda beter böcekteki haliyle kalsın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 sanssizsansli said: nası la başka filme bakmış olmayasın sen ben şunu diyom http://www.imdb.com/title/tt3404158/ ha sen karısı kızı olayından bağlamışsın galiba oki ;) 40dk'm heba oldu bunun yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 sanssizsansli said: kore filmi vardı suspect diye o baya iyiydi. geçenlerde koreli biriyle ayak üstü muhabbet ederken de konusu açıldı. izlediğimi söyleyince ooo aaa acayip sesler çıkarttı. O kadar da iyi değildi ya. En başından beri belli basit bir plot ve "emsal filmlerden iyi yapıyoruz lan galiba" diyerek gaza gelinip fazla bol/uzun tutulmuş Bourne kopyası aksiyon sahneleri vardı paso. Rezalet değildi tabii ama 6.5 - 7 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Yani bence de o civarlarda. Benzer olduğu in önerdim aslında. Diğer önerdiğim film daha iyiydi. Ama tarz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 son mission impossible tam anlattığım gibi çıktı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Rasmon said: önerir misiniz. sniper uzaktan vursun sonra toplasın eşyasını çatı katından koşsun peşine düşsünler motora atlasın uçsun sonra kız ciple gelsin kurtarsın eve gitsinler evde tuzak varmış kıza kaç desin adam diğerini öldürsün sonra şehir değiştirsinler sonra kız da ajanmış adam onu da öldürsün ama üzülsün aşıktı çünkü. sonra adam baş adama odaklansın gitsin onunla yüzleşsin meğer o adam onu koruyomuş başka bi düşman çıksın onu indirsinler böyle gitsin. teşekkürler.beyond Thé rich diye bi film vardi.michael Douglas mi ne oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sanssizsansli said: Yani bence de o civarlarda. Benzer olduğu in önerdim aslında. Diğer önerdiğim film daha iyiydi. Ama tarz farklı. bence o da çok farklı değil ama daha orijinaldi. yine zoraki sahneler vardı (vinç-konteyner hele) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 senin yüzünden su altı dalış rekoru kırdım dediği yerde bitmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 geena davis neydi be zamanında, maşallahı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 vantage point, deja vu, art of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 dövüş sahnesi denmiş http://www.youtube.com/watch?v=AJ5oaBWYzPk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 olm yeni bourne geliyormuş niye söylemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Gelmisti bi tane ekstradan. Bi daha mi? :) Bir seriyi illa batirana kadar devam edicekler sdfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 matt başgan oynuyormuş ama. kötü olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 O zaman varim da kitap degil miydi Bourne serisi. Simdi kafadan kuracaklar heralde senaryoyu. Veya baska kitabi var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Ben de heyecanlıyım. Paul Greengrass da geri dönüyor. John Powell'da müziklerini yaparsa tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Kitap sayısı zaten filmden fazlaydı, ben en son 6da bırakmıştım. Kitapların ana konusu filmlerden bağımsızdı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 john powell'ın ve extreme ways'in yeni remix'inin mutlaka olması gerek. sevindirik oldum matt damon varsa oluru var bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Rasmon said: önerir misiniz. sniper uzaktan vursun sonra toplasın eşyasını çatı katından koşsun peşine düşsünler motora atlasın uçsun sonra kız ciple gelsin kurtarsın eve gitsinler evde tuzak varmış kıza kaç desin adam diğerini öldürsün sonra şehir değiştirsinler sonra kız da ajanmış adam onu da öldürsün ama üzülsün aşıktı çünkü. sonra adam baş adama odaklansın gitsin onunla yüzleşsin meğer o adam onu koruyomuş başka bi düşman çıksın onu indirsinler böyle gitsin. teşekkürler. http://www.cinemablend.com/new/Matt-Damon-Jason-Bourne-Again-Here-Details-68124.html http://www.imdb.com/title/tt4196776/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 (:DX((:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar