souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Şu söylediği çok doğru Aziz Yıldırım'ın. Jaap Uilenberg’in UEFA’daki ilişkilerinden dolayı hakemler Avrupa’da rahat maç alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ya bir de federasyon başkanı YILDIRIM DEMİRÖREN. Daha önce senelerce HALUK ULUSOY yaptı (Galatasaraylı olduğunu biliyorsunuz). Düşünebiliyor musunuz...söz gelimi Aziz Yıldırım'ın veya Mahmut Uslu'nun federasyon başkanı olduğunu? O zaman galatasaray, beşiktaş, trabzon ne yapardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 demiroren'i en basta isteyen aziz yildirim sen saka mi yapiyorsun? demiroren olmasa fenerbahce gecen sene 2. lige yukselmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Demirören federasyon başına geçtiğinden beri 3. lükten yükseğini göremiyoruz :P Galatasarayımız fenerbahçemiz diyip beşiktaşımız diyemeyen biridir kendisi :) Demirören üzerinden beşiktaş avantaj sağlıyor demeyin direk çarpılırsınız. Adam gs ye kupa verirkenki suratını biliyoruz, fenere verirkenki halinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 demiroren galatasarayimiz mi demis sdfhsh. ne guzel kafalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 KuddusiMavra said: ya bir de federasyon başkanı YILDIRIM DEMİRÖREN. Daha önce senelerce HALUK ULUSOY yaptı (Galatasaraylı olduğunu biliyorsunuz). Düşünebiliyor musunuz...söz gelimi Aziz Yıldırım'ın veya Mahmut Uslu'nun federasyon başkanı olduğunu? O zaman galatasaray, beşiktaş, trabzon ne yapardı? Demirören zamanında Beşiktaş ne kazandı ? Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? aziz tff başkanı olsa gs ve Beşiktaş i sabun yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 valequenta said: demiroren galatasarayimiz mi demis sdfhsh. ne guzel kafalar var. Bir Google'a Yandex'e (sdfs) bakar, sene 2015, bu kadar tembel ve desteksiz sallama bari. Boş yere eksi trollpoints. http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2012/02/20/demiroren-tff-binasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Baggio said: valequenta said: demiroren galatasarayimiz mi demis sdfhsh. ne guzel kafalar var. Bir Google'a bakar, sene 2015, bu kadar tembel ve desteksiz sallama bari. Boş yere -trollpoints. http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2012/02/20/demiroren-tff-binasinda pfff. Fenerbahcemiz dediginde buyuk tepki aldi diye 2 sene sonra Bursamiz, Galatasarayimiz diye doldurus yapti. Adam kupa torenlerine de katilmaz GS'nin, kupa verirken ki eksimis surati da bir cok "caps" e malzeme olmusutr bakarsan vs. Melo ile kavgasi, Unal Aysal ile cekismeleri vs vs gelip de burada Demiroren'in Galatasaray'a yakinligindan bahsetmek komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Fenerbahçemiz dediğinde tepki alıp Galatasarayımız derken hala Beşiktaşımız demiyor ama, Bursasporumuz falan atıyor yanına çerez diye. Senin cevap verdiğin adam ise Beşiktaşlı. At gözlüğü değil de biraz konsepte bağlılık. Bir de üstteki mesajı alıntılamamak. Ben diyeceğimi dedim ayrıca bir iki sayfa önce, olay herifin bir kulübe yakınlığı değil, Digiturk'e yakınlığı ve köleliği. Bugün bize, yarın size. Yine de sakın birlikte tepki vermeyelim ama, düşmanlığı körükleyip ekmeğine yağ sürelim, senin gibiler sağolsun. (Senin gibilere Aziz de dahil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yukarida Demiroren zamaninda BJK ne kazandi denmis de, BJK de bu sene 2. lige cikmis olurdu Demiroren olmasa. ayrica... BJK , Demiroren olmasa da bir sey kazanamiyor zaten. Galatasaray Haluk Ulusoy olmadan da kazaniyor. Neyle neyi karsilastiriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Baggio said: Fenerbahçemiz dediğinde tepki alıp Galatasarayımız derken hala Beşiktaşımız demiyor ama, Bursasporumuz falan atıyor yanına çerez diye. Senin cevap verdiğin adam ise Beşiktaşlı. At gözlüğü değil de biraz konsepte bağlılık. Bir de üstteki mesajı alıntılamamak. Ben diyeceğimi dedim ayrıca bir iki sayfa önce, olay herifin bir kulübe yakınlığı değil, Digiturk'e yakınlığı ve köleliği. Bugün bize, yarın size. Yine de sakın birlikte tepki vermeyelim ama, düşmanlığı körükleyip ekmeğine yağ sürelim, senin gibiler sağolsun. (Senin gibilere Aziz de dahil.) 18 takimin 2 sini saymis, o da Demiroren'in en gecimsiz oldugu 2 takim zaten. Bursaspor ve GS demesinin altinda yatan bilincalti mesaji dusun sen; BJK , Eskisehir, Antalyaspor niye demedinin bi anlami yok. Neyi tartistigimizi da anlamadim, Demiroren'in GS ye dusmanligi Aziz'in GS ye dusmanliginin 1-2 tik alti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 applev0dka said: Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? Wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 applev0dka said: Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? gene tarihe geçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Ben oraya bjk ye faydası yok diye yazmıştım, sanki tüpçü var bjk ye yardım ediyor havası var gibi geldi :) şu demirören olmasa 2. ligde olurdu bjk argumanınıda anca sen yaparsın. Küme düşme geyiği bizim için hiç olmadı hep fener üzerinden gittiler. De laf anlatılacak fanatiklik düzeyinde olmadığından he diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 "Küme düşme geyiği bizim için hiç olmadı" cumleye bakiyorum, ne bi anlami var, ne bir dayanagi var. neyse. ben de he diyip geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Bathory said: applev0dka said: Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? Wow. Adam orda Demirören bize fayda sağlamadı Ulusoy her türlü itliği yaptı demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Demirören bayağı fayda sağladı yalnız FB'ye şike davası sürecinde. Edit: mesajlar içiçe geçmiş, BJK bir şey kazanmadı pek doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Adam Beşiktaşlı Olm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 cmrownz said: applev0dka said: Ulusoy zamanında gs ne kazandı ? gene tarihe geçtin haklisin okuma yazma bilmeyen adamlarla iletişim kurmaya çalışıyorum burda. okumak için oturduğunuz yeri kullanmayın anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 okuma yazmayla ne ilgisi var ya, tonlama işi o. onu da belirleyecek şey senin yazın. lütfen saçma sapan tartışmayın arkadaşlar. zaten tartıştığınız şey süper lig sdfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 applevodka yine ağlamış. te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://www.reactiongifs.com/r/sb2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 applev0dka said: haklisin okuma yazma bilmeyen adamlarla iletişim kurmaya çalışıyorum burda. okumak için oturduğunuz yeri kullanmayın anlarsınız Tam ozur dilerim, ben yanlis anlamisim diye yazmak icin girdim ama kusura bakma su mesajindan sonra ozru haketmiyomussun pek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 tamam özrünü kabul ettim üzme kendini. olay tonlama değil, adam direk tek cümleye focuslanıp gelmiş, herşeyi bırakıp onu alıntılama sebebi o zaten. o cümleyi tek başına duşunup nasıııı yaaaa diye koşa koşa gelmiş zaten sdafa ben simdi Atatürk döneminde özgürlükler nasıldı ? tayyeap döneminde özgürlükler nasıldı ? desem aynı tonla farklı mı anlasılacak. konu futbol ve siyaset olunca algılar kapanıyor sadece sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 applev0dka said: ben simdi Atatürk döneminde özgürlükler nasıldı ? tayyeap döneminde özgürlükler nasıldı ? sadece bu kısım değil, o mesajında arkasından gelen aziz tff başkanı olsa gs ve Beşiktaş i sabun yapar cümlesi de aynı şekilde anlaşılmasına itiyor bunu. ayrıca bu örneğin de aynı anlaşılabilir, anlaşılmamasının tek sebebi senin burada ne düşündüğünü bilip o tonlamayla okumamız. Atatürk döneminde özgürlükler nasıldı, tayyeap döneminde özgürlükler nasıldı? şu şekilde bile daha açıklayıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar