Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 6. Hafta: Beşiktaş- Fenerbahçe | 27 Eylül Pazar - 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

Fener mükemmeldi de hakem yüzünden yenildi diyen mi oldu ya ahaha anlama özürlüler dolmuş bura iyice. Hakem sonuca tesir edecek derecede kötü maç yönetmiş, maç 3 2 bitmiş al nereye çekersen çek bunu ama kimse fener iyi oynuyor demedi gördüğüm kadarıyla. Diyen de futbol konuşmasın mümkünse

sen gazete okuyorsun galiba..
ya da yorumcuları dinlemiyorsun
bu sabah a spor bile açık açık fener katledildi de öyle yenildi diyorlar sen kalkmışın diyen yok diyon
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe şampiyonluğun şu an için görünen en önemli ikinci adayına karşı oynadı, Kayserispor'a karşı değil. Barcelona gibi top yapması gerekmiyor. Kazanacak kadar iyi oynadı ama kritik zamanlarda kritik konularda yapılan hakem hatalarıyla maç kaybedildi. Derbiler, zor maçlar böyledir. Beşiktaş'ı hakem hatalarına rağmen süper bir oyunla 4-0 yenecek kadar iyi olacağımız günler inşallah gelir de şu anda öyle bir durum yok.

Tüm futbol kamuoyunun birleştiği görüş; ilk golün ofsayt, topun içeride ve Ersan'ın 3 kırmızı kartlık falan performans gösterdiği yönünde. Gerisini (Necip kırmızı görür müymüş, Gomez faul mü yapmış, Gomez'e yapılan penaltı mıymış vb.) gözardı etsen bile bunlar maçı kökünden değiştirecek hatalar. (Hatalar derken, top dışarıda diye çok ağlandı ama içeride çıktı gayet, doğru karar anlamında yazdım ama kötü yazmışım.)

Futbolun en net gerçeğiyse şu ama; Fernandao ilk 2 bedavayı kaçırmasa hakem de boynunu giyotine uzatıp da maçı BJK'ye vermeye çalışmazdı. Buldun mu atacaksın, kimse oyun oynayamayacak, kimse konuşamayacak. Atamazsan böyle basın toplantılarıyla, çirkef demeçlerle, PFDK'ya sevklerle oturur durursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Liebe said:

Fener mükemmeldi de hakem yüzünden yenildi diyen mi oldu ya ahaha anlama özürlüler dolmuş bura iyice. Hakem sonuca tesir edecek derecede kötü maç yönetmiş, maç 3 2 bitmiş al nereye çekersen çek bunu ama kimse fener iyi oynuyor demedi gördüğüm kadarıyla. Diyen de futbol konuşmasın mümkünse

sen gazete okuyorsun galiba..
ya da yorumcuları dinlemiyorsun
bu sabah a spor bile açık açık fener katledildi de öyle yenildi diyorlar sen kalkmışın diyen yok diyon

Oglum evladım hasta mısın fener mükemmel oynadı mı diyor aynı yorumcular?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Fenerbahçe şampiyonluğun şu an için görünen en önemli ikinci adayına karşı oynadı, Kayserispor'a karşı değil. Barcelona gibi top yapması gerekmiyor. Kazanacak kadar iyi oynadı ama kritik zamanlarda kritik konularda yapılan hakem hatalarıyla maç kaybedildi. Derbiler, zor maçlar böyledir. Beşiktaş'ı hakem hatalarına rağmen süper bir oyunla 4-0 yenecek kadar iyi olacağımız günler inşallah gelir de şu anda öyle bir durum yok.

Tüm futbol kamuoyunun birleştiği görüş; ilk golün ofsayt, topun içeride ve Ersan'ın 3 kırmızı kartlık falan performans gösterdiği yönünde. Gerisini (Necip kırmızı görür müymüş, Gomez faul mü yapmış, Gomez'e yapılan penaltı mıymış vb.) gözardı etsen bile bunlar maçı kökünden değiştirecek hatalar.

Futbolun en net gerçeğiyse şu ama; Fernandao ilk 2 bedavayı kaçırmasa hakem de boynunu giyotine uzatıp da maçı BJK'ye vermeye çalışmazdı. Buldun mu atacaksın, kimse oyun oynayamayacak, kimse konuşamayacak. Atamazsan böyle basın toplantılarıyla, çirkef demeçlerle, PFDK'ya sevklerle oturur durursun.

Selpak yollayın arkadaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır sözde "adalet" diye gezen BJK'lıların bir anda eyyama prim verir olması tam bir Beşiktaş'lılık duruşu ya. "Valla hakem makem ama sonuçta kazandık olm ne yapalım boşverin" diyebilen adam sayısı 3 falan burada da çevremde de.

Bu tavrı görünce bir daha anladım ki bizim Beşiktaş taraftarını mütevazı falan bildiğimiz aslında "çirkefliği yapacak başarıya sahip olmama" durumundan kaynaklı bir yanılsamaymış. Adamları 8-10 sene piyasada görmeyince efendi sanıyorsun bilinçaltında, sonra başarılı olunan sene/maç denk gelip bütün o birikenler bir anda dışarı salınınca da herkesten çirkin ve bir o kadaaar yaratıcılıktan uzak oluyorlar bir anda. Üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

hakemin maçta hataları oldu, ancak tek taraflı oldu diyemezsiniz. gomezin pozisyonu ya da gokhanın pozisyonu kesilmese maç çok farklı noktalara gidebilirdi. genel anlamda maçta kritik dönüm noktası ve orada verilen yanlış bir karar ile maçı kaybetmediniz.

beşiktaşlılık duruşu sayesinde zaten hiç bir zaman sizin bu maç sonrasında ağladığınız kadar ağlamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşlılar ağlamaz derken, yenilgiyi hazmedemeyip sahaya girdi abi Beşiktaş'ın taraftarı. Ağlamaktan sel olsun isterse tüm olimpiyat, daha acınası bir durum var mı? Ama onlar gerçek Beşiktaş'lı değildi üstlerinde lisanslı ürün falan yoktu doğru

Ki onda bile yumuşak bir zemin arandı maçın tekrarı olasılığı ile ilgili Demirören tarafından, kaç hafta sonra verildi hükmen galibiyetimiz

Fenerli olsam ben de ağlardım, daha iyi oynayan taraf benim, pozisyonları çatır çatır harcıyorum, adamlar 2 duran top bir tane kontradan gol atıyor (biri offside birinin öncesi faul), Ersan kaç kez atılmıyor, komedyen teknik direktörüm RvP'yi sonradan oynatıyor. Empati kurulur yani
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlamadık demiyorum ki, tüm spor basını komple ağlıyor maç biteli 2 gün olmuş halen demeçler veriliyor..

Ani tepki olarak maç sonlarında tepki verip forumda ceza aldıgımı dahi hatırlıyorum. Günlerce etrafı sel yapmak farklı bir olay..

2 tane aleyhinize karar verince ortalığı göl ettiniz.

Ayrıca sahaya girmek konusu çok farklı, galatasaraylı 2 oyun taraftarı tahrik etti, türk spor tarihinin en büyük rezaleti galatasarayın omzunda taşıdığı 2 adam yüzünden oldu. sahaya giren kişilerin sayısına bakınca bir taraftar grubuna maletmemek gerektiğini anlamanız gerekir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...