senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Evli olanlar bikac örnek daha anlatsin Az daha soguyalim evlilikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Tamamı faşist kadınların. Normali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Flameoffear said: Star Wars izlerken sinemada benim hanım da üff çok sıkıldım gidelim triplerine girdi. İkinci yarı çıkardım dışarı, bitince gelirim dedim döndüm filme. 3 gün küstü ama değdi sdf (Film bok gibiydi o ayrı) ahahaha helal. o küstüğü dönemde de "ah canım affet beni mıç mıç mıç" çekmeyeceksin. umrunda olmayacak yani. 5 kere küser, 6. da anlar bi boka yaramadığını ve saçma sapan bir nedenle trip attığını. köpek gibi eğitecen işte asdfadsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 ben eski kız arkadaşımla gitmiştim Prometheus'a, o günden sonra aynı olmadı bir daha ilişkimiz işin kötüsü ben de sevmedim bok gibi filmdi asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Abi evlisin diye her şeyi beraber yapmak zorunda değilsin. İlişkileri öldüren de bu, senin sevdiğin şeyler farklı onun farklı. İki taraf da bunu idrak ettiğinde sorun kalmıyor. Filme gelirsek benimki yine gelmiyor filme, bir ara izleyeceğim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 sabonis said: Flameoffear said: Star Wars izlerken sinemada benim hanım da üff çok sıkıldım gidelim triplerine girdi. İkinci yarı çıkardım dışarı, bitince gelirim dedim döndüm filme. 3 gün küstü ama değdi sdf (Film bok gibiydi o ayrı) ahahaha helal. o küstüğü dönemde de "ah canım affet beni mıç mıç mıç" çekmeyeceksin. umrunda olmayacak yani. 5 kere küser, 6. da anlar bi boka yaramadığını ve saçma sapan bir nedenle trip attığını. köpek gibi eğitecen işte asdfadsfads 5 kez kuser 6.da nafaka odemeye baslarsin demek istedin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 iyi yine ilk yarısını izletmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 biz çocuğu anneanneye kilitleyip beraber izledik star wars'ı. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 tamamda hırsızın hiç mi suçu yok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 ya bazı şeyleri beraber yapamıyorsak niye "evleniyoruz" o zaman? ne bileyim, parklanlım, ormanlanalım, bahçelenelim ev niye? ev küçük bir yer, evlenince illa ortak bir şeyler yapmak lazım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Hacım 24 saat ayrı odalarda kalın demiyoruz ki, kişisel zamanı da eksik etmeyin diyoruz. 2 farklı insanın her şeyi beraber yapması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Feamer said: tamamda hırsızın hiç mi suçu yok? :) hangi hırsız ya. sinemaya tek başına gittiğinde "hadi gel" diye eve çağıran veya beraber gittiğinde "ben beğenmedim çıkalım" diye bencil ötesi harekette bulunan hatunlar suçlu değil de, trip yiyince tınlamayın dediğim erkek tarafı mı suçlu? şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Feamer said: tamamda hırsızın hiç mi suçu yok? :) lan... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 çocuğu gezdirelim denince sinemadan çıkmak. çocuk kaçmıyor en nihayetinde 45dk sonra da çıksan bir şey kaybedilmeyecekti. man cave kaybedilmiş geçmiş olsun sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 sabonis said: Feamer said: tamamda hırsızın hiç mi suçu yok? :) hangi hırsız ya. sinemaya tek başına gittiğinde "hadi gel" diye eve çağıran veya beraber gittiğinde "ben beğenmedim çıkalım" diye bencil ötesi harekette bulunan hatunlar suçlu değil de, trip yiyince tınlamayın dediğim erkek tarafı mı suçlu? şaka mı? el cevap: said: sinemaya tek başına gittiğinde "hadi gel" diye eve çağıran veya beraber gittiğinde "ben beğenmedim çıkalım" diyen okurken biraz kronolojik gitseniz, hep yazdık bunları eserlerimizde :) ha şundan sorun olabilmiş olabilir, eksik yazmışım "vivavale ile alakalı değil var böyle modeller" cümlesindeki modeller ile kasıt, konuda geçek kadın modeli şimdi anlaştık sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 O değil de vivavale hiç cevap yazmadı, izin alamadı galiba Paticik e girmek için bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 tatil günleri kesinlikle yasak bilgisayara oturmak olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 sdfsdd adam dram yasiyor siz dalga geciyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Lan :X Olm evlenin bi de çocuk olsun o zaman konuşalım Evlendikten sonra çok iyi anladığım bi söz var'bekara karı boşamak kolaydır Topici dağıtmışım özür dostlar dün çok fena içime oturduydu. Kesmedi seriyi başa aldım alien 1 i izledim Weaver ya 70 ine gelecek ama aşık oldum resmen bir kez daha Olm fazla yüklenmeyin arada hatun okuyor buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Sen bu durumda seriyi bitirine kadar çocuk büyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 vivavale said: Lan :X Olm evlenin bi de çocuk olsun o zaman konuşalım Evlendikten sonra çok iyi anladığım bi söz var'bekara karı boşamak kolaydır Çoluk çocuğa karışmış biri olarak ben söyleyim o zaman, yolun yol değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 vivavale said: Lan :X Olm evlenin bi de çocuk olsun o zaman konuşalım Evlendikten sonra çok iyi anladığım bi söz var'bekara karı boşamak kolaydır Olm fazla yüklenmeyin arada hatun okuyor buraları Hatunun yaptığı hareketin normal olmadığını söylemek suç mu. Senin de tıpış tıpış tamam aşkım çekmenin durumu körüklediği aşikar. Bana şunun mantıklı bi açıklamasını yapsana bak. Şöyle bir şey desen nolurdu? "canım biliyorsun sinemadayım, 1 saat sonra bitiyor gelirim çıkarırız beraber" Hani ben olsam net daha sert tepki veririm de, senin için yumuşattım. Nolur böyle bişi desen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 viva :( geçmiş olsun abi, allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 >evlenin >çoluğa çocuğa karışın bunun toplumsal norm olması, askerlik gibi yapmak zorunda olmak hissi falan çok acayip ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 dimi ya neyse askerligi yapmadim inat ettim bunlara da bir cozum bulucaz sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar