Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien: Covenant aka. Prometheus 2 [2017]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
engineer kalabalığında şapka takan kadın engineer var uheuehe
bir de

as

bizi üretip memnun olmayınca başka bişeyi ürettiler, sonra bizim ürettiğimiz onların sonunu getiriyor fuk yea biz insanoğluyuz taşşağımız 10 ton demeye çalışmasalar daha güzel olabilirdi.

Mesaj tarihi:
Ayfon said:

Agir Spo.

Spo Devam

Bi üst mesajda dedigim gibi. Bunlar Roma imparatorlugundaki Colosseum tarzi bir mekanda kendi türlerine bu paraziti enfekte ettirip üremesini sagliyolar.

videosu var mı bunun
Mesaj tarihi:
Xenus said:

silinmiş sahnelerin eklendiği prometheus workprint edition adında fanmade cut varmış TPB'de. ona bakacağım hafta sonu.

her şeyi devletten beklemeyin :P
Mesaj tarihi:
Xenus said:

prologue trailer

abi kalabalıktan sevinmeli uğultu sesi geliyordu zaten. ben de baştan alien sandım da değil yani belli.

yeni görüntüler var şurada. hatta bir karede üstteki prologue'un devamında ne olacağını gösteriyor, bence izlemeyin :P
https://www.youtube.com/watch?v=wdbvVc0JSLQ

yine de izleyen varsa

şehirlere bombeler yağdıracak david, herhalde shaw'ı uyandırmıyor.

shaw'i xenomorph queen yapip diger ekip gelene kadar gezegende deneylere devam ediyor olacak buyuk ihtimalle.

Mesaj tarihi:

Shaw belki de kraliçe alyen olucak :D Bu robot bi dolaplar çeviriyor ama du bakalım. Shaw uyuyarak geçirmesin filmi lütfen, çok başarılı buldum ben bu hatunu bi önceki filmde. Atmosfere yakışan bi karakteri ve oyunculuğu vardı, robot hariç diğer tüm ekibi çöpe at zaten.

Mesaj tarihi:
Prometheus'a göre daha derli toplu bir senaryosu var. Ama yine bilinen klişeler üzerinden ilerliyor.

Sıralamam şu şekilde:

Alien=Aliens>>>Covenant>Prometheus>>>Resurrection>Alien3

AvsP filmlerini hiç katmıyorum.
Mesaj tarihi:
beğendim valla ne diyim. Gerilim yok gibi birşey ama soluksuz izletiyor. IMAX izledim. Görseller ve ses tatmin ediciydi. Muazzam , başyapıt vs vs değil tabi ama yeni filmi ve blu-ray extralarını sabırsızlıkla bekliyorum.

8/10
Mesaj tarihi:
ben 2D izledim bugün. yani 3D ye göre çok daha iyi geldi.

Filme gelecek olursak. prometheus dan kalan sorulara cevap niteleğinde olmuş. promethues dan çok daha iyi olmuş. en azından Hero modunda takılan hiç bir karakterin olmayışı daha izlenebilir kılmış.

7.5/10 verdim :)
  • Yeni Oluştur...