sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 engineer kalabalığında şapka takan kadın engineer var uheuehe bir de as bizi üretip memnun olmayınca başka bişeyi ürettiler, sonra bizim ürettiğimiz onların sonunu getiriyor fuk yea biz insanoğluyuz taşşağımız 10 ton demeye çalışmasalar daha güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Ayfon said: Agir Spo. Spo Devam Bi üst mesajda dedigim gibi. Bunlar Roma imparatorlugundaki Colosseum tarzi bir mekanda kendi türlerine bu paraziti enfekte ettirip üremesini sagliyolar. videosu var mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 silinmiş sahnelerin eklendiği prometheus workprint edition adında fanmade cut varmış TPB'de. ona bakacağım hafta sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 izledim şimdi yarım saate yakın ek sahne var. covenant'tan önce izleyecekseniz bu versiyonu izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 linki alabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 linkle dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Xenus said: silinmiş sahnelerin eklendiği prometheus workprint edition adında fanmade cut varmış TPB'de. ona bakacağım hafta sonu. her şeyi devletten beklemeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 innnanıl maz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Xenus said: prologue trailer abi kalabalıktan sevinmeli uğultu sesi geliyordu zaten. ben de baştan alien sandım da değil yani belli. yeni görüntüler var şurada. hatta bir karede üstteki prologue'un devamında ne olacağını gösteriyor, bence izlemeyin :P https://www.youtube.com/watch?v=wdbvVc0JSLQ yine de izleyen varsa şehirlere bombeler yağdıracak david, herhalde shaw'ı uyandırmıyor. shaw'i xenomorph queen yapip diger ekip gelene kadar gezegende deneylere devam ediyor olacak buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Shaw belki de kraliçe alyen olucak :D Bu robot bi dolaplar çeviriyor ama du bakalım. Shaw uyuyarak geçirmesin filmi lütfen, çok başarılı buldum ben bu hatunu bi önceki filmde. Atmosfere yakışan bi karakteri ve oyunculuğu vardı, robot hariç diğer tüm ekibi çöpe at zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 robot haric diger tum ekip hep cope gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2017 Yalnız şu görülüyor ki; saçma sapan mantık hataları yapacak ekip yine oluşturulmuş. hasdffffssddrrffgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 https://www.cinemaximum.com.tr/yaratik-covenant-filmi Abi bizde haftaya gösterime giriyormuş ya! Ben 19 Mayıs sanıyordum! HYPE! HYPE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 http://www.imdb.com/title/tt2316204/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf Amerikada 19 Mayıs. 1 hafta öncesinden seyredicez. yippii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 amerikalılara ne spolar yağdırıcam, offffff öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 IMAX 2D galiba di mi ? 3D olarak girmiyor vizyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 niye alyenin ağzından çıkan minik alyen kafalarını daha yakın hissetmek istemez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 hmmmmpfsss.... yakindan gormek gerek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=GaK7cAZ4trs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 ilk reviewlara gore film prometheus'un daha cok alienlisi, gemideki karakterlerin cogu gene 5 yas zekasina sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Bu sefer bol alien var evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Prometheus'a göre daha derli toplu bir senaryosu var. Ama yine bilinen klişeler üzerinden ilerliyor. Sıralamam şu şekilde: Alien=Aliens>>>Covenant>Prometheus>>>Resurrection>Alien3 AvsP filmlerini hiç katmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 beğendim valla ne diyim. Gerilim yok gibi birşey ama soluksuz izletiyor. IMAX izledim. Görseller ve ses tatmin ediciydi. Muazzam , başyapıt vs vs değil tabi ama yeni filmi ve blu-ray extralarını sabırsızlıkla bekliyorum. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ben 2D izledim bugün. yani 3D ye göre çok daha iyi geldi. Filme gelecek olursak. prometheus dan kalan sorulara cevap niteleğinde olmuş. promethues dan çok daha iyi olmuş. en azından Hero modunda takılan hiç bir karakterin olmayışı daha izlenebilir kılmış. 7.5/10 verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar