Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Arkada tepside de çalışılmış bu arada farkettiniz mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Yandaki adam da telefondan dizi film bişi izliyo, televizyon falan da yok galiba evde. Gerçek bir esrar yuvası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 müzik yok tv yok ne baymıştır o oda ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ip ile birlikte egm'ye yolladım, temiz don atlet yollarız kardiş gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 kovada tütün içiyoruz deseler hiç bi bok olmaz, nikotin yasal sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 aahahahaha çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ajsgdfagsda abi teskilat ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ahahahaha suyu da değiştirmemişlerdir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Xaenin said: Yandaki adam da telefondan dizi film bişi izliyo, televizyon falan da yok galiba evde. Gerçek bir esrar yuvası olmuş. aahhaha güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 goldbären said: PASPASIN İÇİNDE KOVA YAPMIŞLAR LAN ASHDAHDSHDAHAS paspasın içinde kova ne yav? ben orada kovanın içinde litrelik şişe görüyorum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 adamlar ota para vermekten eve eşya alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 KuddusiMavra said: goldbären said: PASPASIN İÇİNDE KOVA YAPMIŞLAR LAN ASHDAHDSHDAHAS paspasın içinde kova ne yav? ben orada kovanın içinde litrelik şişe görüyorum?! http://galeri7.uludagsozluk.com/231/kova-vurmaktan-ci%C4%9Ferim-soldu_477547.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 adamların evi the wire'daki keş evleri gibi, hayatlarını sürdürebilecekleri minimum eşya ile donatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Foto tam bir zaman ayarlı bomba olmuş, 2 gün sonra patlamış. Kıçlarına don almadan varı yoğu kovaya ota boka yatırmış adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Xaenin said: Abi kova? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 yazık lan kediye, bizim arkadaşların evde de vardı kedi.hayvan mal gibiydi, beyni ölmüştü fazla dumandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 lan kova kova iste, viledaymis ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 DASDFSFGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 HAŞDFLSİŞASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 http://i.imgur.com/51l5mPu.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 karamürselidelihamdi said: Remus said: ulan bizim santiyede mor yakali adamdan var. https://www.instagram.com/bulutozdemiroglu/ al abi türk örneğine denk geldim. şöyle adamların olduğu ortamda biz nasıl ekmek yiyelim. buradan bile gönlü kayacak 3-5 kişi bulunur. 1 esh, 2 goldbaren vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 abi o elemanı kitaba işedi, tayyibe sövdü falan diyerek dövdürüp ağzını yamultturamaz mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar