DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Anket firması,telefonla anket yapacak adam lazım,şirket mecidiyeköyde,çalışma saatleri 09.30-18,30 yemek bizden,iş ortamı çok rahat,üstünüz müdürünüz fln olmayacak,kafanıza göre takılın,önünüzde pc olacak face e fln girmek istiyosanız girin,ne yaparsanız yapın telefonla yapılan anket 15 dakika sürüyor,anket başına 5tl alıyorsunuz,günde 20 anket yapan kızlar var ama onlar kasmışlar,siz büyük ihtimal 20 tane yapamazsınız ama salak değilseniz 10 cepte ha isterseniz sizi normal anketör de yaparız,onlasr potansiyel olarak daha çok para kazanıo ama daha zor bi iş,bana şu an acil olarak telefonla anket yapacak adam lazım iş ortamımızın ne kadar rahat oldugunu burda anlata anlata bitiremem,cidden çok rahat çünkü,kimse kimseye karışmıyor,güzel bi ortam,ayrıca benle tanışma şansınız var,bi-iki tanede güzel kız aldık işe,belki onlara yürürsünüz,şahsen prensip olarak ben yapmıyom öyle şeyler ama size bağlı neyse,öm atın ilgilenirseniz,daha önce patiden buraya calısmaya gelip memnun ayrılan arkadaşlar oldu,onuı da belirteyim,siz kendiniz ilgilenmiyorsanız bile ihtiyacı olan eşe dosta haber verin,öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Kiz isi abi bu. Kazma adam sesiyle anket yapilmiyor malesef. Kimse yemiyo Erkek sesini Kaliteli ve determinist balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 günlük 100 lira kazanan varsa baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 abi 15 dakika cevap veren var mı sorulara telefonda hakikaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 sapık gibi herkesi arayıp pardon beyefendi bi anketimiz var 10 saniye sürecek mi diyotruz yoksa aradıgımız kişileri anket oldugunu bilerek mi açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Esh said: Kiz isi abi bu. Kazma adam sesiyle anket yapilmiyor malesef. Kimse yemiyo Erkek sesini Kaliteli ve determinist balta yapıyo abi elemanlar,şu an 2 erkek 2 kız var,şans eseri emekliye ev hanımına fln denk gelirse direk yapıyorsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Red_Skull said: sapık gibi herkesi arayıp pardon beyefendi bi anketimiz var 10 saniye sürecek mi diyotruz yoksa aradıgımız kişileri anket oldugunu bilerek mi açıyor şöyle diyim mesela,nutella anketi yapılıyorsa nutella müşterilerine yapılıyor,o yüzden tamamen random değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Liebe said: abi 15 dakika cevap veren var mı sorulara telefonda hakikaten? bugün 4 kişi 82 tane yapmış yani yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 geçende dominostan aradılar memnun musunuz yeni sucugumuzu sevdiniz mi diye 10 dk anket yaptılar siz misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yok biz dominos anketi yapmıyoruz su an 10 dakka sonuna kadar cevapladıysan sana helal olsun ama,genç arkadaşın birine para kazandırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 10.dk da kapatırsalar ne oluyro anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Oo mizrakli iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Şehir dışından olup çalışma imkanımız var mı telefonda günde 10 tane yapabilirim olduğum yerden eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bana vodafone yapmıştı sözde isimsiz anket yapıolar ama soruların soruş şekli ve vodafone leşliğini hissettirmişti kız dedim vodafone adına yapıyorsunuz değil mi? çok selam söyleyin nah dönerim demiştim meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 abi kız dışında başvurmasın kimse, erkekler üzülür. günde 3-4 ankete gerilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 freelance yaptıramıyomusunuz. konuşma kayıtlarına felan mı bakmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 tecrübemde var ama ankaradayım işte meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 RamsesII said: abi kız dışında başvurmasın kimse, erkekler üzülür. günde 3-4 ankete gerilirsiniz... ya öyle bişi yok ulusex dün diyarbakırlı cocuk o komik aksanıyla 14 tane yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 maalesef freelance,evden fln yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 sexi ses tonumla vodafone a iman ettiririm anket yapılacak kadınları köpek eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 öf geçen ay ipsos aradı beni, 20 dakika anketi yaptık. ardından her hafta aramaya başladılar. geçen ay yaptık diyorum aynı konu bu, ha tamam diyip kapatıyorlar. İPSOS SEN MİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Anket şirketi olarak arayıp anket doldurana 1 TL deseniz, birde donanimhabere ilan bıraksanız. Günde 1500 anket bile yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ipsos ben değilim ,eskiden beraber calısmıstık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 miyaw33 said: Anket şirketi olarak arayıp anket doldurana 1 TL deseniz, birde donanimhabere ilan bıraksanız. Günde 1500 anket bile yapilir abi gerzeğin,trollun biri patlatırsa "dh'Ye ilan verdiler ordan yaptık " diye,iş veren firma bi daha sittin sene bize iş vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Telefonda 20 dakika anket dolduran kek sen misin? ginaly said: öf geçen ay ipsos aradı beni, 20 dakika anketi yaptık. ardından her hafta aramaya başladılar. geçen ay yaptık diyorum aynı konu bu, ha tamam diyip kapatıyorlar. İPSOS SEN MİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar