sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mulgear lvllarımız aynı neredeyse xpye kadar. Akşam ben de bi ss atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Bodrumda limana gpsle gittim paso yan balık ve ahtapot çıkıyo. Hileyle çok mutluyum, göbeğimi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 applev0dka said: ankara'da yaşayıp oyunu oynadığınza şükretmek yerine bir de çeşit yok diye ağlıyorsunuz ya sdafa melih'in robotlarından yakalarsınız. hayata bakış açınız cok yanlış bu arada. ankarada pokemon yok diye hileyi kendince aklayan insan, kpss'de puan yapacak beyni olmayan insanların çalınan sorular ile yerleşmesi de aklar. imkansa imkan, herkesin dershaneye gidecek imkanı yok biz de soru çalalım ? paticik'de forum tr-donanımhaber esintileri Yav oyle olmuyo iste. Ilk 2 gun sariyer sahilde bi yukari bir asagi gittik. Cok ciddi yol yaptik esim ve kopegimle. Toplamda 5+Pikacu buldum. Tahmin edebilecegin gibi Pikacuyu da easter ile aldim. Burda Saydek, Magikarp, zubat, tentacool ve clefairy harici HIC pokemon cikmiyor. Hic derken bayaa hic. Ilk pidgeyi 3 gun sonra sultanahmette yakaladim. O kadar cok magikarp yakaladim ki, istesem 2. Gyaradosumu yapabilirdim(upladim onun yerine) Sadece 5 pokemon varken oyunun oynanabilitesi 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 oyun size oturduğunuz yerde 151 pokemon birden çıkacak demiyor. oyunun adı pokemon GO GO PLAY FUCKİNG OUTSİDE diyor. siz "olduğumuz yerde 3 tane pokemon çıkıyor, biz oynamayalım mı" diyorsunuz. daha oyunun amacını anlamamışsınız, buna dayanarak yaptığınız hilenin üstünden vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz saçma sebepler ile, zaten herkes oturduğu yerden 151 tane pokemon yakalayacak olsa adı GO olmazdı dimi ? ya da http://www.pokemongo.com/ şu siteye girdiğinizde oyuncuya dışarı cıkın, farklı yerler gezin temalı şeyler yazılmazdı. cidden ilginçsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 SAYIGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 la olm bırakın şunu ya, kafayı yediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Vicdanlık birşey yok. Binlerce kişi hile ile oynuyor adamlar dünki comic con da karakter adı verceklerine hileye çözüm getireceklermi onu açıklasalardı. Bende 18levela kadar dışarda oynadım. Aç bi twitch i bak 10bin lerce izleyicisi olan adam bile çatur çutur açmış hile ile oynuyor bende o sırada çıkıp dışarıda koşturacak değilim malesef. Ben dahil tüm hile kullananları banlasınlar ozaman eyvallah açarım sıfırdan üyelik oynarım telefondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 applev0dka said: oyun size oturduğunuz yerde 151 pokemon birden çıkacak demiyor. oyunun adı pokemon GO GO PLAY FUCKİNG OUTSİDE diyor. siz "olduğumuz yerde 3 tane pokemon çıkıyor, biz oynamayalım mı" diyorsunuz. daha oyunun amacını anlamamışsınız, buna dayanarak yaptığınız hilenin üstünden vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz saçma sebepler ile, zaten herkes oturduğu yerden 151 tane pokemon yakalayacak olsa adı GO olmazdı dimi ? ya da http://www.pokemongo.com/ şu siteye girdiğinizde oyuncuya dışarı cıkın, farklı yerler gezin temalı şeyler yazılmazdı. cidden ilginçsiniz. ahahaha gelmiş pokemon'u savunuyor ya. küçüğüm benim das. HİLE YAPIYORSUNUZ. ADI GO OLMAZDI Dİ Mİ HMPFFFFFFFFFF. neyse, dün bir tane 1005 level vileplume yakaladım. iyi geldi. pokedex'de 80'deyim. şu göztepe parkını bir fethedeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 zaaaa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Elma sana neden bisi anlatamiyoruz? Bak sariyer buyukdere arasindaki 5,5 kmlik yolda sadece 5 tane farkli cesit pokemon cikiyor diyorum. Sen bana OMO POKOMON GO diyon. Ben mi anlatamiyorum, sen mi anlamiyosun cidden bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ben yürüyerek değil evde oturarak pokemon avlamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 o zaman sarıyer büyükdere arasından baska yerlere go layacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 istanbul'da lokasyon versenize, ankara'da sürekli aynı şeyler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Haftasonu Göztepe Parkı'na gittim, tam çocuk parkının yanında en az 40-50 tane koskocaman adamlar ellerinde telefonda Pokemon kovalıyordu ciddi ciddi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 benjani said: istanbul'da lokasyon versenize, ankara'da sürekli aynı şeyler çıkıyor. göztepe 60.yıl parkında 4tane lure lu pokestop var ortasına bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 eyvallah, girer girmez magikarp yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 2 haftadır ankara'da oynuyorum su pokemonu çıkmıyordu.göztepe parkına bıraktım 5dk da, 4 tane su pokemonu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ben izmir'de basladım oynamaya, sonra ankara'da işim vardı günübirlik gittim. Hiç görmediğim pokemonları yakaladım bissürü. Akşamına istanbul'a geçtim, izmir'e benziyodu orası da. Şahsen hoşuma gitti coğrafyaya göre sık çıkan pokemonların değişmesi. Yazıldıgı gibi 150 pokemon da mahallenizde çıksa saçma olurdu asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 benjani said: eyvallah, girer girmez magikarp yakaladım. alsancakta her yer magikarp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Aceace said: Elma sana neden bisi anlatamiyoruz? Bak sariyer buyukdere arasindaki 5,5 kmlik yolda sadece 5 tane farkli cesit pokemon cikiyor diyorum. Sen bana OMO POKOMON GO diyon. Ben mi anlatamiyorum, sen mi anlamiyosun cidden bilmiyorum... abi oyunun mekaniği bu... anlamak bu kadar zor mu cidden şunu yani ? her lokasyonda 150 tane pokemon çıksa adamlar böyle insanları gezmeye teşvik eden bir oyun yapmak yerine pc'ye oyun yaparlardı dimi ? bir de anlatamıyoruz falan diyorsun, sen kendin olayı anlamamıssın en başta. 4 gündür charmander görmedim 1 tane bile, şimdi maçka parkından geliyorum 3 tane aldım. oyun sana bunu yap diyor, sen diyorsun ki oturayım 150 tanesi birden evimin önünde spawn olsun. olay sarıyer değil, central park'ta bile 150 tanesi çıkmıyor max cıkacak olan 20 tane falandır geri kalanı için geziyor insanlar. bir de haklıymış gibi laf anlatamıyorum demez mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 150 sini birden yakalamak isteyen il değiştirsin en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 charmender çıktı az önce salonda 10cp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Abi adamlar çok ilerlemiş edit: fake mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 fake tabii ki, o pokemonların cp capleri 2500-2800 falan, o da lvl 40'ta. ek: ayrıca o nasıl cp'ye göre sıralama lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 cp'ye göre sıralamada 6000 > 8000 olması da mı süphelendirmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar